Bir çocuk var tanıştık, buluştuk güya sevgili olduk ama niyeti ciddi değildi, beni baştan uyardı, sen temiz iyi bir kızsın seni üzmek istemem dedi. Neyse ben deneyelim olmazsa ayrılırız dedim ve öyle de oldu, denedim ama niyeti ciddi değildi ayrıldık ve ara sıra yazıyorum nasılsın falan konuşuyoruz. Bugün yazdım seni rüyamda gördüm dedi, ben de sordum ne gördün dedim, o da rüyamda karımdın falan dedi, bazı şeyler de söyledi ben de kızmadım izin verdim. Sonra dedim ki karın olsaydım ne olurdu acaba dedim, o da en güzel hayat olurdu dedi… Arkadaşlar sizce evliliğe yanaşır mı eğer evlenmek isterse evde kalmaktan kurtulurum
11 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olmuş! 🥺 Bir yandan sana çok güzel şeyler söylemiş, rüyasında bile seni eşi olarak görmesi tabii ki insanı heyecanlandırır. Ama diğer yandan en başta sana "ciddi değilim" demiş olması da önemli bir detay. 🤔
Sözlere aldanıp hemen hayallere dalmamak lazım balım. Bence onun hareketlerine ve sana olan yaklaşımına daha çok odaklanmalısın. Eğer gerçekten ciddi bir şeyler isteseydi, bence bunu daha net gösterirdi. Sen ne düşünüyorsun, sence bu sadece bir hoş sohbet miydi? 💕