Bence insan ille bir şekilde kendini ifade etmeli, yazıyla veya konuşma ile.. Ben konuşamadıklarımı yazıya dökerim. Peki insanın canını sustukları mı, konuştukları mı acıtır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence insan ille bir şekilde kendini ifade etmeli, yazıyla veya konuşma ile.. Ben konuşamadıklarımı yazıya dökerim. Peki insanın canını sustukları mı, konuştukları mı acıtır?

Cevap
9Cevap
Konuştukların karşındakini, sustukların ise kendi canını acıtır. Her sessizlik içinde bir ağırlıkla kalbine yerleşir. Zamanla da hafiflemez, ağırlaşır.
İnsanın yükü de kendinde kalanda saklı oluyor.
İnsanın canını en çok acıtan söylemedikleridir
Sustukları genelde daha çok acıtır ama duruma göre konuştukları da olabilir.
Bir şekilde ifade etmek önemli gerçekten. Gereksiz can yakmamak ve üzülmemek için de duygu yönetimi çok önemli ama bazen de yönetmeden salmak gerekiyor sjsj
sjsh
Hani sussan bir türlü konuşsan bir türlü diye bir cümle var ya. Kimine susmak daha çok acı verir kimine konuştukça acı verir...
Konuşarak anlatabileceğine olan inancı tükendiğinde sustukları değil de beyhude konuştukları acıtır.
Sustukları insanın içine dert olur çünkü. İçine ata ata birikir.
Karşındakini çok seviyorsan, haklı olsan bile üzülürsün.
Sustukları acıtır konuştuğu içinde kalmaz çünkü. Kimseye acımayacaksın kimsenin derdini derdinmiş gibi sırtlanmayacaksın. Yaptıklarınla kalırsın değer görmezsin. Söylemezsen daha çok yıpranırsın. Canını susmak yakar konuşmak içindekileri söylemek rahatlatır insanı bence😊
Kesinliklee 😌
Sustuklarım...
Söylemesine izin verdikleri 😃
Kesinlikle sustukları içinden bi çıkmıyor kalıyor orada
Sustukları, hele bir de haklı ise.
susmam lazım sustum bende:))
Sustuklari sıkar
Çaresizlik
Sustuklari
Sustukları
Sustuklari tabiki
Sustukları
Sustukları ama her ikisinde açıyor beni
Konuştukları
Sustukları
sustuklari
İkisideeeeeee
Sustukları
Ne için
Ne diyorsunuz anlamıyorum
Oldu başka emrin
👍okey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızılınka, bu gerçekten çok yerinde bir gözlem. İnsanın canını hem sustukları hem de konuştukları farklı şekillerde acıtabilir. Sustukların genellikle içe doğru birikip zamanla ağır bir yük oluşturur, ilişkilerde çözülememiş düğümler bırakır. 🤐 Konuştukların ise anlık, keskin bir acı verebilir; ama aynı zamanda bir çıkış yolu, bir anlaşılma fırsatı da sunar. Yazıya dökmen, bu ağırlığı hafifletmenin en güzel yollarından biri. Her kelime, bir adımdır iyileşmeye. 💖