maalesef senden ayrilacak kendink buna hazirla. fakst senin ondan bir sebeple ayrilmani istiyor cubku o iliskiden sklms ama karsina cikio ben bu iliskiden skldm derse uzulecegini dusunuyor oyuzden seni biraz boslayarak senin ondan ayrilmani saglamaya calisiyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bak kızım seviyorsan cek bir köşeye konus gidin bir cafeye konusun yok bana neden yazmıyor sunu yazdı vb boyle seylerle olmaz bu isler cekiceksin koseye seviyorsa adam gibi barısacaksınız
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehirde
+1 yılbenşm ki de bana yapıyor arada noldu diyorum bir naz bir naz kstüm sana neden diyorum beni aramadın diyor kontürüm yok diyorum özür diloyo şapşal :D oda öyle bir şeydir sen mesaj at onu bekleme
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa bu naz falan değil şu an ukalalık hep ben gittim şimdi kılımı bile kıpırdatmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
sebebini sor o da bildiğin naz yapıyor aranızın neden limoni olduğunu bilemem ama seviyosan peşinden gideceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak atmasin elinde sonunda aticak. bence sende atma sen hakliysan sonra hep senden bekler whatsappada gir niye girmiyosun normal hayatina devam ettigini gorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğumgünümden sonra girmeyi düşünüyorum bakalım doğumgünümde hiç değilse mesaj atıcam mı
Cevap sahibi+1 yılAtar herelde o kadarda abartmaz
Soran+1 yılValla bilemiyorum hiç napıcağı belli olmaz dengesizin 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende durum aynı sayılır ama sınavlar olduğu için yazmıyorum mesela her sabah günaydın mesajı atıyorum ve akşamları iyi geceler diyorum okulun açık olduğu günler yapıyorum uzak mesafe ilişkisi olduğu için zor yani mesela o flört olmak istiyordu bende sevgili olmak istiyordum ve öyle olduk yani flörtte ve sevgilideki durum temas olsa bile flörtken o ayrılabilir ama ben öyle istemiyordum onu zorladım sanrm genelde soğuk birisidir bende öyle sayılırım ama kafam karışıyor bu durumda çünkü temas yok yanlızca ft falan oluyor ve çok hızlı olduğu için içinde bitiriyorsun hayalleri sonrası sana kalıyor tabi ne kadar çok düşünürsen onu yaşamış kadar oluyorsun zaten mesela 5gunde sevgili olmya karar verdim keşke yapmasamydımki ilk başta o seni seviyorum diyordu ama ben bunu anlamıyordum yani bende ona seni çok çok seviyorum diyordum sizce nasıl ilerler bu
00 Yorumlabende 30 saniyedir konuşmuyorum bacım çocu şu an tleeofnla konuşuyoruz onla ve bana susuyor çok sinirliyim bende buraya dalma kararı aldım burdan yardırıcam kendisine sude seni çok seviyorum ama az daha konuşmazsan çiçeğine goyacam şu an bu yazdıklarımı ona da sesli okuyorum sadece gülüyor çok güzel gülüyor gülüşüne ölürüm ama konuşmuyor işte çiçeğine goduğum
a00 Yorumla
+1 yılselam benim sevgilimlede aram b kaç gündür bozuk bir kaç gü önce aramız cok ıyıydı bir iki gün konusamadım telefonum bozumustu ona soledim sebebi taam sorun falann deği dedi sonra nerdesin arimi dedim eve gidince konusuruz dedi tm dedim sonra dediki cok ktüyüm falan dedi dünden beridir nedeninide soruyorum boşver kimseye soyliyemem diyor sizce npmalıyım 3 yılık bir ilişkimiz varr
00 YorumlaBelki sana supriz yapicak ondan biraz korkutmak istiyor seni unutmus gibi yapiyodur. Bekle bakalim dogum gununde ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah canım yaa keşke öyle olsa
+1 yılşu an benimde öyle biliyomusun bir anda oldu ve benimde 25 eylülde doğum günüm bende napcagımı bilmiuorum
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bende şaşırdım ama yaptıkları ayıbın daniskası yaa kaç gündür de girmiyorum insan bir düşünür noldu aceba diye bir hal sorar yani..
- +1 yıl
Vallaha benimki de düşünmüyo ciddiyim yani yapmaya calısıyolar bende anlamış değilim keşke bişi bula BİLSEK şu an ben ona mesaj atıp aramamk için zır tutuyom kendimi sende yazma ama ben direniyorum bizimde bir gururumuz var
Soran+1 yılYani öyle gurur var ama ben birazda bu onun imtihanda diyorum kaç gündür girmiyorum ve 4 gün sonra doğumgünüm yani
Sen aradın mı? aramadıysan onun başına bişey gelip gelmediğini nerden bilebilirsin?
He bilerek yazmıyosa zaten ki senin yaptığın gibi sevgili diye bişey göremiyorum ben ortada01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün giriyo beni kontrol için
Bana kalırsa 2 ihtimal var;
1- Doğum günün için çok güzel bir süpriz hazırlıyor olabilir ve sen sırf böyle düşün diye soğuk davranmış olabilir?
2-Aldatılıyorsun03 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah 1 dir
Soran+1 yılAldatılınca olsam Whatsappa fotoğrafında biz varız kaldırmıyo
Doğum gününü kutlamazsa bu iş bitmiştir diğer seçenek süpriz yapmayı planlıyor olabilir inşallah 2. seçenek olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah yaaaa
bekle bir kac gün sonra doğumgününü kutlamazsa o zaman cokda umrunda degilsin demektir
018 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru diyorsun
Soran+1 yılWhatsappa girmeyerek ona hem biraz merak duygusu vermeyi hemde umrumda değilsin manasında bir mesaj vermeyi düşünmüştüm
Soran+1 yıl:) doğru söylüyorsun yaaa
Soran+1 yılOnca bekledim canım yaa şu doğumgünü şeyini atlatıp öyle girim diyorum :)
Soran+1 yılKardeşimden bakıyoruz günde iki üç kere oda uzun saat aralıklarından sonra giriyo sanki beni kontrol ediyo bakıyo gibi
Soran+1 yılYengeç aşırı inat haddinden fazlaca gururlu ukala
Soran+1 yılYa kendisi polis aramızda onun izinleri konusundan dolayı bir sıkıntı oldu devamında yani diğer gün kavga ettik ona bana soğuk davranıyorsun dedim oda bana bir anda patlamaya başladı iki üç kere tartışmak istemiyorum aşkım dedim ama o üsteledikçe üsteledi bende en sonunda başladım sen orda sıkıntı çekiyosan bende çekiyorum sen benim yanımda oldun mu peki diye baya bir döküldük sonra biz iki gün konuşmadık o mesaj attı sonra 20 gündür hep naber nasılsın nasıl geöti günün iyi geceler en son işte onunla konuşurken ona eee dhaa dedim iki kere aralıklarla ikisinde de bana aklıma birşey gelmiyor dedi bende tamam canım dedirtir adım olsun uzun zaman sonra canım dedim oda bana sadece Tamam dedi sonra o sabah işe giderken günaydın yazardı yazmadı bende yazmadım ve 5 gündür Whatsappa girmiyorum
Soran+1 yılÖyle canım kesinlikle ama bende bunaldım 4 senedir aynı tantana söz falan düşünüyoduk şimdi halimize bak
Soran+1 yılÖyle canım hayırlısı olsun artık bende ne diyiceğimi daha bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonusaniz gerekiyor sorunun ne oldugunu yoksa o ne oyle eski arkadas gibi basit bir kutlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle dönme. Bekle. Hep ben dönüyorum demişsin, bir keresinde 10 gün sonra döndüm o da benden bekliyormuş demişsin. Bekle kesinlikle
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum canım inşaAllah artık o kendi inadını kırar
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kere de o kırsın. Görsün her defasında donmeyecegini
+1 yılDurup dururken olmaz ya illaki bir sebebi vardir sence mantiklimi ortada bisey yokken oyle olmasi bence sorun neyse ona odaklan onu coz sen
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun ne bilmiyorum ama onun psikolojisi iyice gitti
- +1 yıl
Psikolojisi niye gitti ogrenci falanmi ya da asker
Soran+1 yılPolis
Ay çok kötü bir durum belki bir sorunu vardir srn konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğumgünümden sonra konuşmayı düşünüyorum
belki ölmüştür bir sor soruştur sevmiyordur soğumuştur erkek çünkü 😒
00 Yorumla
+1 yılO zaman sen mesaj at ona
Unutma kontrol her zaman sende olsun yoksa mesaj atsin arasın diye kendini yersin.011 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar ben döndüm hep ama Whatsappada sürekli girdiğimi biliyor o girmese ben düşünüyorum birşey oldu mu diye o neden düşünmüyor değer vermiyor demek ki ben bunu çıkarıyorum artık birkaç gün sonra doğumgünümde hem
- +1 yıl
O zaman sen bekleyerek hayatını bosa yaşa. Sen atarsin ne oluyor? Diye sorarsin en fazla ilişkin biter ama böyle bekleyerekde kendini bunaltirsin. Bir yandanda haklısın çünkü gurur diye birşey varrr
Soran+1 yılYani şimdi sen düşün 10 kavga yaşadın bunun 7 8 inde sen dayanamayıp aradın neden konuşmuyorsun diye
- +1 yıl
Aslında bu konu beni de aşıyor biz erkekler genelde hep karşıdan bekleriz atsin diye ve atmasinida bekleriz mesela ben öyleyim ve sende at son kez ne olacaksa olsun
Soran+1 yılO zaman hiç değilse doğumgünümden sonra atarım belki hiçte içimden gelmiyor soğuttu kendinden artık hep aynı şeyi yapıyor
- +1 yıl
Eğer şimdi atmicaksan o zaman neden atasinki sil gitsin hayatindan. Ama yok sen hala ona ilgi duyuyorsun bence gururu bir kenara birak
Soran+1 yılHep ben attım geri dönüş yaptım o yüzden onda ben bu kızı kaybederim duygusu oluşmadı hiç şimdi biraz bunun korkusunu yaşasın istiyorum
- +1 yıl
Peki ya sen o korku yasasin diye beklerken o başkasıyla konuşuyorsa sen o zaman alinmada salak gibi onu bekleyerek geçen günlere acimicakmisi?
