Ayrılık demek bir bağın kopması demek.. Bu hem ruhen hem duygu anlamında kopuş anlamına geliyor.. Ayrıldıktan sonra.. kalbin zaten bir daha onu kabul etmez çünkü kalp girişi zor olduğu kadar çıkışı zor bir yerdir oradan çıkan birisini öylece kabul etmez kalp. Duygularım bittiyse.. ruhum onu hissetmiyorsa aşk bitmiştir.. Geriye ne kalır.. Sadece güzel hatıralar hepsi bu.. Bazı şeyler bitmesi gerektiğin de biter.. Geriye dönmek aynı hayal kırıklıklarını yeniden yaşamak demek.. Ben geri dönmem.. Yeniden kırılmak istemem çünkü zaten ayrılık demek her şeyi denedim ama olmadı demek.. Artık kırılmak istemiyorum demek..
Ayrılık bir ilişkinin belki de iki insanın artık ortak bir yönü olmadığını artık anlaşmanın imkansız olduğunu gösterir bundan dolayı benim için biten bir ilişki eskisi gibi hiçbir şekilde olmaz ne kadar geriye dönülecek olursa olsun yine bir yerinden çatlak verecektir. Kırılan bir mermer ya da bardak ne kadar birleşir ise birleşsin eskisi gibi olmaz ve her zaman çatlak kalır. İşte bitip geri başlayan bir ilişkide de çatlaklar olacağı için hep bir yerlerden hava alır ve en küçük bir darbede bitmeye yakın demektir. Dolayısıyla eski biten ilişkiden ilişki eski biten sevgiliden de arkadaş olmaz.
Dönmem. Dönmenin de çok mantıklı olduğunu düşünmem. Eğer sağlıklı bir ilişki olsaydı zaten bitmezdi. Onu bitmeye iten nedenler orada var olduğu sürece tekrar tekrar en baştan aynı seyleri yaşamanın çok bir manası olduğunu düşünmüyorum.
Seneler önce eğlenceliydi yeni insanlar tanımak, doğru frekans için fikir alışverişleri, karşıdakinin davranışlarına, kişiliğine kafa yormak , vs. Şimdi anlıyorum hepsi boş iş. İnsan başkalarıyla iletişime kafa yormamalı, doğru ve donanımlı olmaya çalışıp , hayatına eşlik etmek isteyenlerle devam etmeli. Bu dönemsel olur, ömürlük olur , şans.
Bir filmi 2 defa izlediğinde finalin değiştiğini gördün mü hiç... Hayır o yüzden geri dönüşler bir sonraki ayrılığa davetiye çıkarır bir nevi.. çok iyi olmuş olsa ilişkiniz ayrılmazdınız. Demek yolunda gitmeyen bir dizi sebepler şeyler varmış ki sürdürülemez hal almış...
Ben tamamen bitmek diye bir şey olduğunu düşünmüyorum yani iki kişi arasında ki mesafe açılabilir fakat asla kopmaz belki de yollar sonra hiç beklemediğin bir anda bir şarkı bişeyleri hatırlatabilir
Ayrılmamıza rağmen hala seviyorsam ve bişeylerin düzeleceğine dair umudum varsa (aldatma _şiddet hariç) o umudum varken tekrar birlikte olurum ama ben acı çektikten sonra herşeyi silip hayatıma döndükten sonra asla birlikte olmam herşey o umut varken olur
bir şey bir kere biter bir kitabın sonu hiçbir zaman değişmeyeceğini gibi biten bir ilişkide dan sonrası tekrarlar uzayacağını inanmıyorum bittiği zaman bitmiştir yani geri dönüşü yok
Seviyorsam, ortada büyük bir neden yoksa ayrılmam zaten. Ayrıldığim insanla da ne arkadaş kalırım ne de tekrar sevgili olurum. Ben tükürdüğümü yalamam.
Ayrılığın sebebi de çok önemli ama bana kalırsa ilişki bir kere bitince soğukluk girince bitiyor eski samimiyet olmuyor hele ki ayrılık sebebi aldatma gibi bir durum ise insanın içine şüphe düştüğü için sağlıklı bir ilişki olmuyor ve iki tarafı da yıpratıyor
Döndüm sonra intikam aldı benden gezip tozdu işini gördü benden ayrıldı yarı yolda bırakmıştın sende beni dedi ama hiç adil bı ödeşme değildi çünkü o bana dokundu bişeyler yaşadık onunla biz