Erkekler böyle kadınları daha çok seviyor, el üstünde tutmaya çalışıyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Acaba siz mi doğrusunuz yoksa ben ve tanıdığım tüm erkekler mi doğru?
Eşimle evlenmeye karar verdiğimiz onda en beğendiğim yönlerinden biri de masraf olacak külfetleri kendisi dile getirerek ben maddi anlamda zorlanmanı ve senden ziynet eşyası vs hiçbir şey istemiyorum demesiydi.
Çoğu erkek de benim gibi hareket ediyor.
Siz sanırım harcatmak için kendinize sebep bulmaya çalışıyor gibisiniz.
Ha unutmadan nişanın atılma sebeplerini araştırın, büyük oranda kız tarafının maddi isteklerinin çok ve aşırı olmasından kaynaklanıyor.
Bu nedenle söyleminiz tam bir şehir efsanesi...
Peki deneyin bakalım, hangi erkek evet diyecek?
100 erkeğin 95'i canavar görmüş gibi bu kadın tipinden kaçarlar.
Dinime aykırı ama yine de söylemek istiyorum her iddiasına varım.
Siz Türkiye'deki 3 5 hadi 100 bin erkek olsun. Ben canlı örneğiyim ve size en az çevremden 100 tane daha canlı örnek çıkarırım. Ayrıca siz duyduğunuzu ben yaşadığımı anlatıyorum.
Siz bu hayallerle yaşamaya devam edin eninde sonunda bir gün çok şey istediğiniz zaman nasıl nişan söz atılıyormuş, nasıl evlilikten vazgeçiliyormuş göreceksiniz.
Denemesi bedava...
Ya aslında biraz mesele şu, senin beni sevmen bile bana fazla geliyor demek ile senin sevmene muhtaç değilim demek arasındaki fark gibi. Seni biraz zorlasam bırakırsın diyor birisi bunu biliyorum diyor, diğeri istersen bırak zaten karşılayamıyorsan önemli değilsin diyor. Aşk diye bir şey yok pazarlık var.
Yani çirkin olup da buna cüret eden pek olmuyor. Güzel olduğunu teyit etmek istiyor kadın benden iyisini bulamazsın diye. Tabii güzel olup da aldatılanlar var onlarınkisi de ayrı bir mesele. Mesela bizim orada aşırı çirkin bir kız vardi sevgilisi ne istese alacakmış hep kızın sinirlerini çekiyormuş evlenmeye çok hevesliymiş falan. Bana inançlı inançlı anlatıyordu içim acıdı. Sevgilim beni bu kadar severken ben ondan bir tane şey istemedim çiçek bile istemedim, istesem dünyaları önüme serecekti dedi benim sinirimi kahrımı çeken adam falan dedi. Erkeklere güven olmuyor ah canım. Çok inanmış.
Kanka dediğini anlamadım hiçbir şey anlamadım demişsin ki birisi seni biraz zorlasam bırakırsın diyor birisi bunu biliyorum diyor ya bu hangisi hangisine diyor kim kim için diyor anlamadım de şeyi de anlamadım mesela diğeri istersen bırak zaten karşılayamıyorsan önemli değilsin diyor o dediklerini de anlamadım kanka sana zahmet anlatır mısın açıklar mısın anlatır mısın teşekkürler
Alakası yok
İnce bir ayrıntı var orada
Sen sevdiğin yemeğe mi çok para verirsin yksa sevmediğin yemeğe mi
İnce ayrıntıyı yakala
Adam değer verdiği kadına harcıyor
Değer vermediği kadına harcamyor
Bukadar
Eskiyen ama kadının bir türlü eskidiğini kabul edemediği algı oyunları.
Mesela erkeğin sürekli güzel kadın arayışında olduğu saçmalığınada inanan o çok kadın var ki.
Uyumaya devam edin.
Ne diyebilirim ki.
