Aklımda Sürekli ayrılık var. Ama ayrılsam da geri dönüyorum napmaliyim? lutfen okuyup cevap verin lütfen?

Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteliğimiz var onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum ama ilişkimizin başlarında erkek arkadaşım beni çok yıprattı, yordu, ihanet etti o zamanlar hoşlanıyordu benden ama ben aşıktım bu yüzden yaptığı herşeyi sineye çekip affetim ve 1 sene sonra birşeyi bahane ettim

( Çünkü içimde birikmişlikler beni rahatsız ediyordu) ve ayrıldım oda kabul etti kendimle gurur duydum bunu başarabildiğim için çünkü onsuz olmaktan korkuyordum. her ne kadar gelmesin desemde bir tarafım gelsin istiyordu ki 1 ay sonra geldi onu hiç böyle görmemiştim pişmanlıkları çok fazlaydı kendine zarar verecekti onunla olmamı istedi bırakmama razı değildi, içimde hala sevgi olduğu için affetim ama SÜREKLİ İÇİM İÇİMİ YİYOR AKLIMDA SÜREKLİ AYRILIK VAR VE EN UFAK SEYDE AYRILIYORUM AMA COK VAKİT GEÇMEDEN GERİ ARIYORUM SİNİRLE DEMİSTİM DİYORUM AFFEDİYOR, ESKİ HÂLİME ONSUZ OLMAYACAĞIM DÜŞÜNCESİ GERİ GELDİ SUREKLİ AYRİL BARIŞ YAPIYORUZ napacağım

Aklımda Sürekli ayrılık var. Ama ayrılsam da geri dönüyorum napmaliyim? lutfen okuyup cevap verin lütfen?