Şanal aşktan bahsetmiyorum 2 senedir sevgili ancak farklı şehirlere dönme zorunluluğu olan ksiilerden bahsediyorum yine asklari devam edermi
Evet tabikide
Hayır sanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yürümez diyenlerin hep 18-22 yaş aralığında olmasına dikkatini çekerim. :) İnsanlar daha küçük yaşlarda sanıyor ki sevgilik yalnızca el ele oturmaktır her gün buluşmaktır. Değil ama. Eğer birbirinize güveniniz varsa uzun mesafe ilişkisi de gayet güzel yürüyebiliyor. Uzun mesafeleri bahane edip çok fazla kavga etmemeye gayret göstermen gerek ama.
@Mervei7 Valla ben de yaş aralığı söyledikten sonra senin görüşünü gördüm, bir sevinmedim değil. Kalbine sağlık :)
Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Ben başka şehirde o da başka şehirde aslında çokta uzak değiliz 46 KM ama inanın bana 2 KM uzak bile insan yanındayken bile özlüyor. Şükürler olsun Rabbim'e çok iyiyiz biz böyle. Güven, sevgi, ilgi vs. gibi sorunlarımız yok. Diyeceğim o ki arkadaşlar siz, siz olun aşkınıza engel olmalarına izin vermeyin. Ve unutmayın ki, mesafeler sayısal ifadelerdir yeter ki, kalpler uzak olmasın mesafeler aşılır...🥰🎈
Cevap
14Cevap
3 yıllık ilişkim var 4 olucak inşallah yürürüm yürür bizim mesafemiz uzak düşün senede 3 kere buluşabiliyoruz ama sevgi oldukça mesafe engel olamaz.
Yürür mü olucaktı yürürüm değil😂
2 sene Ankara İzmir yürüttüm bitti tövbe ettim tabi kısmette varsa yine olur ama artık tercih etmem çok zor oluyor en ufak şeyden kavga çıkıyor göremiyorsun telefonda bir ses olsa ne olmasa ne diyorsun
Ateşe bağlı. Ateş aranızdaki sevgi ve saygı ise mesafe rüzgar gibidir. Ateş çoksa mesafe onu harlandırır, ateş az ise ateşin ruhuna rahmet.
6 yıldır tanıdığım sevgilim uzak mesafeye gidince aldattı... söyleyeceklerim bu kadar.
Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir bunuda belirtmek isterim. Bir kişiye göre başkalarını yargılamak çok yanlıştır. Deneyin olmazsa zaten bitecektir. En önemlisi aşka küsmeyin. Sevgilerle💜💜
Gerçekten seviyorsan yürür tabi ben sevgilimle 3 yıldır beraberim. belki toplam 5 defa bulusamadik 1 senedir görmüyorum ama çok seviyorum engel değil dir mesafe ler
Biraz sert bir kıza nasıl açılırım ve pek sosyal medyayı kullanmıyor
aşk sorun olmaz azgınlık kısmını da sexting resim video ile mi halledeceğiz :D
Kesinlikle yürümez benimde oldu yürümedi ve iki taraf da çok yıpranıyo
Birbirinden uzak olan gönülden de uzak olur
Canınız sevişmek isteyince ne yaoacaksınız
Hadi oradan et ete değecek nerde menfaat sevgileri sen böyle gidersen aldatılırsın zaten
Mesafeler aşka engel, net
yürür tabiki niye yürümesin
Yaaaaaa bacım yürümezz yürümezz
Zor ama imkansız değil..
Yahu şekerim yürümez be uğraşma Manyak olursun
Yürümez boynuzlanmayla biter
eder aslan sen rahat ol
Cahillikten yurumez baska bisi degil
Yurumez
bok yürümez😂
bak adam ne diyor çokbilmiş
Cins misin kizim
bir sen varsın salak salak konuşan napim😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
aynen cinsim
@çokbilmiş16 Allahin tatlısı sgit, engel
çok zor çook...
Niye etmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Uzak mesafe ilişkileri şu dönemde “mıç mıç” ilişkilere göre daha sağlam şekilde devam ediyor.
Bunun en büyük sebebi araya mesafe girdiği için çabuk tüketme imkanları yok. Bu devirde ilişkilerin çabuk bitmesinin en büyük sebebi hemen tükenmesidir. Oysa araya özlem girdiği zaman daha uzun sürer.
Unutmayalım ki; eski dönemlerdeki ilişkilerde şu kavramı hep duyarsınız: Kavuşmak. Bunu artık duyamadığımız için ve her şey elimizin altında olduğu için insanlar ayrılıyor veya boşanıyorlar.
Sevgiler
AY