Mutsuzdu benleyken. Bende çok seviyordum. Ayrılmak istedi üzülme dedi bende sen üzülmezsen üzülmem, sen mutlu olursan Mutlu olurum, Mutlu ol yeter umarım aradığın gibi sevgine layık olacak birini de bulursun sana hep dua edeceğim dedim. Aşk bencilliği kabul etmez. Eğer birini çok seviyorsan için kan ağlasa ölüyor olsan bile belli etmez ve onun mutlu olmasını istersin. Tıpkı fedakar anneler gibi.
Bak en açıklayıcı örnek de şu olay olacaktır belki de fedakarlığa: İki anne bir çocuğu paylaşamaz. Yok senin yok benim derken kadıya giderler ikisi de kendi çocuğu olduğunu ileri sürer. Kadı ise anlamak için şu soruyu sorar:Tamam o halde çocuğu ortaya ikiden bölelim yarısı senin yarısı senin olsun (Evet burası saçma gibi bana da öyle gelir hep ama biz sadete bakalım) Çocuğun gerçek annesi, diğer kadının tamam durun, annesi ben değilim diğer kadın demesi ile belli olur. İşte gerçek sevgi de böyledir. Annenin çocuğuna olan şefkati ile asla kıyaslanamaz ama bir nevi göstermek istedim bu şekilde.
Sadece insan olarak bakma! Memleketi bile paylaşamıyoruz çok seviyoruz öyleyse bizimdir. Karşımızdaki asla bizim kadar sevemez o yüzden bizim istediğimiz gibi kanunları koyulup, yönetilmeli biz toplumca değerlerimize bu gözle bakıyorke bu toplumu oluşturan bireyler (tabiki istisnalar vardır) gerçekten sediği aşkını, arkadaşını, kardeşleriyle anne babasını paylaşırmı?
ben de paylaşamam. kıskanç bir yapım var :D biraz da egoistlkten sanrm ya da sebebi her ne ise en fazla ilgiyi ben almam lazım :D ilgi görmedğm yerde durmam
Aynı bensin gerçekten 😂 Yanlız mıyım diye düşünüp duruyodum. Aynen bende ne sevgilimi ne kankamı paylaşamam. Ama işte zamanla kankalarını paylaşmak zorunda kalıyorsun napalım.. Ama sevgili paylaşılmaz. Ama onuda erkek arkadaşlarıyla paylaşmak zorundayım😢😢😢😢 Ama karşımdakiler de benim gibi olsa bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum lakin öyle arkadaşım veya sevgilim olmadı. Pee içimi dökmüşüm sjnsjsndjd :d
En İyi Cevaplar