En iyi arkadaşlar, bir bakmışsın saç baş girişip birbirini çekemiyorlar. Erkeklerde ise her şey yok orantılı.
Kaynağı nedir sizce?
Kaynağı nedir sizce?
Kadınları Anlamak Çok Zor... :)
Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bir şişeye çarpmış.. Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış.. Cin adama – Bir dilek hakkın var.. Dile benden ne dilersen! demiş.. Adam da – İki okyanusu birbirine bağlayan bir köprü yapmanı istiyorum.. demiş..
Cin :
– Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste.. demiş..
Adam :
– Öyleyse kadınları anlamak istiyorum.. demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
– Köprü kaç şeritli olsun? demiş..
Erkek elde etme, toplumsal hiyerarşide üst sınıflara geçme arzusu. Bir erkek, hiç tahammül edemediği birini döver ve birbirlerinin hayatından tamamen koparlar. Kız, o bağları koparamaz. Nefret içinde büyür de büyür...
Bu tarz kızlar kendi kız kardeşlerini bile kıskanma potansiyeline sahipler. Kıskançlık bunların kanında var. Hemcinslerimin yüzkarası olarak görürüm ben bunları. Zaten arkadaşlık birkaç level atladıldıktan sonra hissedilir o duyguyu barındırdıkları. Uzak durmak en güzeli. Tedavisi yok
Biz kızların kanında var diyebilirim begenilmek her zaman hoşumuza gider ve çevrede en dikkat çeken olmak isteriz yanlıs olsada bazen arkadaslarımızı bıle kıskanabılecek duruma gelıyoruz gercı benım cok kız arkadasım yoktur anlasamam pek cevrem olsada :)
Cevap
61Cevap
Erkeklerde birbirini kiskanmak gibi bir özellik yoktur ama kadınlar bırak birbirinin güzelliğini saçını ayakkabısını bile kıskanır çünkü siz maddi şeylere ve güzelliğinize çok değer verirken erkekler genelde birbirlerinin maddi olmayan özelliklerine değer verirler
Kızlar yapı itibariyle çok dikkatlidir ve en ufak detayı gözden kaçırmazlar. Olayları olduğu gibi değil anlamak istediği gibi yorumlarlar. Erkekler ise düz mantık bakar olaylara. Yapılan şey ya da söylenilen kelime ne anlamda kullanılıyorsa onu ifade eder. Kadınların erkekler anlayışsız düşüncesi de bu iki yorum farkıdır.
Bu gün tam bu konuya değindik arkadaşlarla kadinlar birbirine guzek demeye çekiniyor samimi olarak, ama erkeklerin yakisiklilik yarısına gurdigini görmedim ve kuskanmaz kardesini o daha yakisikli diyebilir.
Arkadaşlıkları daha uzun suruyir çünkü erkekler birbirini daha çok alttan alıyor.
Samimiyet ve fedakarlik erkekler arasında daha fazla.
Bunların kadinlardaki noksanliklari vadlica nedenler bence.
onu bende çözemedim yasadıgım olay dersanedeydm 2 kız arkadasımla muabbet edioduk sonra 3. geldi bir sarılmalar öpüşmeler sana ölürümler falan dedim ölüne kanka bunlar sonra kız gitti daha yolu yarılamadan bunlar geçen sunla gördüm kasarı yok o bu bide işin tuhafı ben hala ordaym 2 dakka daha tut bu ne karaktersizliktir dedim bastım bunlara kalayı kim bilir benim arkamdan ne demişlerdir
şahit oldugum başka bişey daha yanımda erkek arkadasımla bir yere gittigmde bakan olmuyo pek ama kız arkadasımlaysam sanki bir tarafımda fener varmıs hepsi bakıyo onu da çok merak etmişimdir mesela bizde bir kızın masasında bir erkek varsa dönüp bakılmaz yani herkes için söylemiorm genelde böyledir ama @merihanna
Erkeler dostluğa arkadalığa her zaman önem verir kızlarda bu var ama nadir olan seyler genelde bir kız yanından gecen bayanın veya kzın ne giydiğinenasıl yürüdüğüne bile bakıp yorum yapapabiliyorsa bu da onların kıskanlığını kendinden başkasının daha iyi güzel olamıyacağını düşündüğünü gösterir ve bu aradaki saygıyı azaltır yan yana bile duramaz hale gelirsiniz.
