@qolokisP
Sevgilinizi paylaşır mısınız?
@qolokisP
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seviyorsam paylaşmam öldürürüm. Yolda kız geçince göz bebeği kaç cm oynuyor onu görmemek için suratına bakmıyorum ben be
😊 😊 😊
Yoksa ben? 😮
Ben sizi tanımıyorum gerçekten. Hem üye olalı en fazla 2 hafta oldu
4 yıl önce hesabımı kapattım zaten. Bu sene 2 hafta önce filan başka bir hesapla geri döndüm :) ama sizi tanımıyorum
paylaşmam tabı kı ama bunun oldugu zamanlar olur... kım katlanabılr ve tabı ortada gercek sevgı varmıdır tartısılır...
Sorunun ayrıntısında yapmış olduğun yoruma aynen katılıyorum. Paylaşılabilir bir şey değildir sevgili...
Bende bir soru sorabilir miyim? Özellikle 'paylaşmam' diyen er' kişilre?
Cevap
35Cevap
Bu nasil soru evet gel kanka bir catal al kenarindan...
Yok canim olur mu hic oyle rezillik
Mirasımı paylaşmam ama partneriminolabilir zevk meselesi
Bana göre aynı şey..
@Lonely89 sen karışma bu işlereeee zaten ben sıradan kişiyi hayatıma almam merak etme :)
biz türklerin matematiği zayıftır o yüzden paylaşırken kavga çıkar rakibimizi ortadan kaldırırız:) başka sorun varmıydı?
sorunsuz bir ilişkinin olabiletesi budur :) rakiplerini gör ve ortadan kaldır ;)
www.kizlarsoruyor.com/.../q6675149-nasilim-arkadaslar yoruma gel :)
Hayır. Paylaşırım diyecek gevşek var mı ki? Varsa erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta aynı şeyi kızlar içinde diyorum.
Günümüzde Swinger veya cuckold diye adlandırılarak gav. atlığın Enternasyonalizme çevrilmesidir falan filan:/
yok canım tek çocuğum ben oyuncaklarmı paylaşmasını sevmem
Hyrrrbenim sevdigome benden baskasi elini bile dokunduramaz.
Sevgilim yok olmasında istemiyorum olursa paylaşmam ancak
Sen miras da paylaşmazsın çakal
Bizimde olmadı
sevdigim insan bana özel olmasını isterim ben
ben paylaşmak istemesem nolacak beni dinlemez
paylaşırım birazda başkaları faydalansın 😂😂
şaka yapmıştım halbuki 😂
Tam benim kafadan bravo +++++++
o kadarda rahat değilim yani 😂..
çocuksun daha ablam. ne dediğini bilmiyosun. aldatılmak sevsende sevmesende kabul edilemez
bunun cocuklukla alakasi yok sevmedigim icin bnde aldatirim o aldatinca mi sorun oluyor bakin adaletli olmak lazim burda erkekler kadinlarla yatarlar ne olmus bisey mi olmus derler ama kadin bir erkekle yatsin kadini oldururler o yuzden bn eger ben ne yapiyorsam onunda yapmasinda bir sakinca gormem
bak o sözünde haklısın. sonan kadar destek veriyorum fikrine kuzum ama sevmiyosan bitirirsin. aldatmak olmaz. ayrılırsın o zaman gider istediğinle olursun
ya bugune kadar asla aldatma filan olmadi yani bn asla birini aldatmadim aldatildim ama aldatmadim ama hani genellikle ya zorla evlendirmelerde ya da mantik evliliklerinde paylasma cok dogal olarak gorukuyorya bnde sadece dusuncemi soyledim sevmedigim birisi olursa umrumda olmicagi icin karismam dedim
düşünceni savunma elbette güzel. en azından kendi fikrini cesurca ortaya attın kuzum. ben o kadar korkak gördüm ki haklı bulduklarına bile haksız dediler.. ama şöyle bir durum var. tamam zorla evlenir ya da severek evlenir ve ilgisiz sevgisiz kalır. o zaman ne olursa olsun ihaneti yanlış kabul etmem. bana istediklerini söylesinler ihaneti böyle bir evlilijte yanlış görmem ama sevgiliysen ayrılma imkanın var. o zaman sevmediğin biriyle sevgili olup onu aldatarak rencide edemezsin
hayır asla saygızılık olmaz. senin fikirlerini cidden çok sevdim.. ne düşünüyosan söyle açıkça.. anladım ne demek istediğini zaten..
Tabiki hayır boynuza gerek yok :)
O tür fantezisi olanlardan değilim.
Kaç eşit parçaya bölüyoruz. :D
asla =)
elden ele paylasırım :d :dD :D :d
oha onu genişler yapar
Tabi mutluluk paylaştıkça çoğalır dimi 😒
he ak üç kişi severiz
öyle bir ihtimal yok..
Swinger veya cuckold fantazim yok
Gurup hayalin olmadı mı hiç?
Sıradışı bir fantezin yok mu?
Hiç sanmıyorum :) bence çok ateşli bir kadınsın
Manyakmısın kzıım sen
Sevgi paylaşildikça çoğalır bence... :)
Bu ne lan
Paylaşamam
Paylaşmam
Aslaaaaaaa
e yuh
aslaa o benim🙅👊
kimse senin değil çıkın artık şu kafadan.
yoo
böyle böyle tadını kaçırıyorsunuz ilişkilerin hayatın.
benim iliskilerimin tadi gayet yerinde 🤗
daha işin başındasın bu gencecik yaşta böyle ciddi ilişki peşinde koşuyorsan erkenden evlenir bir kaç sene sonra da eğlence peşinde koşmaya başlarsın her şey zamanında güzel benden söylemesi.
egleniyorum zaten ciddilik degil uzun tanidigim bildigim biriyle evlenmek amacim onceligim kariyerim bunu karsimdaki insnada biliyo
tamam aferin aklı başında htunsun o zaman kariyerin eğitimin önemli bir yandan da gençken bekarken böyle gereksiz kurallara pek takılmadan hayatını kadınlığını doya doya yaşamalısın. işte şimdi tkatir ettim seni.
Tabiki Hayır.
Yok artık...
paylasmam
Yok..
Hayir
Saçmalık.
bende D:
kan çıkar 😈
hayır
Hayır
paylaşmam
Paylaşmam