Aşk İlişkileri Arkadaşınızla sevgilinizi paylaşır mısınız? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Benim sevgilim senin sevgilin @birbukre 😂😂 sorumuz mizah amaçlıdır 👻 Güncellemeler+1 yıl Cinsel olarak olsa orada sorardım amma fesatsınız😒 Arkadaşınızla sevgilinizi paylaşır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Öyle bir fantezi bünyede mevcut değil efenim 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/BMbo69m9Mto İşte cesaret işte işte fazilet işte feraset işte fedakarlık işte memlik işte adam gibi adamlık 🤪🤪🤪 Benim askim senin askindir biliyosun bzdhxjjx 3 1 Yorumla Need4Read +1 yıl Bu adam da mizah malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor.. 😅😂 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ona swinger falan diyorlar ama tabi ki paylaşmam. G. v. t değiliz çok şükür. Ne biçim soru bu be. :D 1 0 Yorumla
kırmızıtokalıkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazı konularda mizah yapılması yasaklansa falan keşke. 4 0 Yorumla
yakisikli_birisi Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl kıskanç bir yapım var kesinlikle böyle bir şey olamaz ama sevgilim beni paylaşmak istiyorsa ona bir şey demem boynum kıldan incedir 🤪🤪 0 0 Yorumla
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce bu kafayla şakacıktan sorarsınız sonra acaba sonrada paylaşırsınız. Onun adına sevgi denmez. Mal takas etme hali. 0 1 Yorumla mymymy85 +1 yıl Sevgililer oturup namaz kilcak hali yok heralde. Sevgililik neyi gerektiriyorsa onu yaşarlar. Cinsellik sormasanda sonuç malum 😂😂 Yorumla
Alaz_Alaz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl He paylaşırım, aynı yatağa da sokarım hatta.😀 Soruya gel Yarabbim.😀 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çok şükür o kadar geniş olmadım hayatım boyunca. Şakası bile irite ediyor 😡 0 0 Yorumla
ÜNSALCEM Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 46% +1 yıl Bu nasıl bir çöküntü dejenere olmak, sevgili dediğin paylaşılıyorsa o ortalık malıdır 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Nayır kimseyle paylaşmam uçan sinek bile düşmanım olur 😂 0 0 Yorumla
EfendiCo Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 😂 he say: olm hatunu tavladım arkadaşını yanında promosyon verdi 0 0 Yorumla
merraklıerrkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Fbudy olduğumdan ilgilendirmez ben çağırdığımda altıma yatsın da 0 0 Yorumla
seracanheracan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gr u p yapar misiniz sorusunun nazik hali resmenn 3 0 Yorumla
PrettySavagee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Arkadaşımla değilde seninle paylaşırım (!) 🤞 2 0 Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Grup yapmayız heralde. Sevgilim yok. 1 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla konuşamaz bile hatta 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Arkadasımla iletişimimi nasıl kesebilirim 0 0 Yorumla
HonorMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Kimse ile paylaşmam sadece benim🤡 0 1 Yorumla HonorMAN +1 yıl Kim bu beğenmeyen ya😂sevgilim tabiki benim olacak😂🤡 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok 2 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onasil bı saçmalık 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bencilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öyle bir fantezi bünyede mevcut değil efenim
İşte cesaret işte işte fazilet işte feraset işte fedakarlık işte memlik işte adam gibi adamlık 🤪🤪🤪
Benim askim senin askindir biliyosun bzdhxjjx
Bu adam da mizah malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor.. 😅😂
Ona swinger falan diyorlar ama tabi ki paylaşmam. G. v. t değiliz çok şükür. Ne biçim soru bu be. :D
Bazı konularda mizah yapılması yasaklansa falan keşke.
kıskanç bir yapım var kesinlikle böyle bir şey olamaz ama sevgilim beni paylaşmak istiyorsa ona bir şey demem boynum kıldan incedir 🤪🤪
Önce bu kafayla şakacıktan sorarsınız sonra acaba sonrada paylaşırsınız.
Onun adına sevgi denmez.
Mal takas etme hali.
Sevgililer oturup namaz kilcak hali yok heralde. Sevgililik neyi gerektiriyorsa onu yaşarlar. Cinsellik sormasanda sonuç malum 😂😂
He paylaşırım, aynı yatağa da sokarım hatta.😀 Soruya gel Yarabbim.😀
Çok şükür o kadar geniş olmadım hayatım boyunca. Şakası bile irite ediyor 😡
Bu nasıl bir çöküntü dejenere olmak, sevgili dediğin paylaşılıyorsa o ortalık malıdır
Yok öyle fantazilerim jsndb
Nayır kimseyle paylaşmam uçan sinek bile düşmanım olur 😂
😂 he say: olm hatunu tavladım arkadaşını yanında promosyon verdi
Fbudy olduğumdan ilgilendirmez ben çağırdığımda altıma yatsın da
Gr u p yapar misiniz sorusunun nazik hali resmenn
Arkadaşımla değilde seninle paylaşırım (!) 🤞
Bu Ga vatlık olmuyor mu
Grup yapmayız heralde. Sevgilim yok.
Hayatta paylaşmazdım.
Cuckolda karşıyım dmcmcm
Asla konuşamaz bile hatta
Arkadasımla iletişimimi nasıl kesebilirim