Soran+1 yılKonuşuyorsa bu onun köpekliğinden olur. çok şükür çirkin bir kız değilim tüm arkadaşlarım hatta onunda akrabaları dahil sen ona her yönden fazlasın diyorlar gidipte başka kız bulursa cehenneme kadar yolu var aklı yok derim bende daha
- +1 yıl
O zaman sana daha dicek birşey bulamıyorum ☺ Yardımcı olamadim. üzgünüm
Soran+1 yılYok ya çok sağolun yardımcı oldunuz yinede :)
Salla ya konusmassa konusmasn sende konusma
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılSen mesaj atmıyorsun DİE atmıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılKimbilir belkide
Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Evet ya merak eder. noldu diye
024 Yorumla
Soran+1 yılAynen yani gece en son 5 te girmiştim bundan 5 gün önce insan bir der noldu öldü mü kaldı mı
Soran+1 yılİnşaAllah bakalım ne yapıcak
Soran+1 yılAy inşaAllah yaa bakalım 4 senelik ilişkim bide yani düşün
Soran+1 yılBakalım benim salak napıcak 😂
Soran+1 yılNasıl yani ne gibi
Soran+1 yılHadi ya blöftür ama seninki belli yani off tepersede tepsin ya hep ben döndüm yeter yani bende taştan değilim ki taştan olsam çatlardım artık o derece
Soran+1 yılYani bende öyle düşünüyorum ama aceba o ne düşünüyor
Soran+1 yıl10 gün küs kaldık ondada ben geri döndüm neden benimle konuşmuyorsun dedim ben senden bekliyordurm sende de ne inat varmış falan demişti
Soran+1 yılÖyle işte ama bu benim son şansım artık değerlendirmem gerek bu durumu
Soran+1 yılYani ben şu an kendimi haklı görüyorum eğer bu seferde ben ararsam veya mesaj atarsam onun eline koz vermiş olurum öyle değil mi bu seferde o bak yine o bana döndü yine dayanamadı diyicek bende öyle bir düşünceye sahip olmasını istemiyorum
Soran+1 yılİnşaAllah canım inşaAllah
Soran+1 yılTabii :)
Ayrılın yorucu böyle ilişkiler
00 Yorumla
+1 yılZaten bir kaç aya ayrılırsınız fazla takılma.
00 Yorumla
+1 yılYazık niye böyle bnde anlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende anlayamıyorum başkasını mı buldu aceba 4 senedirde birlikteyiz
- +1 yıl
Ohoo evet coktan baskasıyla sevgili olmuslardr. Hiç yuz verme seni baskasıyla idare edmesine izin verme canım
+1 yılmesaj atma o atacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah doğımgünümün gecesinde bekliyorum ama atmazsa o zamanda naparım bilmiyorum
- +1 yıl
o zaman yüzüne bile bakmazsın
Soran+1 yılYani biraz zaman geçsinde ile artık çok geç lafları arasında ince bir çizgi var derler ya bende artık çok geç diyicekmişim gibi..
Daha ona sevgili mi diyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim bende bilmiyorum Allah ıslah etsin yaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl ya 5 gün insan merak edip mesaj atmazmı
00 Yorumla
+1 yılSüpriz yapacak gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçük bir ihtimal ama inşaAllah
barışırsın
00 Yorumla:D ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yaaa hele bir doğumgünü geçsin de bakalım 😄
Soran+1 yılEyvallah karşim😬
boşver ya
016 Yorumla
Soran+1 yılŞuanlık boşverdim bende ama bir erkek neden böyle yapar anlayamıyorum
Soran+1 yılZaten aramız limoni idi 2 haftadır en son ben bir adım atmıştım iki defa ona soru sordum eee daha diye o da ikisindede bana aklıma birşey gelmiyor dedi bende uzun zaman sonra ilk defa tamam yerine tamam canım dedim oda tamam dedi son konuşma budur
Soran+1 yılDoğumgünümü bekliyorum işte bakalım ne yapıcak o zaman bende değerimi tam anlamıyla görmüş olup yoluma bakıcam
Soran+1 yıl10 Eylül
Soran+1 yılİnşaAllah farklı şehirlerdeyiz zaten izin için bayramdan sonra gelicem diyordu ama bakalım
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yıl🙏👍
Soran+1 yılSağolun bakalım artık nasip kısmet Allah razı olsun 🙏
+1 yıldemekki sen suçlusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler