+1 yılBen açıkçası kıskanç bir insanım. Giyim kuşam ve paylaşımlar konusunda belirli bir çizgim mevcut. Bu çizginin üstünü kaldıramıyorum.
Örneğin sevgilimin diz seviyesinin çok üstünde bir mini short ya da mini etek giymişse, ya da dekoltesi bol bir askılı ya da crop tercih etmişse, ve bunlarla instagramda çekici pozlar vermişse... bilmiyorum kriz çıkar gibi.
Ben açıkçası yapma etme demeyi çok sevmem. Karışmak kısıtlamak hoşuma gitmiyor çünkü. Bunun yerine kendi sınırlarımı ve kırmızı çizgilerimi başından belirtiyorum. Ve sevdiğim insandan da beni bu konularda sınamamasını istiyorum. Ha olmuyor mu. Bu ona zor mu geliyor. Hep bu konularda sorun mu yaşıyoruz, Hiç kavga dövüş etmeden yolları ayırmayı tercih ederim. Bedenini sürekli teşhircilik seviyesinde göstermeye çalışanla yürütemem. Zorla güzellik olmaz.
Ve... sanırım bir de takip konusu var. Bu konudaki tek kriterim tanıdığı insanlar olması. Tanımadıklarını eklemedikçe sorun yok 🙂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam öyle bir hakkı yok bence çiftlerin birbirine karşı. Paylaşımını beğenmiyorsan sana hitap etmiyorsa ayrilirsin. Çünkü bu onun karakteri ile ilgili, karisabilecegin değiştirebileceğin bir durum değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam lakin içeriği sıkıntılı ise aklım karışır sonra da fevkalade bir doğa afet olabilirim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Nasıl bir paylaşım yaptığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılNaparsa yapsın çocuk mu bu? Begenirsem like veririm beğenmesem vermem.. kimsenin annesi değilim.. ben zaten onu tanımışım kabul etmişim.
22 Yorumla- +1 yıl
Eywallah😅
Gönderisinden rahatsızlık duyduysam ve uygun gözükmeyen bir şey bulduysam söylerim, onunda gerekeni yapacağını düşünüyorum, olmadı ilişki sarsılır elimde olmadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılMevzu karisiyor olmak degil, mevzu sevgililik ya da sözlü olmanın usulüne göre davranmak. Buna uymadigi zaman elbette sözlü olarak sözümü söylerim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nerede ne paylaşacagini bilmeyen birisi ile sevgili olup da yapınca karişmanın anlamı yok. Benim sevgilim paylaşacagini da bilir , yazacağını da
00 Yorumla
+1 yılYani bazilarina karışmam ama bazılarına karışabilirim
050 Yorumla- +1 yıl
Mesela sen benim sevgilim olsan bu resmi atsan kıskanırım aşırı kıskanırım deliririm yani ama öyle bağırmam kavga etmem sadece güzelce söylerim dediğimi dinlemezsen Ben de senin sinir olduğun resimleri atarım
- +1 yıl
Ya ne alakası var ne yapayım ya çok güzel çok seksisin gerçekten öyleyim ne yapayım dayanamam yani kıskanırım
- +1 yıl
Sen benim sevgilim olsan şu kıskanmama benim ergenlikte var ya seni var ya kıskançlıktan kudurturum delirtirim seni
- +1 yıl
Hayır Sen kıskanmıyor musun anlamadım
- +1 yıl
Ya o zaman çırılçıplak gez yani sen git bir tane güzel kardeşim bul yani seni başka erkeklerin altına bile atar
- +1 yıl
Yani bak şöyle bak istediğin işi yapabilirsin yani öyle hayatına karışmak söz konusu değil ama öyle gidip de başka erkeklere güzel gözükmenin anlamı ne yani sen benim kadınımsın başkasının değil yani tamam yani biraz dekolte olur böyle açık giyinme olur ama o kadar da değil şu resme bak ya
- +1 yıl
Öyle mi dersin ya senin sevgilin ya da kocan başka bir kadınla kızla yatarsan ne yapacaksın söyle bakayım o zaman da mı kıskanmayacaksın
- +1 yıl
Bak kızım şimdi sen böyle kıskanılmak ya da kıskanmak istemiyorsan o Duygu bende yok diyorsan o zaman boşuna bulduğum bir insana sevgilim deme tamam mı Sen günübirlik ilişki yaşa para git diskoya git günü belli gece yat istediğini yap sabah da kal aşk yok duygu yok arada bir şey yok tamam mı
- +1 yıl
Ya da bul bir tane güzel kardeşim tamam mı hem kendi becersin hem seni başkasının altına yatırsın yani senin istediğin bunlar
- +1 yıl
Ya bak şöyle ya bak sen benim sevgilim olsan ben seni her türlü mutlu ederim öyle her şeyini de karışmam yani ama yerini de bileceksin haddini bileceksin yani duracağın yeri iyi bileceksin öyle bir şey yok yani ben de bileceğim bak ben de seni sinir etmeyeceğim Ben de senin sinir olduğun hoşlanmadığın şeyleri yapmayacağım yani sevgi ve aşk saygı gerektirir anlayış gerektirir
- +1 yıl
Anlatamıyorsun o zaman anlat anlayayım
- +1 yıl
@bttryflyx seven adam kıskanır diyorum
- +1 yıl
Ya doldurun hadi boş yapıyorum ya hadi doldurun
- +1 yıl
Şimdi kızlar arkadaşlar karşınızdaki insana aklınızda mantığınızda bir söz bulamayıp karşı gelemiyorsanız böyle boş yapıyor falan filan demeyin böyle kenara köşeye kaçmayın tamam mı
- +1 yıl
@bttryflyx hangi boş yere çektin bir söyler misin bana açıkça Bir söyle bana yani boş dediğinizle sizin yani karşınızdakinin de anlamıyorsanız buna boş diyemezsiniz ki bak ben size boş konuşuyorsunuz demiyorum anlatamıyorsunuz diyorum
- +1 yıl
Ya sen bir şey anlatıyorsun ya karşıdaki anlamıyorsa boş konuşuyorsun deyip kaçamazsınız tamam mı O zaman kendini ifade edebilmen lazım
- +1 yıl
@aichaa
Ya bak anlıyorum seni erkekler yormuş olabilir erkekleri zaten yani ben kendi hem cinslerimi de anlamıyorum yani benim kendi arkadaşlarım da var çok kafasız insanlar anladın mı ama bunu bütün erkeklere atamazsın yani bir kızın suçunu nasıl ki bütün kızları atamazsak bir erkeğin suçunu da bütün erkeklere atamayız - +1 yıl
Bakınız Ben 29 yaşındayım ama bana bakan 24-25 yaşında zannediyor Ben hayatım boyunca hiç sevgili yapmadım çünkü istekli bir insanım sevgili yaparsam yatağa atarım yani çünkü bana gelecek olan yatağıma gelecek olan kişi kalbi ile gelecek ben ona saygı göstereceğim ama bana saygı gösterecek yani ben kalbiyle gelmeyecek olanla aşkla yaşamam yatağa da girmem anlıyor musunuz
- +1 yıl
Yoksa ben istesem mi her hafta biriyle ilişki yaşarım yani hiç kıskanmam da çünkü sevmiyorumdur anladın mı yatağa atana kadar yatağa attıktan sonra ayıya ayı derdim yani
- +1 yıl
@bttryflyx
E kız güzel seksi ne dememi istiyorsun yani bu iltifat değil ki gerçekler yani ben gerçek olarak söylüyorum ne Güzel seksi tatlı evet kudururum yani kıskançlıktan kudururum yani hele ki hiç hiç kimse bulunmaz Hint kumaşı değil anlıyor musun - +1 yıl
@bttryflyx
Ya neymiş o erko modeli bir söyler misin
Kızım bak gitmişsiniz tamam mı böyle kendini bir şey sanan kendini büyük gösteren erkeklerle sevgili olmuşsunuz buraya bana gelmişsiniz yok erko tipi yok Ergen falan her yüzünüze gülenin o zaman altına yatmayın sevgili olmayın anladın mı - +1 yıl
Ben güzelliğe bakarım güzellik sadece öyle vücut olarak tanımlamam ben bakışlara da bakarım asaletine bakarım yürüyüşüne bakarım konuşmasına kişiliğine karakterine her şeyine bakarım ben burada sadece soruyu cevaplıyorum sen sevgilim olsan diyorum sevgilim değilsin sonuçta anladın mı olayı
- +1 yıl
Bak burada o kız profili benim sevgilim olsa tamam mı Ben öyle düşünerek söylüyorum yani gel altıma yat demiyorum ya da sevgili olalım da demiyorum
- +1 yıl
Ya anlatabiliyorsan anla anlatabiliyorsan anlat hep böyle erko yok Ergen falan sözlerini karşıma gelip söyleyen kızlar oldu kızım Ben sizin o tanıdığınız erkeklere benzemem tamam mı böyle mantığınızda fikrinizde aklınıza bir şey anlatamıyorsanız erko Ergen deyip de kenara çekilemezsiniz tamam mı �şte kaçış yeri arıyorsunuz gelin konuşalım sabaha kadar hiç sıkıntı yok
- +1 yıl
Evet profilimden belli Ben istekli bir erkeğim tamam mı bakirim hiç kimseyi seni seviyorum diye kandırıp yatağa atmadım tamam mı şu anki erkekler gibi yapmadım tamam mı azgınım ama hiçbir zaman istekli olmayana konuşmuyorum insanlara zorla konuşturmuyorum anladın mı ve konuştuğum kızı da her türlü tatmin ediyorum yani anladın mı insanları yargılamayın ön yargılı olmayın tamam
- +1 yıl
Yani oradaki profil resmimde ateşli aşk ile bir sevisme resmi var
Yani ben kadını cinsel bir obje olarak görmüyorum ki ben kadını her şeyle seviyorum kalbi ruhu bedeni karakteri kişiligi
Siz ne yazık ki genelde böyle hep sizi yatağa atmak isteyen erkeklerle birlikte olduğunuz için tamam mı onlar sizi böyle yıprattığı için her erkeğe öyle bakıyorsunuz tamam mı sizin kendi psikolojinizle bir sıkıntı var yani kendinizi tedavi edin ya da ettirin - +1 yıl
Senden ya da sizden herhangi bir başarı isteyen yok ben bu hayatı olduğu gibi yaşıyorum tamam insanları ön yargılı olmayın tamam mı saygılı olun oşgörülü olun insanlara böyle Ergen mergen demeyin yoksa ben sizi şimdi akıl yaşı olarak çocukluğunuza indiririm görürsünüz
- +1 yıl
Kendinize iyi bakın kızlar
- +1 yıl
Engelle defol
- +1 yıl
@aichaa sende engelle çocuk beyinli
- +1 yıl
Sende engelle beni
- +1 yıl
Malım evet
Güven veriyorsa karışmam ama ben de bir erkek olduğumdan uyarırım onu da çok kısıtlamamaya çalışarak.
00 Yorumla
+1 yılKarışmıyorum o da bana karışmaz zaten genelde bizi paylaşır ponçik suratlım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Canımı sıkmadıği sürece istediğini tabiki paylaşabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam, karışacağım bir şeyi varsa sevgili olmam zaten.
10 Yorumla Böyle sevgilim. olsun beraber film izleyelim napatsa bana ne?
00 YorumlaNe giymiş bu kızçe böyle😂yeni nesil emniyet kemeri falan mı😅
00 YorumlaFotoya yorumlar görüyorum arkadaşlar Türkiye’nin en tanınan onlyfans modeli bu 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Paylaşım böyleyse bu kimsenin sevgilisi değildir. Kamusallasmistir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır karışmam hiç isterse nude paylaşım yapar sorun değil
07 Yorumla- +1 yıl
Senin mezhep baya bi geniş heralde kanka.
- +1 yıl
Peki eşin olsa o insan. Yorumlarda erkeklerin ağzının suyu aksa... rahatsız olmazmısın yani 😅
- +1 yıl
Çok farklı bi kafa. İşte KS yi bu yüzden seviyorum. Her çesit insan var 😅
+1 yılKarışmama gerek kalmayacak biri sevgilim olabilir. Kaç yaşında insanlara biz mi öğreticez
00 Yorumla
+1 yılKarışmam. Çocuk değiliz yani doğruyu yanlışı biliyordur. Ben öğretecek değilim.
00 Yorumla
+1 yılKarışmam karisilmamali bence ne olursa olsun saçma buluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, çok rahatsız edici bir durum yoksa gerek duymam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılNeyi nerde paylaştığına bağlı herşeyin uygun zemini konsepti var ona göre belirtirim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zaten sevgili olduğum insanlar mantıklı hareket eden tipler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayatta tek arzuladığım Kadın taş gibi gizem ablam
00 YorumlaHayır çünkü nerede ne yapacağını bilir zaten o yüzden karışmam ve o da bir birey fotoğraf ve pozlarına karışmam bence pek doğru olmaz ve kısıtlarsam daha fazla yapmaya devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kızcağızında fena paylaşımları var. abla kardeş.. uuu..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi paylaştığına bağlı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakan her şeye bakıyor zaten çıplaklığının boyutu pek fark etmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Karışmam ama resimdeki gibi bir paylaşım yaparsa eski sevgilim olur.
00 Yorumla
+1 yılBen böyle paylaşımın taaaamına derim yani eski olur oda
04 Yorumla- +1 yıl
Yok değil
- +1 yıl
Yaşlı bir amca elinde baston yürürken önünden mini etekli beli açık bir kız geçti söyle Bi baktı bana dönerek ben 50 yıllık evliyim garıyı bu kadar açık görmedim aklıma geldi şimdi
+1 yılSevgili edinmiyorum ama kız kardeşimle birlikte yalnız yaşıyoruz, onun paylaşımlarına karişmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBütün tehlikeli grup kızlar buraya toplanmış :))).
00 Yorumla Paylaşımlarına karışmam o kişi varsa hayatımda zaten ne paylaşacağını bilir
00 Yorumla
+1 yılTişortsüz falan fotoğraflar atarsa karışırım onun dışında sorun yok
00 Yorumla
+1 yılKarışırım elbet sevgilisi değilmiyim sonuçta bana sormalı
00 YorumlaBöyle paylaşımı olan kızla zaten sevgili olmazsın yani başka bişey olursun
00 YorumlaOlabildiğince karışmamaya çalışıyorum. Zaman zaman fikir beyan etmek gerekiyor.
00 YorumlaSevgilim degil mi karışırım
03 YorumlaVerdiği örneğe bak, onlyfansçı
04 Yorumla
+1 yılAbartmadığı sürece hayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün ahlaklı adam sa gerek kalmaz
Karısını açık paylaşan adamlarda ne geniş ya ben iğreniyorum14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ageof2 g av atlar evet
Allah uzak tutsun ya öyle erkeklere acıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ageof2 evet. Namusunu kaybetmiş daha ne olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür hayatı var karışmam
00 Yorumla
+1 yılHayır ama bu tarz bir şeyse karışırım 😒
00 Yorumla
+1 yılHayir niye kapışalım ki herkes ozgurdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen belki ama karışmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet karışırım
00 Yorumla karışırım ama o bana karışamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karışırım, güzel resimlerini koysun aşkım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Şunada karışılmaz yani 😄
00 YorumlaÖyle bişey hiç yapmadım bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılYok çıplak çeksin paylaşsın
00 Yorumlao bana karismadigi sürece bende karismam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarışamamı gerektirecek Bi paylaşım yapmadı eşim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karışmam, bana karışılmasını da istemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. çok abartı olmadığı sürece karışmam
00 Yorumla
+1 yılBöyle paylaşım olursa karışırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam , öyle bir durum ve paylaşım olmadı zaten
00 Yorumla
+1 yılEhhh yani, özellikle böyle birşeyse.
00 YorumlaNe paylaştığına bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan şeyler paylasmadigi sürece karışmam
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sevgilim olsa karışmazdım 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım