Eşime karşı davranışlarım değişti sizce doğrumu yapıyorum?

Eşime eskisi gibi davranmıyorum her dediğini yapardım ederdim kalbini kırmam ne isterse önüne gelir hep güler yüzlü iyi davranırdim ger i yine güler yüzlü iyi davranirim ama bu sefer biraz mesafeli oldu çünkü 2 çocuğum var üstelik bir tane engelli kızım var 6 yıllık evliyiz eşim biraz sorumluluktan kaçmaya çalışan insandır birde her yükü bana atmaya çalışan insandır sevgisini de belli eder yeri gelir acayip soğuk davranır aramız kötü olduğunda kuş kalabilir biraz soğuk karlılığı var bense aşırı vicdanlı ve merhametlyjm eşim bana çok çektirdi şiddet uygulaması da oldu kafasına göre takılması da istemediğim şeyler yapması sa yani aldatma olmadı ama dayandım sabır ettim 2 evladım var dedim taki 2 aya kadar annemin babamın evine gittim engelli kızım ve hareketli oğlum var oda küçük kızımın fiziğe götürme durumlarim var ve hep tek başıma yapıyordum her işi kaynanam bakmak istemedi defolu gitti kocasını boyayıp Allah razı olsun annem hep ilgilendi eşim de bütün yükü bana attı sen yapacaksın sen annee kimseye güvenme şunu yapma bunu yapma sen iyi Bi anneminsin sen böylemisib diye en sonra sinir bastı babama söyledim eşimin söylediklerini davranışlarını eşim çünkü ben asla söylemem zannederdim gitmem sanardi bosayacaktim eşimi eşim ciddi olduğumu anladı sen çok değişmişsin dedi sonra birsey oldu aramız düzeldi barıştık ama eşime karşı eskisi merhametli vicdanlı değilim biraz mesafeli ve sert oluyorum çünkü denedim iyi olduğum zaman eşim yine aynı şekilde olacak gibi oluyor bana rahatlıkla söyleyebiliyor davranabilir o yüzden bende eskisi gibi olamıyorum biraz taş kalpli oldum
Eşime karşı davranışlarım değişti sizce doğrumu yapıyorum?