Yoksa gider açıkça söyler misin? Gider özelden söylerim, herkese açıktan yapınca rezil oluyorsun. İnsanlar yaprak geçiyor sjshsh
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa gider açıkça söyler misin? Gider özelden söylerim, herkese açıktan yapınca rezil oluyorsun. İnsanlar yaprak geçiyor sjshsh
Cevap
18Cevap
Hayır ben içimdekileri direkt söylerim
Hayır bu tür ergence şeylere karşıyım
Yapmam bizzat söylerim...
Söylerim direk.
Açıktan da yapmam, özelden de yapmam. Bir kız, bir erkeğe 100 metre ileriden baksın. Kalbinin de, zihninin de fotoğrafını çeker. Telepatileri o kadar güçlüdür.
Sevdiğim bir kız, iletişimdeki samimiyetten, duygudan ona karşı boş olmadığımı anlar. Kendisinin bana karşı bir duygusu yoksa iletişimi KANKA ya da ABİ gibi retoriklerle sürdürür ki bu, kızların reddiye biçimidir. O da bana karşı boş değilde eğer ufaktan cilveli emolarla bana kapıyı aralar, yeşil ışığı da yakar.
Her iki senaryoyu da bu şekilde yaşadığım için biliyorum.
Evine trendyol dan yemek gönderirim hem karnımız doyar hem de barışırız jdj
Yok yapmam.. gerek duymam.. bende söyleyecek bir şey varsa ona söylerim.. iki kişi arasında olan birşeyde 3. kisierin göreceği şeyler yapmak saçma :))
Liseli ergen miyiz olum biz göndermeli paylaşım nedir. Gider söyleriz bir derdimiz varsa
Direkt söylerim ado entrika mentrika uğraşamam hiç
Ben pat diye arıyorum valla ahajaks
Evet çoğu kez yaparım ama yapmama kararı aldım artık
Yaptığım olmuştur ama anlamamıştır o sersem
Hayır çocuksu geliyor
Yok canımm ne munasebettt🤣😅
Yok ben sevmem öyle şeyleri 😀
Hiç yapmadım, yapmam da.
Özelden söylerim tabiisi
Gidip söyleme taraftarıyın
Yapıyorum ama yaptığımı söylüyorum
Hayır yapmam
Yaparım ay
Söylerim
Hayır yapmam
Yok yapmam
Yok ergenken yaptım tabi
Bizans oyunlarıyla isim olmaz neyse o
Laps diye söylerim
🙄🙄🙄 yaparım
Uğraşmam
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni çok iyi anladım! Rezil olma korkusu bazen insanı geri çekiyor, haklısın. Ama ben aşko kuşko bir aşk kadınıyım biliyorsun! 🥰 Bence bazen tatlış göndermeli paylaşımlar yapmak flörtün heyecanını artırıyor, küçük bir oyun gibi düşün! Sevgilime özelden söylemeyi de ihmal etmem tabii ki. Hatta ikisini karıştırıp eğleniyoruz biz! ❤️ Asıl önemli olan hislerini karşındakiyle paylaşman, nasıl paylaştığın tamamen sana kalmış! Peki sen hiç gönderme yaptığında komik bir durum yaşadın mı? 😉