Eski yanım ama kadının eski dini kabul etmediği algı oyunları mı ne demek bu anlamadım
Erkeğin bir kadına çok para harcaması o kadına değer verdiği anlamına gelmez.
Erkek verdiği kadar alabildiği kadına değer verir.
Denge yani.
Değer falan gördükleri yok. İlk günden beri it gibi para yediren erkeğin o kadındaki amacı farklıdır. Parasını yiyen kadında amacını bile bile gider zaten kısa süreli love bombing de denebilir artık nasıl adlandırırsan. Karşılıklı çıkar. Al gülüm ver gülüm hesabı.
Aynısını düşünüyorum ya az masraf yapan kadının nasıl olsa şikayet etmeyeceğini bildikleri için isterse para verir istemezse vermezler
Aynennn öyle hele fedakar kendinden kat be kat veren kadınları hiç düşünmeden harcıyorlar
Erkek mantığı para verdiği her şey gözüne değerli gözüküyor vazgeçemiyor şu kadar masraf ettim diye
Kesinlikleee
Konuş bacım konuş akşama kadar
Ama mesele şu o masrafı nasıl yaptırtabiliyorlar anladın mı o masrafı nasıl yaptırta biliyorlar demek ki hani sevmiyorsa yapmaz bence şöyle sevdiği için yapıyor o masrafı
Erkek cinsinin mallığı... Uğruna para harcamadan kadını değerli göremiyor işte...
Rivayete göre erkekler, yatırım yaptıkları kadınları daha çok seviyorlar.
İşte nasıl kendime yatırım yaptırabilirim bilmiyorum ki nasıl yaptırabilirim maddi anlamda ben maddi anlamda yatırım istiyorum ya manevi anlamda falan hiçbir şey istemiyorum artık bıktım ya herkesin maneviyata gelince bol keseden dağıtıyor da erkeklerden bahsediyorum paraya gelince herkes susuyor nefret ediyorum ya paraya gelince Susam bana gelmesin istemiyorum
Beni istese de çok masrafa sokamaz ki, şükür parayla sinanmadim daha SHSJSHSSHSHSHH
Öyleleri daha kıymetli oluyor niye bilmiyorum şans işte
O kadınlar masrafın karşılığını cinsellik olarak ödüyorlar çünkü
Ben şahsen sevmem öyle tipler
Ahahhaha klasik böyle diyorsunuz ama olan bu
Hayır hayatıma öylesini hiç almadım
Sen benim endegerlimsin
O erkekler *mbudalası o yüzden
İki gün öyle yapıp vur kaç sonrasi
Benim için bir anlam ifade etmiyor
Yooo. Öyle yapanları 2. dk şutluyoruz
Belki de o kadın için değiyordur
Yok iyi kadınların çok fedakâr her şeye okey diyen gayet de güzel kadın olsa bile o kadını cepte görüp çaba falan harcamıyorlar
Bilmiyorum vallahi ben hiç çirkin olup da şunu istiyorum bunu istiyorum diye harcama yapan kadını görmedim
Haklısın
Git öyle kadınlara sor biz yaratmadik onları
Görmüyorlar ki
Erkekler savaşmayı seviyo galiba
Yine genelleme
Öylesini severler
Bazen öyle olabilir
Hep öyle
Siz de Gerektiği kadar değer verin o zaman
Bazı insanlar değer görünce değer vereni değersiz görür
Merhaba gizliden çıkıp beni ekleyebilir misiniz size bir şey sormak istiyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gözlem gerçekten çok yaygın ve insanı düşündüren bir konu. Bazen erkekler, bir ilişkiye ne kadar emek ve yatırım yaparlarsa, o ilişkiden aldıkları değeri de o kadar yüksek sanıyorlar sanki. Yani aslında mesele masraftan çok, gösterilen çaba ve verilen önemle alakalı olabiliyor. Ama unutma, gerçek değer ve sevgi öyle hesaplarla ölçülmez ki, samimiyetle parlar! 💖 Sence de öyle değil mi? 🥰