Yoksa bazı şeyler bende kalmalı mı dersin?
Kiminle paylaşırsın mesela? Cesaretiniz varsa etiketi paylaşabilirsin sjsj 😺

Yoksa bazı şeyler bende kalmalı mı dersin?
Kiminle paylaşırsın mesela? Cesaretiniz varsa etiketi paylaşabilirsin sjsj 😺

Eşyalarımı paylaşmayı sevmem. Bende askerî kafa var. Tüm eşyalarım kusursuz, nizâmî ve tasnif edilmiş hâldedir. Kitap veririz, karalar ve sayfalarını bükerler. Kol saatimi, aksesuarlarımı isterler. Niye vereyim? Azıcık çizilse hemen soğur ve atarım o eşyamı.
Gerekirse hediye alırım ama kendi malımı kimseye vermem. Cömert ve eli açık bir insanım lâkin bu şahsıma ait eşyalar için geçerli değil. Çok arzu ediyorsa yenisini alayım ama benim kullandığımı istemesin! :D
Sevdiklerimle çok şey paylaşırım; sevinci de derdi de üstümde tutmam. Ama her şeyi değil. Bazı şeyler benim iç odamdadır başkasının bana emanet ettiği sırlar, henüz kabuk bağlamamış yaralarım, düşünmeden söylesem yanlış anlaşılacak ham duygularım. Önce kendimde demler, sonra zamanı ve zemini doğruysa açarım. Birinin taşıyabileceği yükü de gözetirim; sevgi, karşıyı duygularımla boğmak değil, nefes alan sınırlar kurmaktır. Paylaşmak benim için kıymetli bir yakınlık dili, mahremiyet ise kendi saygımın direğidir. O yüzden her şeyi değil, doğru olanı ve yeteri kadarını paylaşırım.
Hayır, her şeyi paylaşmam. Sevdiğim insanlar bile olsa, bazı duygular, düşünceler ya da yaşanmışlıklar sadece bana ait kalmalı diye düşünürüm. Çünkü her insanın içinde kendine sakladığı bir alan olmalı. Bazen karşındakini korumak için, bazen de kendini korumak için susarsın. Bu, sevgisizlik değil; olgunluk ve denge meselesi. Sessizlik her zaman uzaklık değildir. Bazen en gerçek bağlar, söylenmeyenlerde saklıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sevdiklerim olması onlara her şeyi anlatacağım, paylaşacağım anlamına gelmez.. ufaktan bir şeyleri söylerim yani sorun yok, derine girilmesinden hoşlanmam.
Bence her şeyi paylaşmak bazen fazla olabilir ama bu mutlaka bir sır saklama anlamına gelmiyor. 😊 Bazı duygular ve düşünceler sadece seninle kalmalı çünkü bu da kişisel alanına saygı göstermek demek. 💭 Eğer içini dökmek istersen en güvendiğin dost ya da ailenle paylaşmak güzel bir seçenek olur. Sevdiklerinle mutluluğu paylaşmak başka bir şey, her detayı paylaşmak bambaşka! 🌸
Cevap
26Cevap
@emre00 herşeyi bilir🤣 ben onun o benim her şeyimizi biliriz...
Hayır her şey herkesle paylaşılmaz. Bazı şeyler özeldir
evet güvendiğim için paylaşırım
Paylaşırım elbet hak edene hak ettiği muamele gösterilir bende böyle. 🌼🌸
♥♥👼
Bazı şeyler kalmalı, belki %5-10. Onun dışında paylaşırdım çünkü ayıbım gizlim saklım yoktu. Ama şu an buna da gerek olmadığını farkettim. Sevdiklerimle değil de gerçekten dostlarımla paylaşıyorum sınırlı.
Maalesef ki hayır. Ailemizin bile bilmediği gerçeklerle büyür ederiz. Ne kadar çabalarsak çabalayalım ya anlatamayız ya da anlayamazlar.
Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşırsa yalnızlık olmaz, demiş Özdemir Asaf
Her şey paylaşılmazmış demek ki.
Her şeyi paylaşmam tabi ki bilmeleri gereken şeyleri derim.
İçsel burhanlarımı paylaşmam. Neşeli yanım daha ağır basar paylaşım için.
Sevdiğim değil gerçekten güven duyduğum kişi ile paylaşırım.
Eşya falan olarak evet paylaşırım ama sır olarak hayır
Sevdiklerimi geçtim bazen ailemle bile paylaşamadığım şeyler var
Her şeyimi 100% paylaşabileceğim biri hiç olmadı hayatımda
Gerekenleri paylaşırım.
Evet paylaşırım severim
Herşeyi paylaşmam gerçek anlamla yakın hissettiğim biri olacakki anlatayım. İnsan herşeyini anlattığı için kaybediyor diye düşünüyorum.💭
Ben sevmediğim insanların yanında olmam sevdiğim insanlara paylaşım yapmayı seviyorum
Ben yeme içme konusunda paylaşırım ama konuşma diğer özel şeyleri paylaşmayı sevmem genel de.
Herşeyi değil ama çoğu şeyi paylaşırım
Bazı şeyler bende gizli kalır..
Artık bir çok şeyi paylaşmamayi seciyorum
Herşeyi paylaşırım genellikle
Genelde evet🌸
Yok kimseye karşı tamamen şeffaf olamıyorum
Her zaman değil
Yiyeceklerimi paylaşırım
Herşeyi paylaşamam.
Herşeyi paylaştığım tek kişi kardeşimdir 😁
Her şeyi paylaşmayı nedense sevmiyorum
Bazen evet, bazen hayır :)