- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNe açıdan etkilemek istediğine bağlı. Hedefin görsel veya karakteristik açıdan ona çekici görünmekse onun bu konudaki zevklerine uygun olmalısın, seni cinsel açıdan arzulasın istiyorsan da onun beğeneceği türden seksi hareketler yapmalısın. Sonuçta istediğin şeyi başarabilmek için, onun zevklerini iyi biliyor olman gerek.
Her halükarda, akıl okuyamadığına, akıl hastası gibi oturup onu stalklamayacağına veya onun için her kalıba girecek kadar şekilsiz olmadığına göre, olmadığın biri gibi davranıp kendini sahtekar gibi hissederken bunun ne zaman fark edileceği korkusuyla yaşamaktansa, kendin olmanın daha kolay ve uzun ömürlü olduğunu göreceksin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk olarak seni arkadaş olarakmı yoksa bir kadın olarak mı gördüğünü anlamalısın
Bu dediğin kişinin çok ilişkisi olmuş deneyimli biriyse: ona hoşlandıginu belli edecek davranişlarda bulunmalisin gülümsemek en iyisi ufak temaslar olabilir bir de göz kontağı aynı hobileri bulmak.. Zaten deneyimli olduğundan o da adım atmak isteyecektir ve uzun süre bekletmez bı etkileşim başlatır ha baslatmazsa ondan olmaz egosunu tatmin edersin sadece uzaklaşmalisjn artık
Eğer çok ilişki deneyimi yoksa çok vakit geçirmek lazım o kişiyle yoksa çok zor ve ilk ad8m vs hep senin yapman lazım flört edersen anlamaz çünkü. Onun yerine sadece onun anlayabileceği ufak hediyeler almalısın arkadaş gibi davranmalisin sonra zaten hoşlanır
10 Yorumla
1 yılYa Sen gerçekten istiyor musun onu istiyorsan git konuş kızım yani bir şey söyleyeyim mi bak bu saate kadar ben Yürek yapıp konuşamadığım bir sürü kız kaçtı biliyor musun Belki de bir tanesi eşimdi ben bu kadar s**** olman Ya ben canım tamam mı? Ya sen kadınsın ya da kızsın işte neysen yani hani konuş ya bekarsın Niye konuşmuyorsun Abi Hoşuna gittiyse lan dedi bu bana koca olacak dediyse yani Neden olmasın ki tut kolundan ya at yatağa çocuğunun annesi oluyor veya tut kolundan götürdüğün nikah dairesine bu kadar zor mu ya hani Bak ben bunu sana kadın olarak yakıştırıyorum yakıştıramıyorum demiyorum birazcık cesaretin olsun kızım ya anasını satayım Ben yaptım böyle s**** sen yapma yani
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı. Abazan bir erkek değilse, yani sadece kadın diye peşinde düşecek adam değilse seksi, feminen tavırlarla ve zekice konuşmalarla ve espirilerle etkileyebilirsin.
Ama eğer adam senden gerçekten hiç hoşlanmadıysa zor, ben mesela bir kızdan hoşlanmazsam kız takla atsa da etkilenmiyorum.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tavırla etkilemek çok daha kalıcı ve özel olur bence 🥰 Kendin olman en önemli şey! Doğallık her zaman karşı tarafı etkiler. Ona gerçekten ilgi göster, samimi ve güler yüzlü ol. İlgilendiği konuları öğren ve sohbetlerinde o alanlara değin. Mizah anlayışın varsa, bunu kullan. Birini güldürmek her zaman etkileyici bir yetenek!
Ayrıca, özgüvenli bir duruş sergilemek çok çekicidir. Kalbinden geçenleri dile getir ve kendine inan 💫 Eğer onu olduğu gibi kabul eder, ona kendini iyi hissettirirsen zaten seninle olmak isteyecektir. Peki, şimdi sana sorayım: Nasıl birini etkilemek istiyorsun? 🤔10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenecek olan etkilenecek bir şey buluyor inan bana eğer ki bir adam etkilenmiyorsa istersen karşısında Victoria Secret defilesi yap gene de etkilenmez
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılnefes alın yeter bazılarına
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılerkeği etkilemek için bişeyler yaparsan ve başarılı olursan büyük sıçış hikayeni yazarsın.. neden mi? erkekler genel olarak tavlandıklarını hissettiklerinde şüphe ile partnerlerine yaklaşırlar.. diyelim ki ortalama bi güzelliğe sahipsin. ama erkeğimiz yakışıklılığının farkında değil.. haliyle onu tavlayacak bişeyler yaptın ve işe yaradı.. erkeğimizi ilişki devam ettikçe kıskanarak yahut dış çevreden gelen ilgili gözler yüzünden düşünmeye itecek.. ve normalde aldatmayacak erkek mizacına sahip erkeğimiz bile aldatacak..
bak bu dediğim hep yaşanır.. olayın özü şu sen birini tavlamak etkilemek için çaba sarfetmemelisin. Uzun vadede işe yaramaz.. kısa vadeli yarar.. amacın cinsellikse yarar...
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamen doğru söylüyorsun ben o yakışıklı erkeğim söylediklerini bire bir yaşadım
Hicbir sey yapmamalisin. O zaten senden hoslanirsa hoslanir, etkilenirse etkilenir. Erkekler icin ekstra cabalamaya gerek yok, yalan mi erkekler? Bir kadin benim icin yemek yapsa etkilenirim diyen var mi aranizda? Tabii ki yok. O yemek yapan kadin umrunuzda degilse yaptigi yemek de umrunuzda olmaz. O yuzden burada bosuna maval okumayin bize. Guzel yuzun, yuvarlak popon, iri goguslerin varsa diger kizlardan bir adim ondesindir sadece. Bu ozellikler yoksa yeteneklerinin de bir anlami kalmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
Yalan değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBir insanı etkilemek için normalde sergilemediğin tavırları sergilersen, onu etkilesen bile bunun devamını sürekli getiremeyeceğin için bu ilişki sağlıklı ilerlemez ve bozulur.
Kendin olmalısın etkilenirse etkilenir, etkilenmezse yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
1 yılFizikle etkilersen amaci sadece s1kmek olur zaten. Sevilmek icin huyunu karakterini tanımalı once. Fiziksel goruntu de ona uyum saglar sonrasinda. Bide birilerini etkilemek icin olmadiginiz insanmis gibi gorunmeyin asla. Kabaysan kaba olmaya devam et veya kiskancsan bunu bastirma. Sonradan ortaya cikiyo zaten asla saklanmiyo gercek kisilik
00 YorumlaAcik dekolteyle birini etkilemeye çalışmayı doğru bulmuyorum, teşhirciliktir bence , zaten sırf o sebeple begenen o erkek de sıkıntılıdır, niyeti başkadır, seven kişi sebep aramaz , sebep yaratır, kendi kendine sorarsin " ben neyine aşık oldum?" diye ama cevap bulamazsın, işte aşk öyle birseydir , halihazirda tek bir sorunum var "gönlümün sultani ni henüz bulamadım" sebebini araştırıyorum, umudum var , inşallah bulucam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Aklı başında adam akıllı bir erkeği etkilemek istiyorsan onun sorunlarını anla ve ona çok iyi gel. Yani ruhen kendini güvende ve iyi hissetsin senin yanında. Ayrıca ona gülümseyerek bakışlarınla da onu kendine çekebilirsin.
10 YorumlaStrateji oyunları bir yere kadar yürütür sizi sonrası yorar ve ilişki biter böyle şeylerle meşgul olmak yerine seçilebilir bir kişiliğe bürünmek seni sürekli kılar birinin ya da istediğin kişinin hayatında..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun için bir şey yapmana gerek yok. ilgi duyduğunu belli etmişsen o da sana ilgi duyuyorsa zaten bir şeyler olur. olmuyorsa da biraz daha bu davranışlarına devam edersin en fazla:) yine olmuyorsa olmuyordur. Hayırlısı :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. ya kendin ol bence valla nasil davraniyorsan konuşuyorsan oyle yap mesela kibar degilsen kibar gibi konusma oldun gibi ol işte
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşündüğün sürece zaten onu asla etkilemeyeceksin birini nasıl etkilerim diye düşünen hiçbir insanın etkileyici tarafı yoktur...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç böyle dertlerim olmadı zeki değilse görüşmeye gerek yok
312 Yorumla- 1 yıl
Özgüven patlaması oldu sitede. Yetkililer güvenlik önlemi alıyor. Yanardağa benzediğini söylüyorlar 😁😁😁
- 1 yıl
@Zamanın_izinde özgüven değil bu ne alakası var yahu sohbet edemeyeceğim adamı napayım bir ömür bakışacak mıyız
- 1 yıl
😁😁😁 sen ne iş yapıyorsun ya 😀
- 1 yıl
@Zamanın_izinde önemli miydi bu
- 1 yıl
E merak ettim ☺️
- 1 yıl
@Zamanın_izinde serbest meslek hahahü
- 1 yıl
Keşke sormasaydın. O sondaki ifaden için.
- 1 yıl
@Zamanın_izinde niye
- 1 yıl
Neyse boş ver
- 1 yıl
@Zamanın_izinde peki
- 1 yıl
@Pamuksekerofficall katılıyorum 🙃
- 1 yıl
@yaralıdavsan teşekkür ediyorum🙏🏻😃
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılbir şey yapmana gerek yok kendi etkilenir çünkü doğal hareketler erkeklerin hoşuna gidiyor diye biliyorum
22 Yorumla- 1 yıl
@bayrakmerve27 bak bak nelerde biliyormuş 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. güzel olmalısın, zeki olmalısın, tecrübeli olmalısın, bir şey söyledi mi erkeğin üstüne gitmeyeceksin, dekolteyle olmaz bu işler, olsada dekolteye aldanan ancak yarım akıllılar olabilie
00 Yorumla
1 yılÜlke zaten açık ve dekolte giyinen z kuşağı zarganalarıyla kaynıyor bu ilgi çekmek için güzel bir yöntem fakat sizin hakkında başka düşüncelere kapılması için de öyle...
00 Yorumla
1 yılGözlerini hafiften kıs dişlerini 5 aydır çiftleşmeyen kedi gibi ısır hırrrrrla daha da karşılık vermiyorsa adam değildir madamla olmaz ya zor yeni gelin gibi nazlanır o 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılEtkilemeye çalışma.
Sadece kendine bak. Kendi bakımına özen göster. Sadece düzgün bir iletişim kurabilirsin. Onu tanımak adına sorular sorabilirsin o kadar.
00 Yorumla
1 yılBeni etkilemek mesela
Aklı fikri olan mantıklı saygılı ve insan olma erdemlerine sahip olsan yeterli
4 cocuklu 145 kilo sivilceli olsan da fark etmez00 Yorumla
1 yılSeni beğeniyorsa senden hoşlanıyorsa onun tipiysen etkilenir. Yoksa kendini yırtmana gerek yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler görsel varlıklardır önce görünüşe bakarlar dekolte tercih etmesen bile bakımlı görünmeye özen göster ve güzel kok en önemlisi de kendin gibi ol yapmacık tavırlar seni itici gösterir birde zarif özgüvenli ağırbaşlı olmayı unutma
10 Yorumla
1 yılGünümüz basic erkekleri dekolte seviyo ama maalesef. Akıldır, mantıktır dersen, maalesef şansın çok az.
10 Yorumla
1 yılOna karşı iyi davranarak yani kendin gibi olarak bence etkileyebilir son, sonuçta o kişi seni sadece sen olduğun için sevecektir bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSohbet kabiliyetine bagli arada bir konisma muhabbet varsa
63 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Şık giyin dekolte şıklık değildir. İlgi alanlarını öğren onlardan sohbet aç kibar konuş ve gül
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSoğuk ve mesafeli de olabilirsin yakın ve samimiyet odaklı da. Cilveli ve hamarat olarak da. Çok yolu var
00 Yorumla Açık dekolte olmadan da çekici olabilirsin ancak kıyafet seçimin iyi olmalı. Ve tabiki davranışların da önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAfrodzyakli parfum hos seksi br makyaj saclarini boya sürekli ona bak yakin davran falan ne bileyim iste hicmi acik giyinemiyorsun etek sort giyin demiyoruz acik giyinmedende seksi ve hos etkileyici giyinebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCjjdjdjd bu soru KS sitesinin en cook sorulan sorusu olabilir. Yani erkejler de böyle sorular ya düşünmiyorlar , ya da hiç sormuyorlar nerdeyse. artık kadınların asıl derdinin erkek olduğunu düşünmeye başladım. Fhjdjdndn
00 YorumlaKarakterinden ödün verme. Ciddi ilişki isteyen bir erkek için bu çok etkileyici olacaktır. Tam evlenilecek kız denilir. 😌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Göze hoş gelmezsen istediğin tavrı yap hiç bir işe yaramaz.. Giyinişle olmaz dediysen baştan kaybettin..
00 YorumlaErkek aşıksa, şalvar giysen bile ona sempatik gelir. Sevmeyen erkeğe şirinlik yapman ise inanılmaz itici gelir. Kendin ol kendin kal. Karakterini koru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDoğal ol, kendin gibi ol, içinden geldiği gibi davran, başka rollere girme. ✨
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEtkilenecek olan bir gülüşünden dahi etkilenir uğraşmana gerek yok içinden geldiği gibi davranman yeterli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Bu soruyu sorduğuna göre mümkün değil.. kişisel gelısım kıtapları okuyun analiz yetenegınızı guclendırın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. en etkili yolu adet kanı içirme büyüsüdür. üzerine söylenecek sihirli sözleri araştırıp bulmakta sana kalmış.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNamaz kılıyorsa veya cuma mesajları paylaşıyorsa siz de kılmaya, paylaşmaya çalışın. Ortak bir konu yakalarsanız ve bilmediğiniz bir konu ise sorun oradan devam etmeye çalışın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılBakışlar. acık giyerek etkilemek iyi değil bence en önemlisi bakışlar
11 Yorumla
1 yılBu ülkede erkekleri etkilemek için nefes almak yeterli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Gözlerinin içine bak etkilenir. Birlikte konuşurken mutlaka ona bakarak konuş o konuşurken de başka şeyler ile ilgilenme odak noktan o olsun. Dinlendiğini bilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılHanhi kojuda etkilemek istediğini yazarsan, açık taktik vereyim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendin ol. Erkeğe saygılı ol. Feminen bir kadın ol. Zaten hoşlanıyorsa senden etkilenir.
00 Yorumla
1 yılHareketlerinizle gözüne girmeyi düşünün belki etkileyici olabilir
00 Yorumla
1 yıletkilemeyiver bacım biz etkiledikte noldu sonu hüsran
011 Yorumla- 1 yıl
@ssalvo dinleme
- 1 yıl
@ssalvo baskasını dinle
- 1 yıl
@ssalvo nerde yaşlı evli dul adam var beni buluyo ya git
Şu erkekler için çok kasmayın ya valla bak en iyisini s.. lksinler
01 Yorumla
1 yılSağlam karakter ve zekâ bir de her zaman kendisi olmak gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSadık ol neşeli ol saygı göster kendini değerli hissetsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEzkilemeyr çalışmak bana gerçekci gelmiyor. O zaman seni degil, onu etkilenek için büründüğün sexden hoslanmis olacaktır. Kendin ol bu şekilde etkilendin.
00 Yorumla
1 yılhiç bir şey orasını burasını açan kızlar gibi olma etkilemek için yeterli bir kıriter
00 Yorumla
1 yılBakımlı ol kendine bak sen kendine bakmazsan kimse sana bakmam
00 Yorumlapopo yanaklarini 2 yana sallayip memeler foraysa yeterlidir
02 Yorumla- 1 yıl
Sonrada miksin bıraksın dimi
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Giyinmişler olmaz evet tavırlarınla bilginle ağırlığınla
00 Yorumlaerkeğini etkilemek için zantokki dansı yap, başını döndureceksin
00 Yorumlakendisine soruver, kimi bakıştan kimi kokudan..
o bilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sürekli yakın davran ve yakın ol yanında kenarında falan sohbet ederken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılGozlerine bakarak gülümseyerek ufak el şakaları cilve yaparak dene🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKonuşmanla etkilersin, ona güvendiğini belli et.
Ayrıca yalandan kesinlikle uzak dur.
Kendiliğinden etkilenir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Şair ne demiş, Başkası olma kendin ol, böyle en güzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEzbere ne diyelim ki sana şimdi. Gelişi güzel yaşanan olaylarda etkileşim sağlarsın. Kadınsın yani sonuçta iç güdüsel hareketlerin var. Spontane yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana öyle taktikler veririm ki insan adam tümden çıkar yoldan ister misin 😁
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDemek ki istemiyorsun peki 😅
Soran1 yılNasıl
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler