Sevgilimden ayrılmıştım yani ex oluyor tabi geri dönmek mantıklı mı sizce kızlar tamamını okur musunuz uzun biliyorum ama yardım?

Ya kötü bir huyu yoktu aslında, çok iyi çocuk, çok anlayışlı, düşünceli, tatlı da böyle iyi yani ama mal cidden bu kadar canım olamaz ya, ben dayanamıyorum onun aptallığına. Canım değil çok zeki hem normalde hem akademik olarak ama saçma sapan şeyler yapıyor. Diğerleri neyse de bir tanesi çok rahatsız ediyor beni. Başkalarına benim onu dövdüğümü falan söylüyor mesela. Arkadaşları ile mi buluşacak, gitmek istemiyor, benimle olmayı seviyor hep ama bunu düzgünce söylemek yerine ona komik geldiği için gelirse onu döveceğimi, ona kızdığımı, dövdüğümü falan böyle şeyler anlatıyor sürekli. Millet de ciddiye alıyor. Ona komik geliyor bu ama utanıyorum ya, herkese beni çok sinirli kız arkadaş gibi lanse ediyor, bu komik ve sevimliymiş ama sinir bozucu. Ayrıca başıma iş açmasından korkuyorum, herkes o kadar inanıyor ki artık şikayet edecekler. Geçen "bi dövdü" falan diye anlatıyor, gerçekçi kurguluyor. Ben ne yapayım, özlüyorum, o da çok özlüyor, ağlıyordur eminim, ağladığını da biliyorum şu an bensiz ama dönsem bu huyunu asla bırakmayacağını da biliyorum.

Sevgilimden ayrılmıştım yani ex oluyor tabi geri dönmek mantıklı mı sizce kızlar tamamını okur musunuz uzun biliyorum ama yardım?