24 yaşındayım ve hayatımda hiç olmadı
Mezarım da da yalnız kuş uçtu yazacak.
Mezarım da da yalnız kuş uçtu yazacak.
Benim 1-2 yıl önce 2-3 aylık olmuştu. Benim gibi İstanbul'da yaşıyordu kendisi. Buluşma şansımız oluyordu yani. O 2-3 aylık dönemde çok güzeldi Allah için gene olsa gene yaşamak isterdim. Onun dışında sevgilim olmadı. Olsun diye de bir çabam olmadı 😂😂
Sevgili yapmak marifet değildir, bizim anlayamadığımız temel nokta burası. Fazla olayı yok hatta kötü taraflarına değinmek istiyorum. Karşındaki sevgili dediğin insan toksik biriyse eğer, hayatın zindana dönüyor
Benim de olmadı mesela , bu bir zaruret değil olanları da görüyoruz zaten bu devirde iğğrenç , ileride tek olsun ömürlük olsun en iyisi emin ol acelenin lüzumu yok az sakin kasma bu kadar
Cevap
50Cevap
Benimde hiç sevgilim olmadı sayımız çok az, umarım öldükten sonra müzede sergileniriz, gerçekten düşününce özel bir duygu hiç sevilmemiş olmak
Benim de olmadı, yapmadım ben.
İnsan sevilmek istiyor bazen, doğru ama bu devirde erkenden olmaması daha doğru. Ortalık daldan dala canları sıkılmasın diye takılanlarla dolu. Allah eş olarak yazmadığını, flört olarak, sevgili olarak karşımıza çıkarmasın. Evvelin, ahirin olur inşallah.
Ahirim de olamaz ben böyle ölürüm
Yok yok ölmezsin, merak etme
Ben intihar etmeyi düşünüyorum
Eyvallah olsun! hahah Mevlanın sevgisini aramayan, leylanın (sen de mecnun oluyo bu) sevgisine taparmış. Ne güzel tertemiz kızsın, acele etme.
Eyvahlar olsun***
Önünde çok zaman var daha o da olur elbet. Kimisi için sıkıntı, kıskançlık krizleri yaratan bir olay kimisi içinde her şeyin anlamını bulmak gibi bir şey.
Zaman falan yok hayatımı tükettim intihar noktasındayım
Hiç bir şey için geç değil sadece ne yapmak istediğini düşün iyi bir karar ver. Ölmek çözüm değil ölünce işler yoluna girmiyor buna emin olabilirsin.
Olsun en azından kendimden kurtulurum
Kendinden kurtulamıyorsun işte sorunda burada. Bunu anladığın zaman intiharın çözüm olmadığını kavrayabilirsin. Kimse kendisinden kaçamaz ben bunu çok denedim ama bir yolu yok.
Gayette kurtuluyorum en azından acılardan
Sen kendini avutuyorsun başka bir şey değil bu yaptığın.
Ee ne yapayım boş bir hayata devam mı edeyim
Hayatınıı dolduracak şeyleri aramaya adarsan mutlu olursun. Bunu bana söyletmene gerek yoktu çünkü bunu sende biliyorsun ama neden istemeediğini anlamadım. Gerçekten sorun ne?
Çok içime kapanigim ya aşırı boyutta bu saatten sonra özgüvenim tavan yapamaz kendimi iyi tanıyorum
Kendini tanımıyorsun bence neler yapabileceğini denemeden bilemezsin.
Yok benim özgüvenimi bitirdiler çocukken
Bitti ama yok olmadı. Bunu yükseltmek senin elinde sen kendini böyle gömmeye devam edersen mezara girmen yakındır. Eğer hayatta bir şeyler başarmak mutlu olmak istiyorsna şampiyonlar krallar gibi davranman lazım onlar gibi düşünmen onlar gibi hareket etmen lazım bunu fikri al bence. Düşünce yapını değiştirmeye bak. Biraz vaktini Motivasyona ayır videolar falan izle kendi sınırlarını anlamaya çalış.
Kendi sınırım anca kendi kendime banyoda şarkı söylemek olur benden başka bir şey olmaz
Bak buda güzel bir şey. Kendine zaman ayırıpp güzel bir şey yapıyorsun dans et müzik dinle kafanı dağıt enerjini topla.
