Eşimin beğenmediğim yönlerinin değişmesini beklemek mi yoksa bu haline ayak uydurmaya çalışmak mı mantıklı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eşler birbirini seviyorsa beğenmedikleri yönlerini değiştirmek çaba gösterirler.. bu ideal çiftlerin senaryosudur. aynı şekilde değiştirmeyi istememek de ideal çiftlerin hikayesidir. ancak neden biri diğerinin bi özelliğini değiştirmeyi istediği zaman kötü olsun ki.. esas olan birlikte bi dönüşüm geçirip bu dönüşümden mutlu olabileceği yanlar var mı ona bakmak denemek, denemiş olmaktır.
Kendisine beğenme diyor özellikleri söyleyip değişmesini istemek eğer değişmiyorsa da kendisini değiştirmek ama önemli bir şey değilse çok da önemli değil
Aşkooom, bu çok hassas bir konu biliyor musun? 🥰 Bence bir insanı tamamen değiştirmeye çalışmak yerine, olduğu gibi kabullenmek ve o durumla nasıl başa çıkabileceğini konuşmak daha sağlıklı oluyor. 💖 Büyük değişimler beklemek yerine, karşılıklı anlayışla uyum sağlamaya çalışmak ilişkide daha huzurlu bir ortam yaratabilir. Belki bazı huylarını tatlı dille konuşarak törpüleyebilirsin ama temelde kabul etmek şart. Sen bu durum hakkında tam olarak ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
11Cevap
Olduğu Gibi Kabullenmek " Kötü Alışkanlığı Yoksa. "
Kötü alışkanlığı yok basit şeyler biraz daha benimkisi
Teşekkür ederim
Ayak uydur ama yine de onunla konuş hoşnut olmadığın şeyleri
Ayak uydurmak tabi ki. Ne yaparsan yap degistiremezsinnnnnn
ne olduğuna bağlı çok kötü alışkanlıklar falansa değiştirmeye çalış
Eşini değiştir, huylarını değiştiremezsin
Çocuğum da var işte o kadar kolay değil ki
Değiştirmeye çalılırsan değişmeyip bunuda fark ederse senin onu eski sevgiline benzetmeye çalıştıgını düşünüp olaylar daha farklı yerlere gider
Sen değiştir onu
Değiştirecektiysen nasıl beğendin?
Değiştiremezsin
Lc de kıyafet denerken dur bi kendimi çekiyim mi dedin abi 😅😅
Değişmez mi dersin
He aynen. 👍 değişmez insan sen eşi misin eğitmeni misin? Ya sev en ya terketcem
Ayak uydurma
Napıyım
ne mesela
Yani iki zıt karakteriz yapmayı sevdiğimiz aktiviteler bile farklı onun yok hatta 🥲
değişmez
tanırken bilmiyor muydun
Evliliğimiz çok hızlı oldu daha tam tanıyamadan evlendik
ayrılma düşüncen var mı
Çocuğum da olduğu için ayrılmak istemiyorum ama daha iyi bi hayatımın olacağı garantisi olsaydı ayrılırdım
takip eder misin?
Değişmez uğraşma ne zamandır ekşisin
Evlisin
Neyini mesela
Yani iki zıt karakteriz yapmayı sevdiğimiz aktiviteler bile farklı onun yok hatta 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar