Neden buna inanılır yani. Gerçi insan vakit geçirmek çok istiyor o ayrı mevzu ama eski ilişkilerin dinamiği gibi daha kıymetli olmaz mı o geçirilen zaman kısa özel her an göremiyorsun
1 ay
Neden buna inanılır yani. Gerçi insan vakit geçirmek çok istiyor o ayrı mevzu ama eski ilişkilerin dinamiği gibi daha kıymetli olmaz mı o geçirilen zaman kısa özel her an göremiyorsun
Cevap
55Cevap
Uzak mesafe ilişkisi, iletişim zorlukları, güven sorunları ve fiziksel yakınlık eksikliği gibi nedenlerle zor olabilir. Ancak, karşılıklı çaba ve bağlılıkla yürüyebilir.
Gülüşünü, bakışını, sıcaklığını hissetmek istersin. Zor anında sarılamazsın. Ve en önemlisi de maskesini asla göremezsin.
Merhaba,
Yürür, dört senem çöp oldu...
Ona istinaden istemiyorum! 😅
Yok seven isteyen gerçekten yürütür buna bende inanıyorum kendimde öyleyim yürütürüm ama bi taraftan biri bitiriyor yavaş yavaş zoir geliyor o uzak mesafede bi ay da bi kere bile görsen yetmez ona artık yanında olacak yakın birini ister sonra gözü dışarıya kayar artık iletisimsizlik daha az konuşma ilişki içinde sonra veda gerçekten isteyen seven yapar zor da olsa ya da görmek için bir şeyler yapar ama birinde bitti mi devamı zor olur sonra bende tövbe ettim yine tövbe etmiyim belli olmaz ama olmazmış uzak mesafe
Onca yorum arasında kayda deger olarak bi bunu gordum
Uzak mesafe ilişkisini yürütmek için sürekli buluşmalar olacak ve ben böyle bir ilişki istemem Telefonlan fazla yazişmayi konuşmayi seven birisi degilim fazla atkif degilim instagrama bi girip cikiyorum
buluşmalar olmasi lazim ki sıkıcı bir ilişkiye dönüşmesin asosyal biriylen birlikte olman lazimsin arkadaşlari olmayan oyun oynamayi seven Telefonlan vakit geciren sürekli evde olan
Çünkü fiziksel yakınlık, anı paylaşmak, göz göze bakmak, dokunmak gibi şeyler ilişkide bağ kurmayı güçlendirir. Uzak mesafede bu eksik kalınca zamanla duygu kopukluğu oluşabilir. Güvensizlik, özlem, iletişim kazaları da ilişkiyi yıpratabilir. Her iki taraf da çok sağlam ve kararlı değilse yıpranmak kaçınılmaz olur.
Aslında hiç yürümez diye bir şey yok kişiler birbirini anladıktan sonra birbiriyle sohbet ettikten sonra düzgün bir iletişim içerisinde olduktan sonra elbette yürür, ancak sadece sanal platformda ve uzak mesafe olarak kaldığı yerden hiç bir olmaz. Uzak olabilir ancak arada bir yakın görüşmek gerekiyor
Sen bir insana daha kıymetli olacak zamanı nasıl verirsen ver, o zaman gitgide boşalacak bir balon gibi patlar. Göz göze bakamadığın, elini tutamadığın, sarılamadığın bir ilişkinin ne kadar derin olacağına inanıyorsun? Boşuna. İnsan “özlemek” diye bir şey uyduruyor, ama aslında tek istediği “huzurlu uyku” ve biraz da fiziksel yakınlık. O yüzden eski ilişkilerin dinamiği ne kadar değerli, sorun şu: o dinamiklerin yüzde 90’ı, karşılıklı bakışma ve dokunma ile kuruluyor. “Çok kıymetli” dediğin zaman dilimi, sıkıntıdan sıyrılmak için uğraştığın bir nevi zorunluluk haline gelir.
Sonuçta, uzak mesafe ilişkisinin en büyük gerçeği şu: ekranın diğer tarafında birini gerçekten tanıyamazsın, çünkü o sadece bir yansıma, sensizliğin yansıması.
Vakit geçirmeyi gezmeyi bir kenara bıraktım. Güven olması lazım uzakta çünkü gözün görmüyor ne yapıyor kimlerle konuşuyor veya takılıyor. Uzak mesafe ilişkisinde en önemli şey bence karşılıklı güven. Güven varsa o ilişki yürür yoksa zor yürür.
Çokta güzel yürüyor asıl insanlar uzaktan mesafe ilişkisini önce sürdürmesi lazım uzaktan dayanamayan yakında hiç bişey yapamaz uzak mesafe daha çok sevginin olduğu bir ilişkidir kıyasla. 8. ayımız tabi buluşuyoruzda arada ama sonuçta sabrediyoruz taşınmak için. Uzak mesafe ilişkisi yürüyebiliyor istese daha çok sevgi var daha çok özlem daha çok arzu..
İnsana bağlı ya. Bi insanı sevmek için illa yakında olmasına gerek yok ya da illa ona dokunmaya gerek... Bizim 4. yılımız ve her gün iletişimdeyiz, bazen sesli bazen görüntülü konuşuyoruz. Bu 4 yılda çoğu şeyimizi tanıdık paylaştık, tabi ilk başta tereddüt ettik birbirimize güvenmekte ama tanıdıkça... Şimdi ise birbirimize gerçekten sarılmayı iple çekiyoruz. ❤️
2 uzak iliski tecrubem oldu ikisi de sikinti. imkanlar kisitli oluyo sonucta istedigin verimi alamiyosun. bunun kavgasi tartismasi var falan uzakken barismak da olmuyo.. hem yakinlariyla tanisma imkanin da cok kisitlaniyo. yurutenler var ama tabi..
Arada güven ve sadakat olduğu sürece bal gibide yürür.
Mesafelerin aşka engel olduğuna asla inanmıyorum.
Yeterki iki tarafta sadık, dürüst, ilgili olsun mis gibi zaman geçer arada da buluşulur fırsat oldukça. Çok var böyle evlenen insan 😅
Artık eskide değiliz eski insanlarda yok. En kötüsü tartıştığında yanlış anlaşıldığında kendini telefonla ifade edene kadar canı çıkıyor insanın birde karşıda ki anlayisz devamlı engelleyen biriyse vay haline olmaz bence
Istediğin zaman yanında olmaz, Ayda bir iki haftada bir görüşmeler olur belki. zor olur yani. Bu arada sıkıntılar olur, tartışmalar zorlaşır. çok nadir istisna ilişkiler bazen evlilikle sonuçlanır. çoğunluk biter :)
Sacmada ondan yurumez. Uzak mesafe tanisirsin gorusursun sevgili olursun sonrada bulusur bunu yakindan yasarsin. Yok aylarca yillarca bir ekranin arfindan askimmm hayatimmmm diyerek ask yasanmaz
Uzak mesafede dostluk var çok güzel yürür fakat aç ve Gönül işlerini dürttüğün zaman yürümez dostluklar çok kıymetlidir
Aşk*ve gönül işleri ***
Sen yürütemiyosundur..
İskenderun, adana, yozgat (bu ikisi sonra o kategoriden çıktı) İzmir , atina. gelindi, yaşandu. dibimde ki ilişkilerden daha kolaydı
Uzak mesafe ilişkileri karşılıklı yönetildiği zaman ortaya muazzam bir ilişki çıkıyor.. nazara yakın ilişkilerden çok daha kaliteli cazibeli arzulu ve aşk dolu oluyor.
Kesin bilgi mi
Aslında yürür. Ama iki tarafında uçkuru beyni yerine çalışırsa o iş yürümez.
Bence gayet yürür benim çok fazla uzak mesafe ilişkim oldu gayet de güzel yürüttük karşılıklı saygı sevgi ve güven oluşturduk birbirimize zaman içerisinde
mantıken nası lyürüsün istediğin an yanında olamıyon sarılamıyon elini tutamıyon aktivite yapamıyosun anca sanalda knuş hayal et seviş olay bundan ibaret oluyo
Bilmem ama gerçekten yürümüyor... sanırım uzak diye tadı çıkmıyor ilişkinin karşı taraf birbirini anlamakta güçlük çekiyor
ne inanması benim birkaç ilişkim önce uzaktan başladı sonra gerçeğe taşındı önyargılarla daha çoook yanılırsınız
Bir tarafın beklentisi, güven eksikliği, empati yoksunluğu varsa ve ilişkisine sahip çıkmıyorsa yürümez.
İnsan yanındakine güvenemiyor. Uzak mesafe zaman kaybından ibaret ve genelde sevgiye aç ve öz güvensiz olan insanların tercihi.
Merhaba bilmediğin bicok şey var.
Uzak mesafede olsa ya da aynı sehirde olsada bilmediğin bazı şeyler var desem.. Dm mesaj yazar misin
Yürümez denilemez
iki tarafta yeterince özen gösterir ve fedakarlık yaparsa çok güzel yürür
Ama ilişki daima canlı tutulmalı heyecan yitirilmemeli
Uzak mesafe ilişki konusunda çok deneyim sahibi bir insanım çok yaşadım eğer karşımdaki insan anlayışlı ise pratiği güzel ise emin ol yakında yaşanan ilişkiden daha keyifli olur ama iki tarafında olgun ve anlayışlı olabilmesi lazım
Uzak mesafe ilişkisinde taraflardan biri karaktersizse ihanetle sonuçlanıyor sebebi bu
uzakta olduğu için ama benimki bi yıl sürmüştü =)
Yururde sana denk gelenler öyle evlenen arkadaşlarım var
İnsan sevdigini hissetmek dokunmak ister. Bu yüzden biter
Saçma çünkü görmediğim biriyle nasıl sevgili olunabilir
Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler ya o misal çok sebep var
Yürür çok da güzel yürür. Yaklaşık 2.5 senedir yürüyor
Yakından daha iyi geliyor bana. Hem özlem oluyor hem kıymet biliniyor
Erkeklerin amacı farklı olduğu için yürümüyor
İçinde sevişme, fiziksel temas vs. olmayan ilişki yürümez.
Önceden görüşülmüşlük var ve bu uzaklık kısa bir süreyi kapsıyorsa neden yürümesinki.
Yürür gayette güzel yürür. Sevmeyi beceremeyen yürütemez. Sabrı olmayana çok gelir.
3 yıldır iyi kötü yürüyor seviyoruz birbirimizi mesafe zorlasa da oluyo bir şekilde sevince mesafenin pek önemi kalmaz
Çevremde yürüten bir çift var ve evlendiler bu biraz erkekle alakalı bir durum benim tanıdığım çok adam gibi adamdı ilişkisinde çok sadık oldu ve sahip çıktı
Neden dip dibe, yan yana olabileceğim seçeneklerim varken, gidipten uzak mesafe ilişkisi sürdüreyim kafasıyla, çıkılan bu yolda zamanla mantıklı gelen fikirdir
Şimdi benim ağzımı açtıracaksın ama açayım. Dediğin gibi insan sevdiğiyle zaman geçirmek istiyor. Orası aşikâr ama yürütemeyen, bahanelerin ardına saklananın tek derdi cinselliktir.
Gözden uzak olan gönülden de ırak olur demişlee
Uzak olduğu için duygular havada kalır yazışmayla telefonla iş yürümez
Füturlu insan zaman kıstını en aşağı çekerek murada erdirir. Erdirme kaidesi olmayınca işler binbir türlü sebepten sarpa sarar ve yürümez.
Yürür ama illa ki bir süre buluşmalısınız haftada 1 ayda 1 2 ayda bir öyle yürür bence yılda 1 de buluşmayın ama öyle yürür bence
Uzak mesafe dediğin ne kadar uzun süreli buluşma yani
Yılda 1 mi e öyle de yürümez bence yani internetten mi yemek yiyeceksiniz güleceksiniz eğleneceksiniz nereye kadar
Var doğru söylüyorsun da senede 1 görüşmek çok az ya ama mecbursan çok seviyorsan yapacak bir şey yok 2 3 ay olur o zaman dediğin gibi
Evliyken olmaz ama
Görüşmek için saatlerce yol gitmen lazım canım istedi in aşağı yok ve sürekli her haftada gitmek zor oluyor ilişki sağlıksız bir hal alıyor
İnsan sevdiğini sürekli görmek ister o yüzden yürümez sanaldan sevgi bi yere kadar
Ben denemek istedim olmaz olamaz hissetmek istersin
Özlemek çok sorun olur. Güvensizlik oluşur. Dokunmak istersin olmaz falan zor yani
2 yıl uzak mesafe yaşadık asla aldatmadım bir süreden sonra katlanılmaz hale geldi ortak kararla ayrıldık çünkü hiç bir anında yanında olamıyor maalesef
Zaman kaybı
Arada mesafe olunca ister istemez soğukluk giriyor bana anlamsız geliyor
Uzak mesafeyi yürüten öyle bir güzel yürütüyor ki. Seven gerçekten de yürütüyor.
İnternetini kapatsan kayboluyor, zoomdan aşk mı yaşanır?
Uzak ilişki zordur evet ama iki kişi birbirini severse uzaklar yakın olur
Yav daha yanındakine guvenilmiyor uzaktakine nasıl guveneceksin?
Erkekler elleşmeden sevemiyor bizim gibi değiller sonrada bi bahane bulup defoluyolar
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkileriyle ilgili öyle bir ön yargı var ki… Sanki herkes “işte zaten baştan bitmiş bir şey” gibi düşünüyor, değil mi? Ama gerçek bence senin de dediğin gibi; özlem katınca, buluşmalar Oscar töreni gibi oluyor! Tabii insan bazen “keşke hemen yanında olsa” diye de iç geçiriyor 🥲. Bir süre sonra özlem iyice romantize edilip bıkkınlığa da dönebilir. Güven, iletişim arası bozulunca da kolayca dağılabiliyorlar. Ama o eski zamanlardaki gibi az görüşüp çok özlemek de bazen tadından yenmiyor! Bilemedim, belki de herkesin aşk dili başka. Uzak ya da yakın, emek şart bence 💌!