İlk buluşmada alman hesabı ödeyen ya da hesabı size kitlemeye çalışıp diğer buluşmada benden diyen ya da inanılmaz ucuza ilk buluşmayı yapmaya çalışan erkeklerle dolu piyasa ve midem bulanıyor cidden. Niye hep böyle cimri bedavacı erkekler var. Yani 1-2 yemeği içeceği bile zorla ısmarlayıp hemen olayı sexe çekmeye çalışıyorlar cidden iğrenç. Nasıl düzgün cömert erkek bulurum yıllardır yüzlerce erkekle çıktım çoğu cimri ya. Hiçbir güzel hediye alan iyi restorana götüren olmadı. Hani yapsalar bile 1-2 zorla kavga ile. Çiçek alan bile olmadı şöyle güzel. Bi uyduruk gül aldılar anca. Deliriyoeum yani hep cimrilerin denk gelmesine.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmada hesabı ödemeyen erkek veya herhangi bir partner, buluşma deneyimi ve ilişki dinamikleri açısından farklı tepkilere yol açabilir. Ancak, bu konuda herkesin tercihleri ve beklentileri farklı olabilir. İlk buluşmada hesabı ödemek veya ödememek, toplumsal normlar, kültürel beklentiler ve bireysel tercihlerle şekillenir.
Birçok kişi, ilk buluşmada karşı tarafın hesabı ödemesini bekler. Bu, geleneksel olarak erkeğin ödeme yapmasıyla ilişkilendirilen bir beklentidir. Ancak, modern ilişkilerde cinsiyet rolleri ve beklentileri değişebilir. Bazı kişiler, hesabın karşılıklı olarak veya partnerleriyle paylaşılmasını tercih edebilir.
Önemli olan, ilişki ve buluşma sürecinde karşılıklı anlayış, iletişim ve uyum sağlamaktır. İlk buluşmada hesabı ödemeyen biriyle devam edip etmeme kararı, sizin değerlerinize, beklentilerinize ve buluşma sırasında kurduğunuz iletişime bağlı olacaktır.
Bazı insanlar, ilk buluşmada hesabı ödememenin, potansiyel olarak karşısındaki kişiyi olumsuz etkileyebileceğini düşünebilir. Ancak, bazı insanlar için bu bir problem teşkil etmeyebilir veya daha fazla buluşma ve ilişki sürecinde eşit bir paylaşım beklediklerini iletebilirler.
Önemli olan, iletişim yoluyla beklentilerinizi netleştirmek ve karşılıklı olarak anlaşılabilir bir zemin bulmaktır. İlk buluşmada ortaya çıkan durum, devam eden ilişkideki maddi beklentileri veya değerleri yansıtmayabilir. Bu nedenle, kendinizi ve partnerinizi daha iyi tanıdığınız süreçte, ilişkinizin bu konuda nasıl şekilleneceğine karar verebilirsiniz.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ben iki kere buluştum ve ağırlıklı ben ödedim bundan da rahatsız oldum. Bi de karşı taraf bana maaşımı paramı filan sordu direk dedim bu herif pislik para yiyici. Ondan direk sövüp engelledim bir daha da buluşmadım. Çok çirlin bence bir erkeğin flört ederken ya da ilişki yaşarken kadına daha fazla para ödetmesi. Çok onursuzca.
Soran+1 yılVe maalesef böyle yüzsüz erkek piyasada çok fazla. Midem bulanıyor böyle cimri dolandırıcı erkeklerden.
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılSence ilişki ilk hesabı ödemesinden mi ibaret? Neden karşılıklı oturup hesabı erkeğe ödetiyorsun seni görmek için para mı harcaması lazım? Bunlar nasıl kafalar ya?
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bir kere eşitlikten bahsedersek eğer, burada bedavacı ve cimri olan sen oluyorsun. Çünkü kimse kimsenin yiyeceğini içeceğini ödemek zorunda değil. Ancak cimri olup da evet 3 kuruş bile ödememek için çırpınıp konuyu direkt s-ks amacına taşıyan erkek dediğin gibi çöptür. Fakat bu demek değildir ki, para saçan erkeğin tak diye yatağa atmaya çalışması normal. Bu da normal değil, değersizleştirme politikası var.
Sana kimse hiçbir şey yapmasa "1 kere bile yapmadılar, şunu bile yapmadılar" derdin, şimdi de "şu 1-2 kere oldu, şunda da ancak şu oldu" diyorsun, bu da bana nankörce geliyor.
Kadınlar anladığım kadarıyla kendini artık değerli hissetmek istiyor, bu anlamda erkeklerin cömert olması hususuna ve paraya değer olduklarını görmeyi istemelerine anlam verebiliyorum. Zaten ilişki süreci zaten bir boka benzemiyor bari öyle değil şöyle olsun diyebilirsin. Belki bu dizi ve filmlerin pompaladığı etkinin sonuç vermiş bir tepkisidir.
Sahilde simit yemeye tamah etmeye okey olan kızları bile mahvettiler, o yüzden kadınların buna tamah edecek hali kalmaması hoşgörülebilir. Bir de benim eleştirdiğim ataerkil mevzusu var, ataerkil düzende erkekler 1-0 önde belki 9-0, onların zengin olması, şanslı olması daha kolay. Bu kurdukları düzende de önde olup kadınlara bakmak zorundalar.
Erkekler adam olamadı, o yüzden böyle bir sistem düzen gelmez uzun süre daha.14 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu diyorum erkeğin çalışıp para kazanması ve zengin olması üzerine bi sistem var. Kadının okumadı çalışması para kazanması daha zor. Ve bu düzende bile erkek kadına cimri ise ve kadından geçinmeye çalışıyorsa ben bunu kabul etmem. İkisi de başıma çok geldi. Direk para saçıp seks mevzusuna giren ya da işte hiç para harcamadan seks yapmaya çalışan. İkisi de iğrenç onu diyorum. Son flört ettiğim de seks mevzusuna girmedi ama benim paramı yemeye çalıştı yani 1 yemek 1 kahve o ödedi 3 kere de kahveleri ben ödedim ve ben daha çok Ödemiş oldum. Bir kere o bi kere ben eve bıraktık. Ben daha çok yol gittim. Bunlar beni rahatsız etti. Alman hesabı bile değil ben daha çok ödedim ve bu iğrenç yani.
Soran+1 yılBen demiyorum ki hep erkek ödesin ben buna izin vermem ama erkeklerin kadına kitlemeye çalışması ya da sadece seks için seks yapsın diye para harcaması bana çok adice geliyor. Bi ilişki olur seks olur olmaz ama erkek hep bir tık daha verici olmalı. Hele de başlarda. Başta ısmarlamayan hediye almayan erkekle buluşmam. Değerli hissettirmeyen.
- +1 yıl
Bu, Türkiye'deki erkeklerin her anlamda yetersiz oluşundan kaynaklanıyor, yani hamurlarında yok; beta diyoruz da beta'dan da aşağıdalar. Ne yapsan etsen de bir bok olmuyorlar, olmadıkları için de; fakir yaşamak istemeyen kıza gold digger diyorlar, ama parasız haline deli gibi aşık olan kızın kıymetini bilmeyip başkasına aşık oldum deyip terk ediyorlar. Cinsellik desen abazanlar, hepsi sapık ama karşısında bakire arıyorlar, çünkü kendileri yetersiz. Sistem ataerkil, sebebi de yine bu; kadınlar o bok bataklıktan kafasını dışarı çıkartsın istemiyorlar ama maddi manevi yetebilmeyi de bilmiyorlar. Yani seni taciz eden erkeğe de ses çıkarmıyorlar ama senden daha paralı, zengin, başarılı, bilmem ne de olmuyorlar.
- +1 yıl
Kadınlar artık bu kafalara girdi dediğim gibi ve mantıklı şekilde temellendirilmiş olduğu takdirde arkasında duruyorum bu mevzunun.
+1 yılHayatım boyunca 2 farklı erkekle ilk bulusmaya çıktım. İkisi de yemek sonrasında tatlı, sonrasında da bir kahve ısmarlamak istedi. Her zamanda cömert oldular. Yüzlerce erkekle date e çıktığın için basit biri görüp para harcamak istemiş olabilirler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
42Cevap
+1 yılnezaket bence ilk buluşmayı erkeğin ödemesi sonraki buluşmaları bilmem elbette ilk buluşmayı erkek ödemeli..
gittiğin mekana filan bilmem bakmam ben ama yine de nezih güzel bir ortam olmalı diye düşünüyorum..
güzel hediye alması iyi bir yere yemeğe götürmesi cömertlik olarak bence anlatılamaz :) o filmlerdeki dizilerdeki gibi de bir buket gül alması filan da.. asıl cömertlik sana karşı ilgi alakasın da sınırsız olması bence :)20 Yorumla
+1 yılBanada cimri tipler denk geliyor ve cidden mide bulandırıcılar yalnız olmak daha iyi bunlarla olmaktan
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte bana da hep cimriler denk geliyor ve midem bulanıyor. Hem ilişki seks istiyor hem bir kahve ve yemeği zor alıyor ya fa çiçeği cidden mide bulandırıcı. İnsan hoşlansa aşık olsa bile soğur ya cimriden bence. Cimri insanla asla bi şey yaşanmaz yani asla.
- Para & Ekonomi konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılZaten ilk buluşma alman usulü ödenmeli. Genelde erkeklik gururu yapıp tüm hesabı ödüyorlar ama bana saçma geliyor. İlk buluşma yani bi daha görüşecek misin belli değil. Bedavacı hemcinslerimiz yüzünden erkeklerin gözü açıldı, iyi de oldu.
20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 588 cevap paylaştı. Doğrusu şöyle hesabı erkek ödeyecek çiçek yüzük kolye altın falan alacak mutlaka herşeyi ödeyecek erkekler kadınları cinsel obje olarak görüyor kadınlarda erkekleri yürüyen cüzdan olarak görüyor
00 YorumlaAdam sana ilk buluşmada hediyeler alıp restoranta götürmek zorunda değil. İlk buluşmada kahve içilir gezilir muhabbet edilir. Ne idüğü belirsiz bir kıza da hemen para harcayacak kadar enayi değiliz açıkçası umarım öyle bi enayi bulursunn
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz! Sevsin ya da sevmesin erkeğin iyisi cömert olanıdır. Cömertlik bir nezakettir. Seviyor anlamına gelmez. Bir karakterin ortaya koyuluşudur.
00 Yorumla
+1 yılHesabı ödemek zorunda değiller en iyisi ayrı ödemek. Eğer centilmenlik yapıp öderse örneğin yemeği o ödedi sen de kahve çay gibi içecek ısmarlarsın. Tabi bazıları yemeği ben ödedim diye ahkam kesiyor bidaha konusma onlarla. İlerde daha çok farklı şeyleri yüzüne çarpar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takicak bisey yok gorusme bidaha haklisin ama farkli goruse sahip. olan kisilwrde olabilir. Saygi duymak. lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi görüşmüyorum soğuyorum zaten de niye hepsi böyle diyorum yani. Bi kahveyi zorla alıyorlar ya.
Sanırım ilk buluşmada bu kızla devam edebilir miyim edemez miyim onun kararını verdikleri için öyle davranıyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de. Başta bakıyor ben hoşlandım gibi yakın davranıyorsam ödüyor baktı soğuğum hiç ödemek istemiyor filan. Ama başta zaten beni beğenmiş ve istiyorsa ödemesi lazım. Bi de ödeyip sonra ben reddedince çirkinleşenler iğrenç.
Soran+1 yılEvet çok çıktım. Aynen herkes uyanık ya 10 da 9 u para ödememe ve ilk buluşmada bedava seks derdinde midem bulanıyor ondan.
Para & Ekonomi konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yapma ya para yedirsinler sana demi? Somra cek git tum kizlar aynisiniz az bilr yapiyorlar ben olsam ayrildigin zaman parami bile isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar çok erkekle muhattap olduğun için kendi pazar fiyatını düşürmüşsün. Seninle bu üslupla konuşacağım , çünkü para yemek istemenin, bunun için yüzlerce erkekle görüşmenin başka açıklaması olamaz.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 879 cevap paylaştı. Seni digerlerinden farkli kilan bir seyler olmali degil mi? Hesab odetecek keko arayisinda olursaniz olacagi bu olacaktir.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayat zaten cok pahalli her onumuze geleni pahalli mekanlara goturursek ay sonu ev sahibine domaliriz
20 Yorumlahiç bir erkek/kadın bir baskasinin hesabını Ödemek zorunda değil. Lütfen artık erkeklere ve kadınlara belirli roller bicmekten vazgeçin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek ve kadın buluştukları zaman hesabı kim ödesin ozmn? Travesti mi cagirsinlar?
+1 yılAlman usulü mantıklı aslında. Sen ne istiyon her şeyi onlar mı ödesinler
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır be ne alaka ama erkek daha fazla ödemeli yani erkeğin görevi bu evi geçindirmek. Kadın da destek olur ama erkeğin görevidir bu yani. Ne o öyle ya alman hesabı ilişki mi olur. Ben asla saygı duymam öyle bi erkeğe.
Soran+1 yılEvlenince de o evde otursun ben çalışayım. Çüş yani. Bunu diyen bi flörtüm olmuştu tiksindim çocuktan ya. Ezik.
- +1 yıl
Ne alaka aw evli misiniz de senin yediğini içtiğini ödemek zorunda olsun? Bugün para onda olur o öder, yarın sende olur sen ödersin. Bunlar büyütülecek şeyler değil
Aha orada ekili ablacım bekle üç beş aya yetişir hepsi. Düzgün ekildi hepsi cömert olacak şekilde. En ufak masraftan kacmadik
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada zaten hesabı erkek ödemez Alman usülü yapılır
10 Yorumla
+1 yılyani neticede seni davet ettiyse ve ödemediyse ayıp etmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana para yiyen erkek gelmedi de seks isteyen çok geldi ve cidden çok gereksiz itici ve herkes hesabını sana odemek zorunda değil herkes yediği kadar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evcil hayvan olarak gelseydin bakıcı bulurdun ama maalesef insansın ya
00 YorumlaBir daha görüşmemek niyetinde takılırsa hesabı bırak, basar giderim.
00 YorumlaDevir artık kriz devri beğenmiyorsan evinde takılacaksın
00 Yorumla
+1 yılKıza hesap ödetmeyen ben bu yüzden çok trip yedim :)
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 6,3b cevap paylaştı. İlkte her zaman erkek ödemeli cebinde akrep varsa buluşmasını o zaman
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaferin o erkeğe
bu çoğrafyada ki kan emici kadınlara gerekn ders ivermiştir00 Yorumla
+1 yılyemliyor , düşmeyin 😁😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada da hesap ödemeyenden kaç zaten. Kadın da öder ama ilkinde değil.
00 Yorumlaİlla ki ilk buluşma olmasına gerek yok ki. Erkek dediğin hesabı kendi öder
00 YorumlaErkek dediğin hesap ödetmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama ben hep erkek olmayanlara denk geldim sorun o.
+1 yılHiçbir erkek yemeği ısmarlamak zorunda değil ve o hediye alıyorsa sende alacaksın esitlik olmali bulusacagim erkegin yemegi ısmarlamasi istediğim seyi almasi lazım diyorsam bacım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ciddi böyle adamlar var mı ya. Hiç öyle olamadım olamıyorum ama olmak lazım aslında, bu işin erkeği kadını yok kim buluşma ayarlamıssa o ödemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsimle ilk bulusmada benim kahve sözüm vardi ama o lavaboya diye kalkıp ödemiş ben istemesemde bi artısı oluyo bu tarz şeylerin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Jale9282 öyle iste sonradan gizlice altınlarımı satıp sahtesini yaptirip koymuş cokda muhim degil bence bu para olaylari napacaklari belli olmuyo 😅😅
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlur ama o erkekle ikinci buluşma olmaz. ( eğer flört tarzı bir buluşmaysa)
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela biriyle buluştum ilk buluşma hesabı ödedi. İkinci buluşmada da birkaç yere oturduk ve ağırlıklı ben ödedim ve çok rahatsız oldum direk kestim engelledim. İğrenç yani. Hani böyle erkek de çok var. Başta 1-2 veriyor sonra mesela geri duruyor sana kitlemeye çalışıyor sevgililikte de yaşadım bunu başta verici zamanla cimri olup bana ödetmeye çalışan direk kavga edip bitiriyorum. Niye böyleler ya çok iğrenç.
Soran+1 yılHani başta verici olsa bile anında cimrileşip benim üstümden geçinmeye çalışıyor hepsi. Midem bulanıyor. Zengin filan da değilim ayrıca.
Gizli Üye(30-35)+1 yılo düzgün erkekler sizden emin olun daha dertlidir bu konularda😄
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada erkeğin hesap ödemesi kısmına katılıyorum onun dışında yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum. Bir tek cömert beyler eqlesin yazmamışsın başkasından bekleyeceğine kendini şımart bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz böyle hazırcılığa devam edin, yakında şeftali kurusu olursun.
00 Yorumla
+1 yılYıllarca yüzlerle erkekle çıktım deyip ardından hepsi cimri diyorsun da. Fiyat azaldıkça talep artar.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaaaa mal
- +1 yıl
Bende Rza memnun oldum
- Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl15 gün önce Ankara 'da iki kişilik yemeğe 750 verdim :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle kalıpları olanlara böyle tipler denk geliyor hep. Hayaller hayatlar. Sıfatsızlar peşinize düşüyor.
00 Yorumla
+1 yılyıl olmuş 2023 hala karı kıza para yediren enayi erkekler var mı😂
00 Yorumla
+1 yılBuluşmak kimin fikri ise hesabı o ödesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasini kizlara yedirmiyor bi de o acidan bak 😁😁
00 Yorumla
+1 yılBir pok olmaz afedersin
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada evi de senin ustune yapsin
00 Yorumla
+1 yılOndan hiç bir şey olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
@Potdemiel neden?
- Para & Ekonomi konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle cimri erkekle olmaz
00 Yorumla
+1 yılOhhhhh çok iyi yapmış Aslanım benim
01 Yorumla- +1 yıl
Hesap konusunda böyle devam boyun eğmek yok 😂
Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen ne veriyorsun kardeşim bu ilişkiye?
00 YorumlaBiz Niye Ödüyoruz Abi
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3b cevap paylaştı. Ahaha yazık sana ya
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 350 cevap paylaştı. Olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki 2 ya da 3 . De veriyomusun
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Asla olmaz cimri misin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla Buluşmayı kim istiyorsa o ödesin
00 Yorumla
+1 yılhayatının sonuna kadar yalnız kalacaksın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
+1 yılHak edersen alırız
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olur..
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem