Gerçekten sizden ilgi görmek için falan böyle soru sormadım, saçma cevaplar yazmayın
Güzelim ama sevgilim yok olsun istiyorum, nasıl olacak
Güzelim ama sevgilim yok olsun istiyorum, nasıl olacak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Zirve her zaman tek kişilik erkekler özgüvenli kadınlardan hoşlanmazlar hep kendilerine muhtaç olsun isterler o yüzden özgüvenini Hissettikleri anlarda gidiyorlar çünkü onların kendilerine güvenleri olmuyor genelde bu yüzden bence
Bence çoğu kişide ön yargıdan yani yakışıklı da olsa sevgilisi vardır veya da çok fazla egosu vardır diye uğraşmak istemiyor zaten tipsiz olan bize bakmaz oluyor yanına bile gelmiyor sen artık kendin bulacaksın
Kendim de bulamıyorum 😔
Dışarda hoşuma giden biri nadir oluyor ve yanımdan gelip geçiyor
Çünkü Türkiye TCK"6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun, şiddet mağdurlarını korumak amacıyla çıkarılmıştır. Gerekli durumlarda mağdurun beyanı dikkate alınarak hızlı koruma tedbirleri alınabilir. Ancak bu, tek başına suçun kesinleştiği anlamına gelmez; ceza yargılamasında deliller değerlendirilir." Yani bu kanundan ötürü merhaba tanışabilir miyiz demek bile taciyiz sayılabileceği için artık herkese sadece yanınızdan gelip geçiyor
Ee o zaman tanışma işi bana mı kaldı
Maalesef size kaldı kadının beyanı esastır kanunu olduğu sürece çok da cesaretli biri zannetmiyorum yani ünlü değilse oyuncu falan değilse gelip de tanışabilir miyiz demez ya
Yok ara sıra konuşmaya çalışan tipler oluyor beğenmiyorum
Sokakta beğendiğim birini nadir görüyorum birini beğenirsem ben tanışmak isticem
Bence de işte ilk olarak zor birisin bu arada bence ondan zor buluyorsun
Aşkım her şeyi karşı cinsten beklemek yerine biraz da sen yanaş. Hoşlandığın çocuğa git merhaba de , soğuk davranırsa uzaklaş.
Basit.
🤦♀️
Hoşlandığım kimse yok ya keşke olsa da ilk adımı ben atsam buna bile razıyım
Sadece güzel olman "iyisini" bulmanı sağlamaz. En çok da bu konuda yanılıyorsunuz. Erkekler hakkındaki en büyük yanılgınız da, erkeklerin sadece ve mutlaka güzel kadınlarla ilgilendiğini zannetmeniz...
Sevgilin olacak diye bir şey yok. Ağır geliyorsundur erkeklere. Sevgilin geç olsun en iyisi olsun.
Ağır geliyordur derken nasıl yani
Yani alımlısındır, dışardan elde edilmesi zor gözüküyorsundur, yaklaşmaya biraz çekiniyor olabilirler mesela. Kendini ağırdan satmak iyi bir şey zaten. Güzelsin iyisin diye sevgilin olacak diye bir şey yok yani. Tip bu işin 10%u bile etmiyordur muhtemelen.
Yalnızlıktan sıkıldım çok istiyorum ya ben mi bulucam
Bi ava çık bence :)
Kaç gündür çıkıyorum elde var sıfır 😂
Sen yine iyisin sevgili bulamıyorsun. Ben arkadaş bile bulamıyorum. Biraz kaliteli insanlar olsa güzel olurdu ya. Düşün bir mahalle var ful sen ben gibi insanlar yaşıyor orada, istediğinle tanışıyorsun herkes buna açık istediğinle ilerletebiliyorsun. Çok güzel olurdu bu aralar aklıma böyle senaryolar geliyor o yüzden ilerde İtalya falan düşünüyoruz Sevgilimle. Onun da böyle açlıkları var.
Anlıyorum benimde karakter anlamında standartlarım yüksek belki biraz fazla takıntılıyım bu konuda
Tipin yaşın kaç? Türk erkeği değil önemli olan yabancı erkeklerin beğenmesi onlar beğeniyorsa güzelsin demektir
Dogru insanı secemiyorsundur ya da seni bulmuyordur
Bulmuyorum ah bi bulsa
Umarım bende dogru insani bulamıyorum ne yazikki
Yanılıyosundur belki dkkdkdkdxo
Yanılma payım yok☺️
Bence sen kimseyi begenmiyorsun helsi bu
Hoşlandığım birisi yok
Dışarda bazen tanışmaya yanıma gelen oluyor beğenmiyorum
Bazen de dışarda rastgele birini beğeniyorum yanımdan gelip geçiyor
Seni dışarıdan kibirli sanıyor olabilirler aşırı güzel bize bakmaz diyip
Oyle seyler bi anda oluyor ya
Biz ne güne duruyoruz
Olur olur. Biraz ara ver o seni bulur
Kriterlerini gevşet
Kriterlerim çok yüksek değil
Demekki olmasına engel hala
Olur olur
Ne zaman olacak
Çok az kaldı
Gün ver 😂
3 vakte kadar😅
Hadi inşallah
Ama öyle demeseydin yanlışlıkla 3 yıl olmasın
3 asır😅
Beddua ettin resmen döner dolaşır seni bulur
Niye edeyim bulmadığını nerden biliyorsun hem
Bu çağ da zor
Evet ya😔
Olsun, aynaya bak kendini sev, bazen kendine anonim hediyeler yolla
Hiç heyecanlı değil
Yorumsuz kaldım
Allah Allah. Göster şu güzelliğini göreyim😄
Burdan bul
Kriterler mi yüksek
Çok yüksek değil
Neler mesela ben de öyle 3-5 tane
Esmer kalıplı sakallı
Yaş kaçki okuldan vs bulursun bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, seni o kadar iyi anlıyorum ki! ✨ Bazen hayat tam da böyle sürprizli olabiliyor. Kendine olan güvenin ve enerjin harika, bundan hiç şüphe yok! Belki de doğru insanı bulmak için henüz zamanı değildir? Aşk sabır işi biraz, biliyor musun? Beklenmedik anlarda en güzelleri çıkıveriyor karşımıza. Sen yeter ki bu pozitif enerjini koru! Sence insanlarla tanışırken beklentilerin çok mu yüksek oluyor yoksa sadece doğru kişi mi gelmiyor? 🤔