İlk buluşmada yemek YENMEZ ! ilk buluşma birbirini tanımak içindir ama bu ülkede kadınların birtarafı öyle bir kalktı ki , kendilerini göklerde gördükleri kibir ego narsistlik içinde yüzdükleri için erkeğin parasını BABALARININ PARASI gibi yemeyi ERKEĞİ ENAYİ yerine koymayı kendilerine HAK görüyorlar. İlk buluşmadan yemek yenmez birşeyler içilir konuşursun sohbet edersin (yeni tanıdıın bir kadınla) Nereden biliyorsun senden sonra başka erkekle buluşmayacağını? artık hepsinin elind etelefon 100erkekle konuşuyorlar hepsinden birer kahve birer ytemek yeseler DOMUZ GİBİ ŞİŞKO OLURLAR.. ÇOĞUDA ÖYLE ZATEN.. UYANMA VAKTİ ! Öncelikle davet eden kim? Bir kadın peşinden ZORLA ENAYİ GİBİ sen koşuıyorsan (o seni istemiyor aramıyor sormuyor ilgilenmiyor ama sen onu zorla istiyorsan zorl aarıyor soruyor ondan fazla sen ilgilenbiyorsan zaten değerini kaybetmişsin demektir, o değerli sen dersizsin demektir) onun seninle görüşmek için hiçbir çabası yokken sen kendini yırtıyor zorla duygu patlamaları yaşayıp abazlar gibi tepinip görüşelim görüşelim diyorsan ozaman tabiki isteyen taraf sen olduğun için hesabı sen ödeyeceksin :-) Ayrıca hesabı ödemek ödememek karşındaki kadını isteyip istememenlede alakalıdır, baktın sana uymuyor şımarık soytarı kendini beğenmiş egolu kibirli narsist bir kadın ozaman kendi hesabını ödersin sallarsın gider.. sana saygısı yoksa feministse kadın üstün kadın şöyle böyle atıp tutuyor kendini göklerde görüytorsa VAKİT HESABI ÖDEMEYE GELİNCE OZAMAN madem güçlü kadın üstün kadın ÖDE BAKALIM da görelim diyeceksin.. Ben bunu yaptım zamanında artist kılıklı şımarık soytarı bazı kadınlara.. Önce dinledim dinledim :-) erkekleri aşağlayan saygısız , kadınların hakları var (sanki prangaya vurmuşlar zorla gemide kürek çektiriyorlar kadına?) kadınlar şöyle güçlü böyle üstün vs diye atıp tuan birini ASLA AMA ASLA SEVME BAĞLANMA ... Bu tip kadınlar psikologluk arıza tiplerdir , ne sevgi ne aşk hiçbir şey yaşayamazsın onlarlar.. İlk buluşmadan bana çiçek almadı diye arızalarıda anında SİL TELEFONUNDAN ! bu insanlarda kibirli ukala egolu narsist tipler.. Daha merhaba dediği erkekten çiçekler çelenkler bekleyen bir kadın 2. buluşmada saraylarda vakit geçirmek 3. 4. buluşmadada UZAYDA yemek yemek ister.. bunu da unutma..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk buluşma son buluşma vs ayrımı yok bence, davet eden ev sahibidir teknik olarak ve hesabı ödemek ev sahibine yakışır. Ama etik olarak ilk buluşma da erkeğin ödemesi uygundur. Buluşma olumlu da geçse olumsuz da geçse genel görgü kuralı olarak. Hesap ödemekten çekinen Bi zahmet date e çıkmasın
10 Yorumla
İlk buluşmada herkes kendi hesabini ödemeli ya da mesle bir yemeklerin parasını öderken diğer içkilerin tatlılar parasını ödemeli sonradan erkek ödeyebilir ama ben sevgilim olsa bende ödemek isterdim ya da o yemekleri odicekse ben tatlıları ya da başka ne alıyorsak oderdim evlenince neredeyse her şey ortak olduğu için kim öderse ödesin
31 Yorumla- 1 yıl
En haklı yorum
- Para & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılErkeğin hesap ödemesi daha uygundur. Buna yazılı olmayan bir kural diyebiliriz, bana hesap ödeten bir erkekle hiç karşılaşmadım. Beni yemeğe davet eden erkeğin hesabı bana ödetmeye çalışması ona olan saygımı yitirmeme neden olur. Bir erkek bana “hesabı ortak ödeyelim” dediği zaman benim gözümde karizmasını yitirir.
36 Yorumla- 1 yıl
Ye kürküm ye bu rağbet sana...
- 1 yıl
@Freddy1616 ne alaka kadına hesap ödeten erkek erkeğim diye ortada gezmesin her bacağın arasında et parçası taşıyan erkek olamıyor maalesef
- 1 yıl
Erkek olmakla hesap ödemenin ne ilgisi var?
- 1 yıl
@Freddy1616 yoksa etek giysin
- 1 yıl
Ben hala erkek olmakla hesap ödemenin ilişkisini soruyorum.
Bunun biyolojik cinsiyet ile ne alakası var? - 1 yıl
@Freddy1616 sen kadına ödet o zaman bi git cevabımdan
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu bayağı tartışmalı, herkes farklı düşünüyor ama finansal bakış açısıyla şunu söyleyebilirim: İlk buluşmada hesabı ödemek ya da ödememek genelde kişinin karakteriyle değil, beklentiler ve alışkanlıklarla ilgili oluyor 🙂 Eğer çok hoşlandığın biri ise, sırf hesabı ödemedi diye hemen elemek biraz acelecilik olabilir.
Biriyle ilişkinin ilerleyip ilerlemeyeceğini küçük bir detaydan çıkarmak sağlıklı olmayabilir. Karşılıklı saygı, iletişim ve ortak değerler daha kalıcıdır. Kendi değerlerine ve beklentilerine göre karar vermen en güzeli 🧡 Unutma: Net iletişim, yanlış anlaşılmaları önler! Kimse için kendini üzmene gerek yok. Finansal hareketler kişiyle ilgili ipucu verse de her şeyin tek ölçütü değil.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
1 yılAsla ödetmem ilk buluşmada yediğimi, içtiğimi karşı tarafa ödettirecek kadar beleşçi ve varoş değilim ki zaten sevgilim dahi olsa hani bazen o bazen ben bazen de ya da ortak yani erkek benim hesabımı ödemek zorunda değil buna izin de vermem kötü hissederim
20 Yorumla
1 yılHiçbir manitaya hesap odetmedim delikanlı adama yakışmaz
316 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani 😅
- 1 yıl
Delikanliyiz
Soran1 yılHelal olsun ne diyeyim 😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim kendinizi ezdirmeyin beyler
Soran1 yılParamız var çok şükür ya hesap ödemekle ezileceksek yaşamaya gerek yok 😅
- 1 yıl
İstersen zengin ol tasakli kadin hesap odetmez aga
- 1 yıl
Sadece dasak yok sende bence bayan 😅😂
- 1 yıl
Kamista var sjdjkf
- 1 yıl
Bencede abi 😂
Soran1 yılBana da öyle geldi😅
- 1 yıl
Kamışlıyacak bizi şimdi bak gidelim burdan 😂
Soran1 yıl@Ezberbozduran ee hesabı öderse o da hakkı di mi 😅
- 1 yıl
sen dunya ahiret bacimsin hitlereis kamisi muharabede yanına al yahudilere saplayim
- 1 yıl
Neyseki benimkini ödemedi 😅sen düşün artık
Soran1 yıl@Ezberbozduran sen iyi yırttın 😅
- 1 yıl
Saplayacağımızı sapladık zamnında onlara 😅tekrar lazım şimdi
1 yılKimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil hele şu ekonomik şartlarda
14 Yorumla
Soran1 yılHer fırsatta ekonomiden bahseden erkekten de olmaz bence haberin olsun😅
- 1 yıl
Sen kızsın sanırım bu şekilde bir soru sorduğuna göre
- 1 yıl
Tuzun kuruysa boşuna konuşma
Soran1 yılTuzun kuruysa dediğin, beğenmediğin ekonomide okudum çalıştım kendi işimi kurdum gayet güzel kazanıyorum. Çok şükür her şeyim var. Ekonomi dediğin şey de zaten bir iyi olur bir kötü olur hep iyiye giden bir ekonomi olamaz. Ama ülkemizde son zamanlarda yapılan yanlışlardan dolayı epey kötü gitti bu kadar olmaması lazımdı. Ama bunlar her ülkenin başına gelebilir ve geçicidir. Bugün dünyanın en güçlü ülkesi Abd’de de bile ekonomik krizler olabiliyor. Sen belli ki yurtdışına çıkmıyorsun ama şu an dünyada genel olarak bir kriz var. Kimi ülke az kimi ülke bizim gibi çok etkileniyor. Bunun siyasi sebepler başta olmak üzere birçok sebebi var. Benim sana önerim ekonomiyi bekleme etrafındaki fırsatlara bak. Yıllar akıp geçiyor.
Yani kadında ödeyebilir kadın ödeyemez diye bir şey yok ama nezaketli gösteriyor erkeği ve etkileyici ilk buluşma için erkek bence
30 Yorumla
1 yılİlk buluşmada ve her zaman sevgilim hesabı ödesin isterim nett. İsteyen istediği gibi düşünsün, adam gibi adam kadınına hesap ödetmez.
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(36-45)1 yılCevabı burada. Yeterince güncelledim 😉 Hesabı kim ödeyecek diye düşündürtmeyen adam kalmış mıdır?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl. İktirsin gitsin ya öyle erkek mi olur ya iyice prenses oldunuz qqq
64 Yorumla- 1 yıl
Erkek olmakla hesap ödemenin ne ilgisi var?
Cevap sahibi1 yılErillik dişilik diye bir şey var,
- 1 yıl
Yine anlamadım...
Cevap sahibi1 yılboş ver abi
Şahsen ilk buluşmada bütün hesabı ben öderim ne kadar tutarsa tutsun hatta diğer bütün buluşmalarda da öderim fakat normalde doğal olarak olması gereken ilk buluşmada hesabın yarı yarıya ödenmesi %50-%50 olarak olması gerekir
00 Yorumla
1 yılErkeklik gurur ve onuru taşıyan hiç bir erkek hesap ödetmez kadına.
12 Yorumla- 1 yıl
Bence abartıyosun ilk buluşmada nezaket gereği erkek ödemeli daha sonra iki tarafta kendi hesabını ödemeli doğrusu bu
- 1 yıl
Yok öyle bişey
Bir delikanlı adam olduğu yerde hesap ödetmez şu saçma sapan şeylerle kıyas tutup ilişki başlatmayın insanlara şans vermeyin ilk gördüğünüz eksi de eleyin gitsin
10 Yorumla
1 yılİlk buluşma olmasa olur derdim ama ilk buluşmada yapmayanda ne bilim
10 Yorumla
1 yılOlmamalı ya. Bu kadar da olmaz. Erkek demek biraz önde olmak demektir. Kim ne derse desin. Hesabı da ödemeli, son sözü de söylemeli. İyice abarttınız ya hu!
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada ödetilmez bence ben iyi hissetmem çay kahve ise belki
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada hesap ödemediyde patası yoktur yoksa çoktan gövde gösterisi yapar
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Olur. Ama parası varken bile isteye bu triplere giriyorsa sıkıntı.
19 Yorumla- 1 yıl
Seninde paran varken o triplere giriyosun mantıken? 😃
- 1 yıl
Heh işte bi tane aklı başında aciz olmayan bi kadın gördüm sonunda. Neymiş erkek ödemezse prenses olurmuş diye böyle bi acizlik uydurnuşlar, iki kıytırık kahve yemek ödeyince nasıl triplere girdiler yazık. Erkekler sanki sadece bunlara çalışıyor
- 1 yıl
Hayır aslında konu bi yemek parası falan ödemek değil. Konu bu tip aciz kadınların sanki hesap ödemek erkeğin göreviymiş gibi görüp andavall gibi kelimeler türetmeleri yok prenses ypk bilmem ne. Acizliklerine kılıf uyduruyorlar böyle tip kadınlar yüzünden erkekler bu hesap konusunu sıkıntı yapmaya başladı emin ol
- 1 yıl
Kural değil işte kadınların işine gelen o 😃 iki tarafta çalışıyorsa bi taraf nasıl bundan rahatsız olmaz ya? Kişiliği olan bundan rahatsız olur evlenene kdr, sen çalış kendine harca erkek çalışıp sana harcasın zihniyete bakar mısın 😃
- 1 yıl
Dediğim gibi daha çok öğretilen değil işlerine gelen o 😃 dışsrda yemek yemenin bile lüks olduğu bi zamanda birinin sürekli hesabı ödemesi onlar için çok iyi bişey çünkü 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur benim olduğum masada erkeğin parası geçmez ilk buluşmadan. Ben öderim ben paramı kazanıyorum üç kuruşun lafını ettirmem erkeğe
20 Yorumla
1 yılDaha adil olması açısından bence alman usulü yapılmalıdır, sonuç olarak aynı ülkede aynı şartlar da yaşıyoruz.
01 Yorumla
Soran1 yılBazı şeyleri gerçekten abartmaya başladınız. Ülkede ilk buluşmada alman usulu yapmayı gerektirecek bir durum yok. Tüm garibanlar bu sitede mi toplanmış ben anlamadım 😅
Yorumlarda ne ucuz insanlar doluşmuş ya siz hesap ödeyen erkeğe göre erkek seçin o zaman ne diyelim ki bu işlerde iki tarafta birbirini fiziksel zihinsel yaptığı şeyleri vs beğenince olur normalde ya aşk sevgililik işleri falan ama bunu bile anlamıyorsunuz
01 YorumlaKesinlikle ilk buluşmada kadın hesabı ödüyorsa ordan kaç bacım
11 Yorumla
Soran1 yılKoşarak mı 😅
1 yılYani ilişkin ilerleyen dönemlerinde kadın ödeyebilir erkek ödeyebilir ama ilk buluşmada centilmenlik olarak bunu erkeğin yapması gerekiyor
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Anneciğiyle yasamaya devam etsin.
24 Yorumla
Soran1 yılÇok acımasızsınız ya 😅
Soran1 yılAyıp evet de belki parası yok 😅
Karşımdakini yiyici kurnaz tip görürsem ölü uykusuna yatarım ki
00 Yorumla
1 yılHahhsja bi hikâye dinlemiştim adam 50 kuruşun lafını yapıyordu bi kıza para yediremem diye hahdhs
00 Yorumla
1 yılİlk izlenim icn berbat bı izlenim 2. Buluşma zor 😄
01 Yorumla- 1 yıl
3 cü buluşmaya kalmaz😂
cok gerici gelicek belki de bence olmaz. fakir degilim sukur ama yine de erkekligin sanindandir diyorum ben
10 Yorumla
1 yılHer zaman erkek ödemeli
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
1 yılÖyle bi zorunluluk yok bence ya
15 Yorumla- 1 yıl
Kızların arasında haklı yorum
Soran1 yılSenin gibiler çok az
- 1 yıl
Çok saçma geliyor bana ya eskide kaldı o erkek hesap ödesin erkek alsın erkek yapsın
- 1 yıl
Karşılıklı saygı sevgi olduktan sonra zaten bunu düşünmez iki tarafta
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
İyi yönde değişime açıksa olur ondan
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela
benim bir yillk sevgilim ilk bulusmada hesabi odemedi yani cevap gayet ortada
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim yiyip ictigimi odemek zorunda degil. Oderse de ben de tatli, icecek bir seyler vs alirim mahcup olurum yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen prenses olduğum için ödemiyorum
32 Yorumla
Soran1 yılDürüstlüğün için teşekkürler 😅
Cevap sahibi1 yılRica ederim kabullendim artık 😅
benim hesap ödediğim ilişkilerimin hiç biri tutmadı hayatta paranın lafını yapmam ama bir erkek sana hesabı bırakıyorsa baska yapması gereken cogu seyide sonrasında sana bırakıyor yani olmaz maalsf
10 Yorumla50 cent abimizin de dedigi gibi kil davet ettiyse o oder
10 Yorumla
1 yılİlk hesabı neden ila erkekler ödüyor sqkwrim centilmenligi
10 Yorumla
1 yılOlmaz gibi sonuçta bu işi erkek ilerletebilir.
23 Yorumla
Soran1 yılAlışkanlık olur diyorsun
- 1 yıl
Erkek güçlü yöneten olmalı bu işlerde ona düşer.
Soran1 yılHaklısın katılıyorum
Kadın erkek eşit ya burada hesabı eşit ödenmeli yoksa erkek ödese suçlu kadın odese suçlu
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada sırf bu yüzden ayrılmak isteyen kızla ciddi ilişki kuracağımı düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmayı erkek ödemeli bu bir jesttir ama daha sonrasında taraflar kendi hesabını ödesin sürekli erkeğe ödetmek ayıptır
00 YorumlaKendi hesabını ödetmiyorsa olur
10 YorumlaHayır suratına bi de tokat at
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Hesap ödetmek önemli ise olmaz 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Kadındanda olmaz😃
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilk buluşmada erkek öder ama ilerleyen zamanlarda kadın da öder, sıkıntı yok.
10 Yorumla
1 yılprenses olur anca sjjsjsj
21 Yorumla
Soran1 yılHarika yanıt tebrikler 😅
1 yılOlmaz gibi ama niyetini de açık açık belli etmiş olur (:
00 Yorumla
1 yılBi bokum olmaz ödeyenden bile çoğu kişinden olmuyorsa ondan hiç olmaz
00 Yorumla
1 yılOlur
15 Yorumla
Soran1 yılVe işte o kadın burada arkadaşlar 😅
- 1 yıl
Belki parası yoktur ndjdnd
Soran1 yılSenin gibi gariban dostu kadın artık çok çok az 😅
- 1 yıl
Cimri de olabilir bilmiyorum fmkfd
Gizli Üye(25-29)1 yılBuluşmayı kim teklif ettiyse o öder diyecem ama Türkiye de kızların teklif ettiği görülmemiştir. O yüzden erkek öder
00 YorumlaOndan hiç bir şey olmaz
17 Yorumla- 1 yıl
Kadında da olmaz emin ol 😃
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık hee sensin
- 1 yıl
İşinize gelmiyor demi sağılacak inek olmayınca 😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık git ötede oyna senin gibi zihniyette bir insana açıklama yapmam ben..
- 1 yıl
Ya senin gibi bi zihniyet bana bişey anlatsa ne olur bak işine Lale 😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık erkek dediğinin bir ağırlığı olur İlk defa yemeğe çıkarıp davet edip bir de kadına hesap ödetmez adam dediğin.. sonrasında kadın da ödeyebilir karşılıklı sıkıntı değil.. beni anlayan anladı erkek olan adam olan zaten idrak eder.. senin gibi saçma sapan yorum yapmaz
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık sen benim zihniyetime Kurban ol.. sen kendine para yiyen erkeğim demiyorsun yürü şuradan. Solucan
- Para & Ekonomi konusunda 719 cevap paylaştı.
u 1 yılÖdemesin zararı yok benden olsun
00 Yorumla Ne olur Niye olmasın ki
00 Yorumla
1 yılKimin durumu varsa o davet eder, o öder.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılIlk buluşmada erkek ödesin
00 Yorumla
1 yılben soğmuştum bidaha görüşmedik
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada ortak ödenebilir diye düşünüyorum.
00 YorumlaOlmaz
10 Yorumla
1 yılOlmaz
10 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın
10 Yorumla
1 yılBen öderim her zaman
10 YorumlaOlmaz
10 Yorumlaİyi hıyardan ancak cacık olur
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!