onu bende çözemedim kızın saçı uzun yolda bir kız gördüm kızın saçı beline kadar elimde makas olsa keserdim dedi kızın olayla alakası bile yok
Benzer olayda benim basima geldi cok cüce bir kiz gelmis arkamdan saclarima takma sac o postisini cekicem diye bagirdi.. bukadarida olmaz ki... sanki tek bende var postiş ne olmus yani? Hani sessiz bir sekilde soylese tamam. diycem ama duyura duyura bide.. amaclari neyse artik
şekerpare55 biliyorum çözemedim kadınlarda kıskançlıktan çok daha fazlası var bence dün bu sitede bir yorum gördüm yalan olmasın yine bir kız şöyle yazmıstı bunun sevmediği biri telefon almış babası fakirmiş o gerçeğini alamaz sahte almıştır o nasıl ispatlarım yazıyordu sahte veya gerçek telefonu ona ne ki ne oluyor yani
Bence bunun kaynağı kızlarda aşırı dedikodu yapma olayı var en yakın arkadaşı bile olsa ondan iyi bişeyi olduğu zaman anında dedikodular başlar yanından gideli daha 1 dk olmadan hemen gömerler e şimdi bunu öğrenen diğer tarafta sakin olamaz erkekler böyle değildir arkadaşı iyi bişey sahip olduğunda daha iyisine sahip olmasını ister çünkü erkekler sadece sevdiği kadını kıskanır kadınlar ise herşeyi kıskanır çekemez ve en iyisinin kendisinin olmasını ister bence sebep bu.
Eğer birbirini kıskanıyorsa iki arkadaş sonra da saç başa kavga ediyorsa bu gerçek arkadaşlık değildir zaten geciceksiniz o kız kızı çekemezleri. Benim iki tane dostum var ikiside canım ciğerim yıllardır tartışmadım bile.
çünkü kadınlar mükemmeliyetçiler ve mükemmele yakın olanı isterler ve eğer sende ondan daha üstün birşey varsa kıskanırlar zaten bir kadın bir kadının herşeyini kıskanabilir ama erkekler böyle değiller birbirinin eksiğini tamamlarlar :)
O kiz guzelse ve benim ilgi duyduklarim ona karsi ilgi duyduysa o kizin yasama sansi dusuk
kime ne iyilik yapsam kötülük gördüm hep, dediğin çok doğru bir tespit herkes fesatlık kıskaçlık içinde ama erkeklerde yok öyle bir durum
Kızlar böyle birbirini çekemiyorlar een en yakın arkadasların bile arasında illaki soğuk savaş oluyor. Kıskançlık var erkeklerde bu yok erkeklerde konu sevgili olursa kıskanırlar onun dışında yok benim gözlemim bu yani 😏
İşte bu yuzden en yakin arkdaslarim erkek. Basarilarima sevinclerime hmmm dye yapmack gulusler atan insanlara tahammulum yok
kızlar birbirlerini kıskanırlar cunku yuz yuzeyken herşey superdır ama gıttıktek sonra hersey değişiyo butun kotulukler ortaya cıkıyo ama erkekler arasında her zaman bırbırını destekleme var ve ne olursa olsun hersey yuz yuze soylenıyor arkadan laf yapılmıyor ıste tum mesele bu
Genel anlamda arkadaşlık ilişkileri çıkar üzerine kurulur. Çıkarlar sayesinde samimi olursun. Araya kıskançlık, çekememezlik girmeye başlar içten içten yer içi bitirir sonrada saçı başı yer :D
Birinden biri mutlaka otekine oranla daha çirkindir. Bu yüzden boyle oluyo. Cekememezlik.
Kadinin en büyük düşmanı kadindirrrr bu n u bilir bunu soylerim
Erkeklerin genel olarak bir tane niyetleri var !
Kızların öyle mi ben bile hemcinslerimden korkarım çünkü niyet belli değil :)
Şeytan sizden feyz alıyor, kolay mı? :D
Kadınlar hep bir güzellik şıklık yarışına gider, erkekler garibandır, birlik içinde olurlar (genelde) :d
Kizlar karsisindakine dusman olursa bitirir ama erkekler oyle degil yan yana gel sanki en iyi arkadas gibileerdir sorun bu bence kizlar bira kiskanc :)
Kadinlar genelde acizdir belesci yaratiklar oldugu icin sadece akillari seytanliga calisir halden anlamazlar amaclarina ulasabilmek icin herturlu şeytanligi yapabilecek kapasitedelerdir
Arkadas grubu toplastik gidiyoz biraz kalabaligiz onde kizlar var arkada erkekler ve yanimizda bir kiz var on gruptaki kizlarla aramizda 5-6 metre var bizim yanimizdaki on gruptan kizi kotuluyodu dusun
Güzel olmasan da kıskanabilirler aileni maddi durumunu dostlarını karakterini bu erkeklerde de vardır ama kendilerine yediremediklerinden çok belli etmezler. Eğer güzelsen illaki kıskançlık olur içten içe. Sebebi bence genetik yapımız
Anlaşmazlık durumunda erkekler, gelinen negatif durumu , denge durumuna getirip orada bırakır fakat kadınlar mutlaka bir kazanan olsun ister.
Aslında bayanlar birbirine düşmandır. Fakat bir bayanı da anca bir bayan anladığı için, birbirlerine hem muhtaç hemde düşmandırlar.
Bu durum hepsi icin gecerli degil tabi böyle insanlarinda fazla arkadaşi yoktur anca baskalarini cekistirirler ister ego de ister kiskanclik
kadınlardaki rekabet duygusu bireysel boyutlardadır. o yüzden birbirleriyle çekişirler. erkekler kendilerine aynı oranda dikkat etmediklerinden olaylara bireysel bakamazlar
Kızlar en iyisinin en güzelinin kendisinde olmasini isterler. Hemcinslerinde eğer kendisinden daha üstün bir şey görürlerse de çekememezlik olur, katlanamazlar.
kızlar kıskanç varlık lar.. senin saçın benimkinden uzun der yine bahane eder kavga eder... senin elbisen 2 tane benim bir tane der kavgaa eder... alıştık bunlara
Kadınlar bana şunu dedi ne demek istedi? Belirsiz kıskançlığı oluyo
Erkekler ya dosttur ya dusman sizler ne dostsunuz ne de dusman sorun bu
Kadınlar kendilerini çok beğeniyor ve hep diğer kadınlardan iyi görmek istiyor. En azından diğer kadınlara göre iyi yanları olduğunu düşünüyor. Bunu sarsacak şeylerde agresifleşiyorlar. Rekabet de bunu tetikleyebilecek temel unsurlardan :)
Erkeklerde çekemez mesela ben 2 yıldır fitness yapıyorum okuldaki çoğu kişi iriyim diye korkuyor ve yüzüme bir şey diyemiyorlar ama kulağıma geliyor
hıc boyle bır sey yasamadım ben yanlıs arkadaslıkların sonucu bu
Çekememezlik çok sizde ondandır ;) sıkıntı yok yani...
O diyo güzelim, sen diyosun ben daha güzelim, o senin esyalarını kıskanıyo, sende onun, ondan sonra film bir yerde kopuyo :)
Kızları anlamıyorum xd
Erkeklerin dostlukları çok sağlamdır onu bilirim, yeri gelir ailesine bile rest çekerler xd
Bence abartıyorsun iyi dostluk kuran da yok değil. .
Bak bilmiyordum. Ben hep kızlar birbirine yardım eder dostluk kurarlar falan diye biliyordum. Hem sokakta ya da bir mekan da genellikle yalnız tek başına bir kadın görmen çok zor hep grup şeklinde dolaşırlar takılirlar ve her şeylerini paylaşımlarmis gibi bir izlenim oluştururlar :)
Evet kesinlikle öyle çok sevdiğim arkadaşımla bu şekilde sürekli birbirimize laf sokuyorum falan geldiğimiz nokta ben yalnızım onun ise arkadaşları var. Sakın bunu yapmayın çok pişmanım
erkeklerin içi dışı bir oluyo ama kızların içlerinde kalan bişeyler oluyo bence bundan
'En güzel benim herkes banaaa aaşıkk' felsefesiyle hayatlarını devam ettirmeye çalıştıkları için.
Her arkadaşlık için aynı şey geçerli değil. Çirkef ve kıskanç kızlara sormak lazım bunu.
bencillikten kiskaniyorlar sende olana göz koyuyorlar
neden? I don't know
Ne kadar samimi olursanız olun. Mutlaka sen güzelsindir. Çekememezlik olur ve kavga başlar.
Alttan almayı bilmediğiniz için herşeye bir karşılık verme gibi huylarınız var ve alınganlık..
Soruda sende cevapta sende olmali kendinle tartis dogru cevabi bulursun ;)
Çünkü birbirlerini hep kıskanır hep bir üstün görme çabaları ondan dolayı
gerçek arkadaş gerçek dost değilmişler o zmn
araya erkek girdiğinde olur :D
bazilari beginsiz cünkü
Çünkü onlar birer fesat
Çünkü onlar kız :) sorgulamamak lazım
birbirini çekemiyorlar halatlar kopuyor :D
akılları çalışmadığı için
Kizlarin arkadasliklari rekabet barindirir.
kızların doğasında var zaten bir sorun :))
Kızlarda çekememezlik ve fesatlık var çoğunda
en iyi arkadaşla böyle bişi olmaz bence .
çünkü kızlar hep rekabet halindedir
Ben daha güzelim, sen daha güzelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar