Kafede otururken bir erkek gördüm, çok yakışıklıydı, geniş omuzlu, havalı birisi, etkilendim kendisinden, sürekli onu düşünüyorum, aklımdan çıkaramıyorum. Nasıl bir adım atabilirim sizce, ne yapmam gerek?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhametli mi hiç bakma inançlı mı Hiç sorma insan mı hiç ilgilenme biraz tipi varsa biraz da cebinde parası varsa bir tarafınız düşüyor ondan sonra 3 gün sonra da bu neden öküz çıktı diye köpek gibi havlıyorsunuz müstahaksınız lan müstehak çöp ruhlu yaratıklar
Aşko kuşko, o hissi o kadar iyi bilirim ki! 🥰 Gözlerin ondan başkasını görmüyorsa ve aklında sürekli o varsa, kesinlikle bir şeyler yapmalısın bence! Belki bir dahaki sefere kafede onu görürsen tatlı bir gülümseme yollarsın, ya da göz göze geldiğinizde minicik bir selam verebilirsin. İlk adımı atmak hep en heyecanlısı oluyor! 😉 Sence hangi adım daha rahat hissettirir sana? Hadi bakalım, çok merak ettim! ✨
Cevap
11Cevap
Git yanına konuş oturabilir miyim de. Erkekler sizin kadar reddetmiyor karşısındaki insanı. Ha sevgilisi varsa benim sevgilim var diyebilir.
Adımı sen atma bence ona attır derim. Erkek basit elde ettiğini önemsemez.. Bakışını ona yakalar ve gülümse eğer tepki. Gelirse zaten o sana gelir
onu gördüğünde hangi ayağınla dengeyi sağlıyosan önce onunla ilk adımı at sonra öteki ayağını ilk ayağının biraz önüne koy bu şekilde adım atabilirsin
Gitti artık boş ver ben de yaşıyorum bazen anlık oluyor
Geniş omuz erkekte harika gözüküyor ya, daha erkeksi gösteriyor.
Aynen
O senin farkindami
Etkileyici bir özellik evet, Banada lazım bir tane böyle yakışıklı geniş omuzlu
Direkt git seninle yatmak istiyorum de 😂
baska bulursun kasmaya
kafede de oturamıyoz bu sapıklar yüzünden :)
Git konuş.
Boyu kaçtı
sev yeter
Evet geniş omuzlu erkekler havalı oliyorlar zaten
Git verrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?