Ben almanyada yasiyorum ve fitnessda gördügüm cok seksi bir tane alman adam var. Görmeniz lazim. Cok uzun boylu kasli sarisin birsey. Onun ilgisini cekmek istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum. Tek seferlik birsey degil onunla bi iliskim olsun istiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yanina git konus mach einen auf zufall sprich pber die geräte oder so über fitness abartma ama kisa tut und dan beim nöchsten mal nochmal ahh hi schon wieder hier gibisinden und so beim dritten mal oder so denke ich das ihr automatisch zum weiteren Gespräch kommen wird und sogar eventuell nummern austauschen werdet dann kann es vllt dazu kommen das sich da was entwickelt
Aaa sende mi amanya da yasiyon.😅😂
Evet sende mi?
Yok ben çanakkale trde.😅
Doğma büyüme mi ordasın?
Sen öyle sorunca öyle sandim 😊 evet dogma büyüme
Çok iyi ya.☺️Isteği kabul etsene konuşalım. Bende köln de doğabilirmişim ama olmamış kader.😕
Çok sarkan oluyordu banada pandemiden önce umarım hayırlısı olur senin için
Arbaytın (yazılışını unuttum jdjdbd) diyerek birayı tek nefeste içmek düşer anında
Bir tek sen mi görüyorsun adamın ilgi çekici olduğunu? Adam niye tek bir kişiye bağlı kalsın ki. Vurup vurup geçer, benden demesi.
Belki artik düzgün bir iliski istiyor olamaz mi
Öyle tipler daha çok güzel kızlarla ilgileniyorlar. Standart bir tip, onların ciddi düşünmesi için yeterli olmuyor çoğunlukla. Güzelliğin varsa güveniyorsan kendine gidip selam ver. Yanında hiç kimse yokken.
Merak etme standart bi tip degilim
Seni fark etti mi? Çocuğu beğendiysen bakışlarını yakalamıştır. O da sana bakmaya başladıysa hiç durma direk yapıştır. Orası geniş bir ülke, kız teklif etmez kafası yok orada. Bir şey teklif etmene de gerek yok. Madem güzelsin adam seni selam verdiğin anda lafa tutar zaten.
Arada bakiyor bana
Senin ilgini fark etmiş öyleyse. Rahat ol kanka, hiç gerilme. O bakış beğenme bakışı, senin baktığını da görmüştür. Yapacağın şey bir kaç defa yüzüne bakıp ya gülümsemek ya da yanına gidip merhaba demek. Sonrası gelir inan bana.
istersen özelden konusalim bana taktik ver
Almanlar zordur. Hanslar ama her erkegin bir zaafi vardir
Troll arkadaslar troll
Ne alaka?
askerliği nerde yaptın diye bir giriş yapabilirsin
Hahahaha richtiger vogel
🙄🙄
Was willste mit nem deutschen
Ey woher kommt ihr
@brcn94 aus Köln du
Lies dir durch was ich geschrieben habe da steht doch was ich will
denkst du der achtet auf dich während er trainiert? der ist da um sport zu machen sprich den ausserhalb des studios an
Mönchengladbach 🙋🏽♀️
@brcn94 Oh direkt um die ecke
Denkst du dass er die ganze Zeit ohne Pause trainiert?
Ja dann sprich ihn an da trainieren genug andere Frauen warum sollte er sich genau für dich interessiert
interessieren
Düsseldorf
Weil ich hübscher bin
Anscheinend nicht hübsch genug da er bis heute keine Interesse gezeigt hat
Ausserdem hat jeder einen anderen Geschmack vielleicht steht er auf ein Typ was du nicht bist
Und woher weißt du dass er bisher keine Interesse gezeigt hat? Manchmal guckt er mich an während ich trainiere
Dann würde er dich ansprechen Männer machen meistens den ersten Schritt vor allem in Fitnessstudios sprechen die Männer die Frauen an an die sie interessiert sind
en basta adam spor yapmaya geliyor sana mi bakacak dedin simdi de seninle ilgilense fitness‘da seninle konusur diyorsun. Hmmm biraz celiski var sanki yazdiklarinda oder?
Mrk biste irgendwie behindert oder so? du fragst was du tun sollst ich sage sprech ihn an haste irgendwie Störungen beim verstehen?
du Fragst woher ich wissen soll ob er keine Interesse hätte ich sage wenn er Interesse hätte würde er ansprechen jetzt verstanden oder soll ich nochmal auf chinesisch übersetzen?
Kiz cocuk dogru düzgun yaziyor sana sen anlamak istemiyorsun oder?
Du bist hier der einzige der behindert ist bi verpiss dich a*m*k
@brcn94 jaa danke vallah ich schreibe ganz normal die rastet einfach aus haha
@Cemio34 ach birak cevap vermeye degmez böylelerine
Upps @Cemoo34
@brcn94 aynen vermicem zaten artik
@brcn94 dilara sen de bi verpiss dich valla ugrasamam sizle sirf alman seviyom diye giciklik yapiyonuz
Burda dilara Kim belli oluyor canim fitnesse koca aramayami gidiyorsun mein gott
@brcn94 Hahahahaha aynen man merkt die geht fitness für Männer nicht für sport
@Cemoo34 hahaha Aynen yaa agzi bozuk bide 🤢🤢
Du würdest nicht so reden wenn du meinen Körper gesehen hättest lan ben full gewicht ile spor yapiyorum senden fazla Muskelim vardir
@brcn94 kes flach sen de azicik spor yap tahta gibi g***ötün var
@brcn94 aynen zaten bu karekteriyle kaybeder
Ok lan 😂
cik lan o zaman gizliden lass dich mal sehen du cakma Angelina Jolie reden kann man viel 😂
Agzin fena bozuk ya Kim napsin seni böyle konustuguna göre erkek fatmasindir bestimmt
Noldu cemo en son sen bana daha cevap vermeyecektin masallah saniyesine cevap veriyon ich hab kein bock mehr su dilarayi da al git bi mehmet bi dilara iyi anlasirsiniz amg sürüyon mu
tamam sakin ol Ali vergiss nicht gleich dein Bart zu kürzen :D
Cocukmusun sen ya?
Ali babandir cakma mehmet
Bahh vallah wenn du auch in echt so redest armselig was soll der Typ mit so einer Ali?
Yatakta iyi olman gerekiyor
Cok açık giyin ve aletlerle ilgili soru sor. bir yerde de sakso yap elde edersin
Cok p*** izliyorsun galiba bos bos konusma
Yıllardır spor salonuna gidiyorum elit. Gayette sekste iyi olman lazım o adamlar makina gibi. Saksoyu da evine gidince yapıcaksın orda değil heralde
Bize ne mq
Sananeyse ne yorum yapiyorsun mq
Görüntü kirliliği yaptığın için
En büyük görüntü kirliligi zaten profil resmin tipe bak mq ahhahah
Bana kurban ol köpek
Çok düzgün olsaydın profile fotonu koyardın
Gizli profilden soruyorum soruyu oyüzden fotom gözükmüyor
Maçan yeseydi açık sorardın zaten özgüveni olmayan ezik
Kes 40 yasina gelmissin isin gücün yok bana laf yetistiriyorsun git karinla ilgilen
40 değil 36 ve senin gibileri cebimden çıkarıyorum
😂😂 belli oluyor
Sen bi özel gelsene tabi cesaret varsa
iyyy yok ugrasamam yasli yasli adamlarla
Şuna cesaretim yok desene
Gögüslerine bakmişti demi o dedigin kisi
Bira söyle almanlar bira sever
Git ve konuşup kahve teklif et
hitler selamı çak.
cok komiksin polisle ugrasamam