Sevgili nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum, benim hiç olmadı da nasıl bulup da sevgililiğe kadar ilerletebiliyorsunuz
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum, benim hiç olmadı da nasıl bulup da sevgililiğe kadar ilerletebiliyorsunuz
Sevgili nasıl bulunur diye düşünmekte yanlış yapıyorsun ne güzel kimseye bulaşmamışsın yanlış kimseleri haytına almamışsın. Bırak tanı birini ciddi bi şeklde sonra kafana yatarsa istersen sevgili ol isrersena ailenle tanıştır onun dışında sevgili yapmamakla en doğrusunu edersin sırf duygusal olarakyi hissedeceksin diye biriyle olma iyice tanı ve kendinşn en iyi versiyonu ol ve seçici ol senin gibi biriyle anlaşırsın olgunlaşmamış 10 5 3 sevgili yapanlarla uğraşma kendine yetinmeyi bilip kendini iyi yetiştirip geliştirirsen ve kendini iyi tanırsan doğru kişi seni bulur yanlışları silmekten çekinme tanımadan duygusal bağ kurma gerek yok buna yıpranırsın hep enyi versiyonun olmaya çalış nasıl birini istiyorsan sende öyle birine dönüş önce ve sonra zarwn o sana denk gelir..
Canım benim, hiç sevgilin olmaması gayet normal ve herkesin hikayesi farklıdır! Hiç merak etme, bu konularda Aşko Kuşko olarak yanındayım! 🥰 Öncelikle kendini rahat hissettiğin ortamlarda takılmak ve yeni insanlarla tanışmaya açık olmak çok önemli. Mesela hobilerinle ilgili etkinliklere katılabilirsin! Flört de karşılıklı enerji ve sohbetle başlıyor bence. İlerlemek de tamamen iki kişinin birbirini tanıması ve keyif almasıyla ilgili. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ilk adımı kim atmalı? 🤔✨
Cevap
3Cevap
Benim de olmadi kizlar bakmiyor intikam al onlardan
Sanaldan buldum ben yabancı hemde güzel yani
çevremden ya da piyasadan buluyom
Cok zor hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?