Hep yaptığım şeyler bunlar bir işe yaramıyor
Bence sen asıl sorununun ne olduğunu bilmiyorsun. Önce bunu bul sonra çözüm üretiriz.
Kendime saygım yok sende bana takma muhtemelen cesedimi 3 gün sonra bulurlar
Sadece ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var. Sana taktığım falan yok seni tanımam etmem sadece yazdıklarına karşı fikrimi söylüyorum.
Takma derken benim için şunu yap bunu yap deme hiç bir şeyin bana iyi gelmediğini zaten biliyorum ben ruh halim bu hep depresif o yüzden kusura bakma kafanı ağrıttım
kafam ağrımadı bende depresifim bazen ve bende baya zor şeyler yaşadım o yüzden seni anlamak benim için daha kolay.
Keşke hiç doğmasaydım cümlesini kurmaktan yoruldum o beni terketmekten yorulmadi
Off çok fenasın biliyon mu. Harbiden yanında olsam 2 tokat patlatırdım sdjkfsdfsd kendine gellllllllllllllll
Geleceğim teselli için sağol
ya harbiden tokadı hak ediyorsun.
Hakedeyim ya ben kendime defalarca tokat attım da hiç bir işe yaramadi
belki de başkasının tokadına ihtiyacın vardır.
Sanmam benim şiddete değil ölmeye ihtiyacım var
Ölmek için de şiddet gerekiyor bir yerde. Bence ilgiye ihtiyacın var sadece ama sen kendini kapatmışsın bu yüzden böyle kalmaya devam edebilirsin. Kurtulmak istiyorum diyip sana el uzatan insanların eline vurma bence.
Evet ölmek içinde acı çekmek gerek böyle acimasiz bir din ya
Benim dünyam daha kötü. Bilsen bana üzülmekten kendi sıkıntılarını unuturdun o yüzden tek sorun seninmiş gibi davranma. İşi çok içselleştirme yani
Ama herkesin derdi kendine sonuçta bu beyni sen taşımıyosun
Peki
Herkes için aynı mıdır bilmiyorum ama ilk ilişkiler zor oluyor
Neden?
Yalnız kuş uçtu 😂, bence teklif eden olmuştur sen aradığın kişiyi bulamamışsındır
Ilkokulda biri kağıtla sevdiğini söylenmişti onu da arkadaşım aracılığıyla göndermişti o kadar yani o da belki de benle maytap geçti zaten sınıfın sessiziydim sessizler sevilmez
Kendimi sosyal medyada paylaşmıyorum gizli takılıyorum
Müge anlı izlemem netflixte tenis izlerim ama
Master 😂🥺
Yazamazlar ki mesaj kutum kapalı
Gizli yazmama rağmen sapıkça cümleler edenler oldu evet
Ben kimseyi takip etmiyorum en son mesajlastigim kişi de mod olmak için uğraştığım için soru sildirmek içindi
Zaten bende sorunumu biliyorum çok içine kapanık olmak
Haftada 6 gün spor yapıyorum şu ara verdim oruçtan dolayı
1 yılı geçti
O zaman senin hakkında tahminde bulunamam. Seni tanımadan yorum yapamam. Gördüğün gibi tahminlerimin hepsi sen konusunda yanlış çıktı. Belkide yalnızlığı sen seviyorsun bilemem. Ama her erkek sosyal medyası olmayan bir kızı sever. Çünkü hayatında ki tek konuştuğu erkek gibi görüp kendisini senin karşında değerli hissedebilir. Ama yalnızlığın ya kendi isteğin ya da cevrendeki erkeklerin yakınlaşmaya çekindiği kadar soğuk bir duruşun olabilir. Ama soğuk birisi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Seni tanımadan sana yorum yapamam . Ama bir gün kişi karşına çıkacak ve onu çok mutlu edeceğini biliyorum 😊
Hayırlısı sağol iyi dilekler için iyi geceler
Tahmin bunlar ben olmayacağını adım gibi biliyorum kendimi iyi tanıyorum
Koyamıyorum çünkü beni seven erkeğe aciyorum
Niye biri beni sevsin diye bekliyon her sevene gidecen mi
Tabi ki hayır benim de sevmem gerek
21 yaşındayım ve hayatımda hiç olmadı aynı durumdayız abla
Sen küçüksün
22 yaşındayım olmamasının nedeni kusurum var diye
Ne kusuru
Fiziksel engelli biriyim yürürken ayaklarım içe dönüyor ve sağ elimde kas problemi var + efendi dürüst iyi niyetli temiz kalpli içkisi sigarası kötü alışkanlığı olmayan biriyim ve kızlar böylelerini istemiyor maalesef. Arkadaşım bile yok 0
Merak etme ya olur
Olmuyor abla maalesef
Benim de bir tane deneyimim oldu. O deneyimime bakarak konuşursam pok gibi bir olay. Hiç sevgilin olmaması iyi bir şey. En azından kafan rahat.
