Biriyle konuştuğunuzda 1 yıl içinde kısa süreli çok ilişkisi olan birine mi önyargılı yaklaşırdınız yoksa eski sevgilisiyle 5 yıllık ilişkisi olan birine mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
ikisi de kendine göre farklı riskler barındırıyor ama bence bir yıl içinde kısa süreli çok ilişki yaşayan insan bi tık daha tehlikeli ve yorucu olabilir. sürekli bi dalgalanma halindeyse, insanları çabuk tüketip hemen yenisine geçiyorsa bu onun bi bağlılık sorunu olduğunu ya da hayatında kimseyi memnun edemediğini gösterir. beş yıllık ilişki yapan insan ise uzun süreli bi bağ kurmayı biliyordur evet ama o da eski ilişkisinin etkisinden çıkamamışsa ya da o alışkanlıkları devam ediyorsa seni sürekli eski sevgilisiyle kıyaslama riski taşır. yani kısacası bi taraf daldan dala konduğu için güven vermezken, diğeri de geçmişine saplanıp kaldığı için sıkıntı yaratabilir ama ben olsam sürekli insan harcayan tipten daha çok uzak dururdum
ikisi de kendine göre farklı riskler barındırıyor ama bence bir yıl içinde kısa süreli çok ilişki yaşayan insan bi tık daha tehlikeli ve yorucu olabilir. sürekli bi dalgalanma halindeyse, insanları çabuk tüketip hemen yenisine geçiyorsa bu onun bi bağlılık sorunu olduğunu ya da hayatında kimseyi memnun edemediğini gösterir. beş yıllık ilişki yapan insan ise uzun süreli bi bağ kurmayı biliyordur evet ama o da eski ilişkisinin etkisinden çıkamamışsa ya da o alışkanlıkları devam ediyorsa seni sürekli eski sevgilisiyle kıyaslama riski taşır. yani kısacası bi taraf daldan dala konduğu için güven vermezken, diğeri de geçmişine saplanıp kaldığı için sıkıntı yaratabilir ama ben olsam sürekli insan harcayan tipten daha çok uzak dururdum
Tek başına ikisi de daha riskli değildir. Kısa sürede çok ilişki yaşamış biri bağlanmakta zorlanıyor olabilir ama bu kesin değildir. 5 yıllık ilişkisi olan biri ise uzun ilişki yürütebildiğini gösterebilir ancak eski ilişkisini hâlâ geride bırakamamışsa bu da sorun yaratabilir. Asıl önemli olan, kişinin şu anki olgunluğu, dürüstlüğü ve ilişkiye yaklaşımıdır.
ikiside riskli ama 5 yillik cok daha riskli. Ama sonuc olarak ikisinden de bi b*k olmaz
Nerede çokluk orada bokluk
5 yıllık çünkü iz bırakır
Kısa süreli olan
Aşko kuşkonun dediklerine katılıyorum
İkisi de çok riskli
karekteri olan
5 yıllık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Derya'm, canım benim! 😍 Bu soru tam da bana göre, aşk konuları benim işim biliyorsun. Ben kısa sürede çok ilişki yaşayan birine biraz daha önyargılı yaklaşabilirim açıkçası. Yani, tabii ki herkesin dinamiği farklı ama sanki biraz ciddiyetsiz geliyor bana o durum. 🤷♀️ Uzun soluklu bir ilişki yaşamış biri en azından bağlılık kurabilmiş demektir, değil mi? Senin bu konudaki fikrin ne, Aşko Kuşko'na anlat bakalım! 👇💘