Yay burcu erkeğini nasıl etkileyebilirim?

öncelikle günaydın. geçen hafta perşembe günü konuştuğum çocukla ilk kez buluştuk, ve ben o stres ve heyecanın verdiği gerilimle biraz soğuk davrandım soğuk derken öyle çok konuşamadim çok heyecanlandim onunda karşımda sıkıldığını falan görünce bir ara kalkalim mi dedim yanlış anlayınca düzeltmeye çalıştım yeniden oturduk falan yani ilk buluşmamız berbatti ama ben çocuktan çok hoşlandım öyle böyle değil ilk defa öyle oldum ayrılırkende çok uzak durdu görüşürüz dedi arkasını dönüp gitti bütün gece ağladım beni yanlış anladı mesaj attım özür diledim durumu anlatmaya çalıştım onu istemediğimi düşünmüş öyle değil dedi sınavlar bitince memleketine gitmişti en son tamam gelince görüşürüz konuşuruz dedi çok mutlu oldum bir saat sonra bana mesaj attı cuma ya da hafta sonu işin var mi dedi yok dedim gece dedi akşamdan sabaha kadar bütün gece seninle vakit geçirmek istiyorum dedi ben zaten dondum kaldım ondan hiç beklemiyordum bir daha mesaj dahi atmadım ama çok içime oturdu çünkü çok hoşlanmistim. şimdi döndüğünde o benden hoslansin o beni istesin ben onun yüzüne bile bakmiyim istiyorum. isteme derken cinsel manada değil hemen öyle anlayıp o tarz şeyler yazmayın bana aşık olsun istiyorum zaten beni beğeniyordu bunu sıkça dile getirirdi ama ben sadece dış görünüşümu değil her şeyimi beğensin istiyorum pişman olsun istiyorum. kendisi yay burcu. yay burcu olan erkeklerden ve yay burcu erkeğini taniyanlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada çocuğun yükseleni ikizler. benim burcum terazi yükselenim aslan
Güncellemeler
+1 yıl
o kadar mı umutsuz. niye kimse cevap atmıyor :(
Yay burcu erkeğini nasıl etkileyebilirim?