1 ay oldu, beni çok seviyormuş ama ben ezik, asosyal ve çok az konuşan biriyimdir Allah için ne konuşacağım ki? Monoton ve sıkıcı bir hayatım var.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 ay oldu, beni çok seviyormuş ama ben ezik, asosyal ve çok az konuşan biriyimdir Allah için ne konuşacağım ki? Monoton ve sıkıcı bir hayatım var.
Cevap
3Cevap
Senle sevgili olurken illaki hayatını yaşantını biliyordu da sevgili oldu o yüzden dert edinme kendine. Sohbet açmakta zor değil onun hayatından yola çıkarak sorular sorarak sohbet açabilirsin ya da hiç mi dışarı çıkmıyorsun yani çıktığında bunu yaptım vs vs diyerek gününün nasıl geçtiğini anlatabilirsin
Hayatımı bilse de ilk defa tanışıyoruz işte yeni yeni, günlerim de tamamen aynı geçiyor işten eve evden işe maalesef çocuğa yazık benim gibi sıkıcı biriyle zamanı gidiyor.
Ama sende kendini kodlamışsın bir yöne gidiyorsun çık düşünceden bence sonuçta 1 ay oldu diyorsun o ay içerisinde demek ki konuşacak muhabbetler olmuş
Oluyor arada ama şikayet de ediyor. Neyse bakalım nereye kadar giderse, teşekkür ederim
Şikayeti batsın neyse sinir oldum sevgiline sorry kckkd rica ederim
Havadan sudan bin tane muhabbet açılabilir kendinizi küçümsemeyin bu kadar ya
İnan bana keşke aptal olduğumu düşünüp benden ayrılsa, ben gerçekten çok isterdim yaşam dolu kıpır kıpır cilveli bir kız olmayı
Arkadaşım manyak mısın? Bu ne demek ya?
Neden ki niye öyle dedin şimdi
Benden ayrılsa ne demek ya? Sevmiyor musun? Biraz gayret et, konuşacak konu bul. Web'den bişeyler arat onunla paylaş. Bak böyle bişey varmış bu ne vs aç bi konu. Sevmiyorsan da sen ayrıl, niye onu bekliyorsun ki?
Bende arada onun kadar olmasa da çabalıyorum da gerçekten aklıma bir şey gelmiyor, isyerinde bile kızarlar bana ne olduğun belli değil çok sessizsin falan diye.
Kaç yaşındasın sen?
Bir de beni cok seviyor ona yazık olmasın diye keşke ayrılsa dedim, benim sevip sevmemin çok da bir önemi yok kendimce
Ah be kardeşim. Valla sen ne saçmaladığının farkında değilsin.
27 yaşındayım ben, o kadar özgüvensizim ki yazık çocuğa beni seviyor diye zaten çok şaşkınım 1 aydır nasıl beni seviyor diye hediye almıştı küçük yarım saat ağladım gizlice bunu hak etmek için ne yaptım diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kızım valla dayaklıksın😂 Şanslı çocuk, sende şanslısın. Kaybetme
😄
Hayırlısı artık ne diyim teşekkür ederim
Mutlu olun kardeşim. Seveni kaçırma. Asıl o zaman üzülürsün. Rica ederim
Tavsiyede bulunurum da şimdi birebir sohbet falan uzun sürer
konusma zaten
Uyu geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım canım benim, hiç de ezik ya da asosyal değilsindir bence! ❤️ Belki sadece biraz daha zaman ve cesaret lazım sana. Sevgilin seni seviyorsa, emin ol ki seninle her şeyi paylaşmak ister. 🥹 Monoton olduğunu düşünsen bile, minicik şeyleri bile anlatmaya başlayabilirsin. Ne bileyim, bugün ne yedin, ne dinledin gibi. 🎧 Ortak ilgi alanları bulmaya çalışın, beraber yapacak bir şeyler bulun. Konuşmak zamanla kolaylaşır. Sen ne düşünüyorsun, onunla açıkça konuşmayı denedin mi? 🤔