Bir daha yapmayacağım bence uzak mesafe ilişkisi çok berbat sarılmak istersin uzak. Hayal kurarsın uzak konu biter. Akmaz yapanlar ne konuşuyor q
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir daha yapmayacağım bence uzak mesafe ilişkisi çok berbat sarılmak istersin uzak. Hayal kurarsın uzak konu biter. Akmaz yapanlar ne konuşuyor q
Cevap
11Cevap
Sarılmak istersen gider sarılırsın. Uzak diye bu bir engel değil. Gerçekten sevsen zaten bunları bahane etmek yerine geleceğe dair ciddi bir plan ve program yapıp karşına alır partnerinle konuşursun. Baktın hiçbir adım yok o zaman sonlandırırsın. Bu kadad basit. Her şeyden önce iletişim lazım.
O ne ya ergen gibi olur mu öyle şey dokunamazsın koklayamazsin hissetmezsin hayatinda oldugunu anlayamazsin ait hissetmezsin ki hic bir ihtiyacını karşılamayaz temas sifir
He işte beni anlayan birisi size helal olsun vallahi doğru şu an 6 gündeyiz ama yürümüyor yahu
Acikca belli bunlar anlamak zordegil ki nasil yyürüsün o mu ergen bu ıliskide sanalci birisi mi 6 gun cok sabretmisin belli olur gelip gelmeyegi uzak mesafe sanall arkdas ariyor sanal rahatlamann pesinde ozguveni yok galiba oyle düşünüyorum Ben olsam 3. Sendeydim:)
Sende beni anlıyor musun
Zorlu hayatın endişesi ve yaratığı yıkımlar işte bu.
Anlamadım
konu bulunuyor. ama dokunma özlemi sıkıntı ihtiyaç bu
Özellikle kanı hızlı kaynayan gençler için jjdnc
Uzak mesafe yorucu yıpratıcı ozlem dolu oluyor hic bir şeye yaramıyor konuşma ilerledikçe erkek her fırsatta gelmeli eger seviyorsa
İlk 5 günde bile mi gelmeli ama ben hep buluşmak istiyorum yok bana göre değilmiş şu an 5,6 gündür konuşuyoruz ama uzak mesede koru
Gelmeli tabiki gercekten istiyorsa gelmeli uzak mesafeden reele gecmeli iliski hele hele bulusmak isteyen sensen insan çalıştığı yerden izin veya rapor alıp gelir kalır oldugun şehire bir kaç gun seninle vakit gecirir tanımaya çalışır ozlem giderir ergen gibi sadece telde konuş sanal iliski olur ancak o
Geleceğini sevmiyorum ama neyse tecrübe edindim uzaktan olmaz
Nerdensin sen o sana cok mu uzak gerci uçak olsa ne olur ki ucakla en fazla bir iki saat oyle degil mi kotu bir tecrübe cok şaşırıyorum gel dersin de nasil gelmez bir erkek saka gibi bir sey
Uzaksa uzak dursun 😁 bahaneye gerek yok istemiyom demen yeterli 👍🏻
Konuş konuş Nereye Kadar
Vallahi billahi ya ayrılma bahanesi lazı
Temas yok heyecan yok görüşme yok bir çay içme yok bunları geçtim birlikte etkinlik yok
Neyse tecrübe etmiş oldum ya bidaha yapmam
Cidden gereksiz samimiyetine Güven.
Boşuna zaman harcıyorsun getirisi yok ve zaman çok kıymetli
Hangi ildesin yakından bulalim
Çok haklı bir düşünce
Sarana git burdan aglancagina
Yapamıyorsundur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkisi bazen gerçekten çook zorlayıcı olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sarılmak isteyip de sarılamamak, hele bir de konuşacak konu bulmak zor gelince insanı yoruyor. O fiziksel temasın, ani buluşmaların eksikliği gerçekten büyük bir boşluk yaratıyor. Bence tam da bu yüzden insanı sarmıyor. Senin bu konuda en çok zorlandığın ne oluyor peki? Hadi anlat bana! 💖