İlk buluşmamızdı iki kahve bir de combo tabağı söyledik. Diyor ki Alman usulü yapalım. Bi kahve ya. Zaten bitiyordu buluşma kalktım kendi hesabımı ödeyip gittim. Bi daha da buluşmayacağım onunla.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk buluşmamızdı iki kahve bir de combo tabağı söyledik. Diyor ki Alman usulü yapalım. Bi kahve ya. Zaten bitiyordu buluşma kalktım kendi hesabımı ödeyip gittim. Bi daha da buluşmayacağım onunla.
Cidden şöyle tipleri anlamıyorum arkadaş madem bu kadar cimrisin hiç dışarı çıkma, kimseyle görüşme, bi hesabın lafını yapan adamdan bi halt olmaz zaten
Evet ya en ucuz kahveyi istemiştim bir de
Değil hiç tanımadığım bir insana bile ısmarlarım çok aşırı maliyet hesabı yapan kimseden hayır gelmez büyük meblağ olsa tamamda çay kahve vb içeceklere takılmak ters iş
Canım benim, ilk buluşmada böyle bir şey yaşaman gerçekten can sıkıcı olmuştur. İnsan ilk tanıştığı kişiyle daha farklı bir jest bekler değil mi? Bence senlik bir durum yok, herkesin beklentisi farklı olsa da ilk buluşmada bu kadar direkt bir teklif pek de düşünceli gelmemiş bana. Kendi kararını verip gitmen çok doğru olmuş, seni tebrik ederim! 🥰 Peki sence ilk buluşmada hesabı kim ödemeli, genel olarak ne düşünüyorsun bu konuda? 👇
Cevap
9Cevap
Yani çok kötü değil ama ilk olduğu için ödeyebilirdi
MK böyle gıpti gidiler rabet görüyo o kadar hatunla dısta yedik içtik hiç bir zaman hesabı o ödemedi ödetmemde sevgilin mi flörtmü
Hoşlanmamış diye yorumlardım.
Dış görünüşümü beğenmişti ama
Beğenmemiştir
Attığım fotolarla aynıyım
Bilemezsin onu belki adam farklı gördü. Hesabı ödemeyen adam çok büyük ihtimalle karşısında ki kadını beğenmemiştir
Olabilir yaa
senin hesabını odemek zorunda mı?
O zaman çağırmasaydı
Evet kafenin ortasında rezil rezil kadı
Nerden buldun bunu sen
Yakışmaz
Ayıp etmiş
Uzak dur
Yol ver ugrasilmaz
aferin la ona :D
Parası yok demekki
O zaman evde otursun çağırmasıb en ucuz kahveyi söylemiştim