Güncellemeler
+1 yıl
İstemeden kırdığınız sevgiliniz size seninle konuşmak istemiyorum dedi ama siz yazınca cevap veriyor konuşmak istemiyorsa niye cevap veriyor ya da engellemiyor beni
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
türkce sölemiş nesini anlamadin nan
Ayıp olmasın diye
Bu kişinin gönlünü nasıl yeniden kazanabilirim
yenisi varsa
Ben geçmiş ilişkimden bahsettim bu yaptığım hata benimle konuşmak istemediğini söyledi Ben yazınca cevap veriyor konuşmak istemeyen erkek hiç cevap vermez demi
Ne olduki oyle dedi?
Geçmiş ilişkimden bahsettim kötü niyetim yoktu adı üstünde geçmiş dedi neden anlatıp duruyorsun benimle konuşma diyor defalarca özür diledim konuşmak istemiyorum diyor konuşmak istemeyen insan hiç cevap vermez bence ya da engeller cevap veriyor engellemiyor da hatalıyım ama affetmiyor beni
En sevmedigim sey keske bahsetmeseydin ona ilgili davran ama üstüne gidip israr etme zamana birak simdilik üstüne gitme ters tepmesin sakinlessin
Hatalıyım hemde çok bu insanı seviyorum ama seninle konuşmak istemiyorum diyor ben yazınca cevap veriyor affedecek biride ilgili davranıyorum ama çok incinmiş devamlı seninle konuşmak istemiyorum diyor size bişey sorabilirmiyim gerçekten konuşmak istemese hiç cevap vermez demi?
Konusmak istiyor sadece kırgın uzak kalmak istiyo gönlünü al derim ama Şu an degil biraz zaman geçsin
Nasıl gönlünü alıcam bilmiyorum çok pişmanım
Biraz kafasini dinlesin sakinlessin sonra ona eskiler eskide kaldı rahat konusuyosam demekki gercekten unyttum de kafasina takilmasin ya insan üzülüyo çünkü boyle seyler duyunca gercekten seviyo seni o yüzden
Ben çok hatalıyım geçmiş ilişkimde karşımdaki insanın
Dürüst olduğunu sanıyordum
Taki bi ton yalanını yakaladım
Bi çok kızla birlikte oldum
Demesi ondan tiksindim
Bu kırdığım insanı 4 aydır
Yeni konuşuyoruz
Hayatımda tanıdığım en dürüst insan dedim ya hata bende geçmiş bitmiş niye konuşuyorsun bana çiçek resmi gönderir hep tek kırmızı gül
Niye gönderdin dedim
Çiçek göndermek gönlünü açmak demektir süslü laf bilmem dedi sade yalın anla dedi şu an seninle konuşmak istemiyorum diyor ben yazınca cevap veriyor ama
Üzüldüm oyle bisey yasamana da, ama demekki dogru insan dürüst olur zaten. Sen merak etme seni seviyo ki boyle davraniyo zaman tani düzelir panikleme
Çok teşekkür ederim Beni sevdiğini nerden anladınız belki ayıp olmasın diye cevap veriyor olabilirmi diye düşündüm bi ara ama olamaz dedim sonra bana konuşmak istemiyorum seninle diyor konuşmak istemeyen insan tek kelime cevap vermez ama ben yazınca cevap veriyor
Durduk yere boyle yapsaydi sevmedigini soylerdim sebep varsa demekki duygu varki tepki koyuyo mantigiyla dedim