Sabahtan akşama kadar naber aşkım iyi aşkım napyon aşkım iyi aşkım böyle bir muhabbet döndüren iki karşı cinsin arasında ki olaydır.
Valla benimfe olmadı.
İstersen bi deneyelim ikimiz
Hayatına birini almak ya da almamak senin elinde, yalnızlık senin tercihin.
Kekik atılmamış kokoreç gibi. Şehriyesiz pilav gibi. Saçma sapan bir şey hiç bulaşma
Büyük konuşma bir bakarsın 1 haftaya bvirini bulursun hiç bırakmazsaın haberin olsun : D
Neden olmadı peki. senden kaynaklı mi yoksa sana hiç teklif eden olmadı mi
24 yaşında olup sevgilisi olmamak bembeyaz bir sayfa olmak demektir.
Sevgili güzel bir şey de sevmek güzel değil, takılmak güzel...
şans artık
umarım iyi biri olur
Yok ya bu yaştan sonra olacağını sanmıyorum
24..
Çok güzel ama güvenecek birisini bulursan.
Sevmekte şart ya
Kesinlikle öyle, güvenmeyi bu yüzden söyledim zaten. Sevdiğin birisine guvenemiyorsan ilişki biter ve bitince de bir daha kimseye güvenmeye başlarsın.
24 yaşındasın yahu 94 değil. Olur olur sevgilin
Olmuyacak eminim
İnanır mısın benımde hıc olmadı , çok sosyal ortamların ınsanı degılsın sanırım
Bilmem, benim de olmadı inanın.
Gerek de yok, nasip gelsin bakalım hayırlısıyla...
Günlerden birinde deneyimleyeceksin her şey gönlünce olsun.
"Doğru zamanda doğru insan" altın kural.
Deneyimle sabittir için bir hoş olur ve hayattan tat alırsın
Sevilmek güzel olmalı zaten
Bırak olmasın kafan rahat olur bizim oldu da ne oldu hep acı çektik
Sevgilinin kim olduğuna bağlı. Seni hem çok mutlu eder hemde çok üzer.
Kötü bir şey boş ver hayatını yaşa ne yapacaksın sevgiliyi
neden olmadı peki? bi fikrin var mı? illaki bununla ilgili fikirlerin vardır?
Kavga etmeyince o seni kırmayınca ihtiyacın olduğunda yanında olduğunda çok güzel dimi @ZaruRi_
Benim de hiç olmadı. Benden çirkin lerin sevgilisi var
Benim de olmadı bu zamana kadar elime kız eli değmedi
Berbat bi olay olmasın daha iyi
Üzülmekten iyidir de biri beni hiç sevmedi ona üzülüyorum ben
Seni üzmüşler belli
Böyle kızlar kaldımı ya. Maşallah.
Neden kalmasın
Benimde kısa sürdü hep
Bende öyleyim dert etme fazla
Benim de olmadı ne sevdim ne sevildim
Aynı dertten muzdaribim :(
Milletin kuşunu ucurup günaha girmekten iyidir
İyi ve kötü yanları var.
Olmuyorsa olmaması gereken bir zamandır relax yaşa
Yorucu stresli bisey gerek yok bence 😅
Üzer seni kullanır seni şanlı isen mutlu eder
Lezbiyen falan miyiz?
Hiç sevgilisi olmamış olan lezbiyen mi oluyormuş? Saçmalığın böylesi...
Neden olmasin ya
Cinselligide yasayamicaz
senin tercihin mi bu peki?
Olmasın olunca dert
O da doğru ya
Benimde olmadı nasıl bişey acaba
Selam komşi 😇😄
Hiç tavsiye etmem cidden
Niye olmadı ki
Nasip yani
burcun ne
Bende aynı durumdayım