Güncellemeler
16 sa
Lütfen ironi yapmayin, sorum gercek. Bir kac hos olmayan hikayeler duydum ondan erkeklere karsi temkinliyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde hoşlandığım biri var, o da hoşlanıyor gibi. Selamlaşıyoruz, geçen kendi havadan muhabbet açtı vs. Üç gündür arabasını aylardır durdurduğu yere değil de, benim karşıma durduruyor. Erkekler lütfen açık konuşun, oyuna mı getiriliyorum?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Adam evli mi kaç yaşında sen kaç yaşındası detay ver
Bekar gibi, o 36 ben 30
Ahaha bekar gibi nası karısı köye mi gitmiş 😅😇 knk evlşyse niyetş bekli zkşrsnz ne kadar sürer bilemm
Parmaginda yüzük yok, aile evinde oturuyor. Ama yüzde yüz bekarim lafini agzindan duymadim. Sevgilisi veya görüstügü var mi bilmiyorum
Knk arabası honda mı 😃 bence evli
Hayir Mercedes
Vay pç zengin mi 😃 knk zkr bırakadabilir takılır bırakırm dersen yanaş
Ciddi niyetli hic mi ihtinal yok, bide alman 😶
Knk bilemedim yaa sen ciddi mi istiyon yaşında gelmiş tabi bkre isen uzak dur bence
O benim tecrübesiz oldugumu anlamismidir
Anlasa da ben öğretierim der 😃
Adam okeyse vercen mi
Atiyom dedigin gibi arzu, ben ama istedigini vermessem zamanla bu duygusal bag/ aska dönpsmez mi siz erkeklerde
Yok knk aşk başka zkiş naşka
Ask nasil baslar, yani ciddi düsünen erkek nasil ykalasir
Knk o konuda terslersen zkş mevzusunda daa yazmazsa yanaşmaz
Anlamadim. Bir erkek ne zaman bu kadin evlenmelil diye düsünür, illa arzu olmali, olmadan da olmaz ki. Ben senin derdini anlamiyom
Benim bi derdim yok aşko semde anlarsın az çok adamın yaklaşımından
Tamam adami beni süzerken hic yakalamadim. Her baktigin gözüme bakiyor, yüzüme bakiyor
Belkide ne güzel kıx keşke benim olsa diyoedır ama işte zamanla anlarsın bunu
Eh tamam iste bende onu diyom, bi ic isinma begenme, sahiplenme istegi var gibi geliyor bana yakinlik hissi duyuyor. Ama tabi bu hemen evlenmek istedigi anlamina gelmiyor. Belki ilk duygu arzu. Ama güvende gelince belki sevgiye de dönüsebilir. Yanlis mi düsünüyorum
Çok doğrusun balım nerelsin sen
Niye basta hemen zks diyip kestirip attin ya...
Adam evli vibesi aldım knk
Evli adam annesinin yaninda yassyip babasinin arbasini mi sürer
Knk bende evliyim bi ara iş gereğş ayrı duruyorduk
Bana babasi vefat ettigi icin evliligi geciktirdi gibi geliyor, iki sene önce babasi vefat etmis, eger bide hastalik dönemi gecirdiyse babasi, bir iki senede ordan kaybetti desek, bekarda olabilir. Yas büyük olsada yasanmisligin arligi belki hevesi kirmistur
Heee okabilir knk hayırlısı olsun halkında nerelisin gı sen
Aksaray, senin gi na bakicak olursa dende pek uzak degilsin gibi
Samsun knk ben
Uyudn mj
Evli degilmiydin sen, namahremle sohbet dogru degil diyd biliyorum
Öyle mi kuz sen hoca mısın
Sen hep oyuna geliyorsun bence 😁
Bu ne demek oluyor? Bos kuruntumu yapiyorum?
Yap yap bir seyler
Anlamadim
Evet oyuna geliyorsun
Amac ne
Eğlenmek
Yani sikici is hayatini mi renklendiriyorum... ama o zaman karsilastigimizda neden heycanlaniyor, birazda dalgin gibi
Belki de tavladığını düşününce bırakacak, dalgın olması illaki senden olmaz ki, belki başka şeylere dalıyordur.
İronilik bir durum yok dikkat et temkinli olmakta haklısın
Yani gözüne kestirdi eglence olarak, tavlayamayinca hirslandi, simdide oyun mu oynuyor, beni ayagina getirmek icin?
Aynen öyle, tam üstüne bastın, ağırlığını koru.
Zamanla ciddiye dönüsür mü böyld adamlari niyeti, bir yazmis hoslaniyor
Bana hiç öyle gelmiyor bence sor soruştur sonra pişman olma
Neyine sorusturacam adam saten alman büyük ihtimal hiristiyan. Ben nazik davraninca belki ciddi gözle bakmistir diye umdum. Bir ümit, sonucta kalplerde olani bilemeyiz
Ben de nereden bileyim Alman olduğunu, baştan deseydin anlardım. O zaman asla sanmam ciddi düşündüğünü.
Yurt dişinda dogup büyüdüm, türkler ilgi göstermiyor almanlar gösteriyor. Acaba belki bir Almanla taniscam belki müslüman olur niyetiyle bakmistim. Ama negatif yorumlsr morelimi bozdu
Tercih senin ama bence o işler öyle kolay değil, ki zaten Müslüman kızın gayrimüslim erkekle evlenmesi de haram. Müslüman olması da muamma.
Haram oldugunu biliyom, kendim de dini dogru yasamaya gayret gösteriyorum. Bu adam da nazik hos davraninca bi acaba geldi aklima. Ama yorumlarin negatifligi bakis acimi degistirdi. Ben kime güvenecem ya? Kimsenin sagi solu belli degil. Evlilik düsünen erkek kaldi mi?
Benim gibi düşünenler çok az, hatta beni bile bu yoldan çevirmeye çalışıyorlar her gün. Malûm; sadık, sevecen, anlayışlı kızlar da yok denecek kadar az durumda maalesef.
Hmm isiniz zor, Allahtan istemeye devam. Sen simdi bu adamdan olmaz mi diyon, ya da zaman birak olacak olursa olur sen ama kendini geri cek mi diyorsun
Ne yazık ki öyle, sabırla bekliyorum...
Aynen öyle diyorum, belki de hayırlısıyla sana göre biri olduğunu belli eder zamanla, Müslüman da olur belki.
O zaman şimdiki duyguları daha tehlike canlari, zamanla su duruldumu ic yüzü belli olur. Dilerim Allahtan sanada afiyetli, birlikte iki cihan saadeti yasayacagin bir es
Kesinlikle, Allah razı olsun 🤲🏻 Ne güzel dua 🌹
Amin cümlemizden 🌷
Hoşlanıyor
Ciddi niyetli erkek yapar mi böyle seyler?
Aynwn
Ironi?
?
He oyun
Ironi mi
Yok gerçek