sevgilimle iki yıldır çıkıyoruz ve bir yıl önce ilişkiye girdik ben çok pişman oldumm seviyordum onu çok bir kaç kere intihar etmeye çalıştım sevgilim izin vermedi senle evlencem dedi bana ama ben benimle evleneceğini sanmıyorumm hayatım mahf oldu eger evlenmezse kaybedecek bir şeyim olmaz öldürürüm kendimi çom acı cekiyorummm sizce evlenir mi benle...
Cevabın nedir?
her şeyinizi bekaretinize bağlarsanız en küçük bir bekaret kaybında, ufak bir sevişmede kendinizi namussuz olarak görürsünüz ve yaşamınız berbat bir hal alır. kime baksanız kendinizi onunla kıyaslarsınız ve herkes benden iyi ben iğrenç birisiyim yaşamaya layık değilim dersiniz. yaşamak zor gelir. bunların hepsi sizin hatanız değil. çevre baskısının olumsuz neticeleridir. ne olmuş yani bekaretin gittiyse? lütfen bunları unutun kafanızı takmayın. hayatınız devam ediyorken onu berbat hale getirip istikbalinizi mahvetmeyin. bir hata olmuştur, ders çıkartılır, hatanın cezası çekilir, pişman olunur, vicdani yükü sırtlanıp taşınır. bu kadardır. hiç moralini bozma güzel kardeşim. o evlenmezse başkası evlenir. ne var yani bunda? hiç bir erkek takıntı yapmaya değmez. ve bu şekilde bu düşüncelerle evlendiğin bir erkek, evlilik hayatın boyunca sana zulmeder. mutlu olamazsın. git başka sevgililer edin. bir an önce edin. bırak onu. onun burnu sürtsün.
14 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle düşünüyorum... ama ben o* değilim başkasıyla çıkmam ayrılırım sevgilimden ama ne evlenirim ne çıkarımm... niye baskasının günahını alayım ki kendi pisliğimde geberirim hak ettim
- +1 yıl
başkasıyla çıkan çapkın olur, ayran gönüllü olur, her çiçekten bal alan bir arı olur. bundan ötesi olmaz. sonuçta para ile veya herhangi bir şey karşılığında vücudunu satan bir kız değilsin. namussuz olan para veya kariyer veya prestij için vesaire insanlara vücudunu satanlardır. seninkisi hata bile değil. gençlikte olur böyle şeyler. o an yenik düşersin, kalkanlarını indirirsin, karşındaki de acımasız bir savaşçı ise, saplar sana kılıcını. ama o yara iyileşir elbet. kimse sana ölü gözüyle bakmaz. bakmıyor da. ama sen diyorsun ki şimdi ben iyileşemem, öldürecem kendimi. yahu bırak :) düşünme bunları. hayatta düşünecek o kadar güzel şey varken. ben senin gibi soru soran kızların hepsine cevap vermek isterim bunları hepsine yazmak isterim de vaktim yetmiyor işte. hala kuşlar uçuyor, kuzular meeliyor, bak sonbahar gelecek yapraklar dökülecek. sonra kış gelecek kardelenler boy verecek. ardından çiçekler açacak ilkbahar :) bu süreç içerisinde mutsuz bir kız olmak istemezsin beni dinle :)
- +1 yıl
keşke hep çokcuk kalsaydım çocukluğumu hatırladım...
- +1 yıl
burada çocukken tacize uğrayan mağdur arkadaşlarımın bacılarımın sorularını da görüyorum ben. bu hayattır. kimin ne ile karşılaşacağını, sadece kendi tercihleri belirler. bir kapı açarsın, ardında 10 kapı görünür. onlardan birisini seçer açarsın, 10 kapı daha çıkar karşına. hayat budur. seçeneklerinden oluşan dümdüz sade bir yoldur. şimdi eğer üzülüp kendini yıpratmayı seçersen, o "ben bittim artık yaşayamam" kapısını açarsan, karşına çıkacak 10 tane kapının üzerine yazacakları tahmin et bakalım. ama "her şeye rağmen mutlu ol" kapısını açarsan, karşına çıkacak 10 kapı sana gülümseyen, umur veren, güzel kapılar olacak. ve o 10 kapıdan sana uygun olan güzel bir tanesini seçeceksin. mesela güzel bir meslek. güzel bir meslek için savaşacaksın. anlatabildim mi? seçeneklerin hep seni mutlu etsin. seni mutsuz edecek seçenek, daha onu düşünürken bile seni mutsuz eder. buradan farkedersin seçenekleri. seni mutlu edecek seçenek de, daha o seçeneği düşünürken bile seni mutlu etmeye başlar.
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer intihar edersen aptalın tekisin, insan hata yapan bir varlıktır, öyle olsa yaradan bizi kusursuz yaratırdı. Malum hata yapıp tövbe etmektir bütün insanlığın dünyaya geliş amacı yalnız tekrar etmemek üzere tövbe edersin. Bu durumda seni patlaksın diye evlenmemeyi tercih eden bir erkek olursa seni sevmiyodur. Aksine bakire olmasan bile seninle evlencek binlerce insan var. yalnız başta ilişkini iyi tutup kendini iyi anlatmalısın karşı tarafta anladıktan sonra iş ciddiye binince dersin böyle böyle birkere bir hata yaptım diye. Sonrasında emin ol kızlık zarını umursamıcak bir sürü erkek var.. sen yeter ki sadakatini ve sevgini o adama aşıla.
00 Yorumla
+1 yılHayatini bekarete gore yonlendirmen seni psikolojik acidan eriyip bitirmis dirhem dirhem... Sen bile bu olaya bu kadar onem, deger verirsen kaldi ki erkek milleti.. Asik olmussun ve sevismissin bu gayet normal tabi cocuk sayilacak yasta olmamissa. Sevgiline sirf bekaretin icin evliligi empoze edersen, yarin obur gun evlendigine pisman olacak kisi yalnizca sevgilin degil sen de olacaksin. Evlilik cocuk oyuncagi degil ve bekarete gore karar verilemeyecek kadar ciddi bir kurum. Oncelikle psikolojik bir destek al ve ardindan kendine sor "Acaba bu adami sirf bekareti mi kaybettigim icin mi istiyorum yoksa gercekten mutlu bir cift, aile olabilir miyiz?"
01 Yorumla- +1 yıl
ben onunla sadece onun için evlenmiyorum ben onu çokkk seviyorum...
+1 yılBak anladigim kadariyla intihara meyilli birisin. Her seyden once bunu aşman lazim. Yoksa insanlar seninke kendine zarar vericeksin diye birlikte olur zorunluluktan yani istediklerinden dolayi degil. Hayat bu kadar basit. degil sen ölunce nolcak zannediyorsun ki toprak olckasin insanlar alisacak yokluguna. Kendine bunu yapma yaşa yaşaki imrensinler ne guclu kiz desinler. Hayatta ne olursa olsun dik durabilmek bir onurdur , kabiliyettir. Bence bunun ustesinden gelebilirsin. Gorecek nice guzel gunlerin olacak eminim
12 Yorumla- +1 yıl
olmaz olamaz kim beni ister ki...
- +1 yıl
Seni sen oldugun icin isteyecek bircok kisi olacaktir guven buna. Yapmaman gereken bir sey yapmissin ama dunyanin sonu degil. Iste simdi asil daha guclu olman lazim olabilirsin :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
Bak şimdi arkadaşım. Muhtemelen seviyordun ve bir birliktelik yaşadınız siz. Hadi diyelim evlenmedi. Bu senin hayatına son vermeni gerektirecek bir durum değil. Kızlık zarı dediğimiz şey kimsenin edebini huyunu suyunu göstermez. Bunu bir gösterge olarak algılayan toplumun yanlış algısı yüzünden kim bilir kimler ne yanlış yollara saptı. O olmazsa hayatında yarın öbür gün başkası olacak. Seni sevdikten sonra da o zar parçası yok diye senden vazgeçeceğini sanmıyorum. İstersen enine boyuna konuşuruz ama şu intiharı falan unut.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var. Mahalle baskısı var ise ailenin olmadığı büyük bir şehre gider orada yaşarsın. Sıfırdan başlarsın. Milyon kere söylüyorum madem bu konu sizin için çok önemli o zaman evlenmeden beraber olmayın bu kadar basit adamla 3 sene beraber oldun sana olan aşkı bitti evlenmek istemedi ne olacak? Bu işler sözle sazla olmaz. Madem bu kadar önem veriyorsun önce nikah sonra beraberlik ben bu kadınları hiç anlamıyorum.
00 Yorumla seviyosa evlenir neden evlenmesin ki iki yıldır çıkıyomuşsunuz sevmese neden o kadar zamnadır seninle olsun ilişkiye girmişsiniz artık seni kadını olarak görüyodur bence sanmıyorum ayrılacağını sen sevmişsin bir kere kendini ona teslim etmişsin önüne gelen herkesle yapmıyosun ki bunu intihar düşüncesinide kafandan at yanlışı bir başka yanlışla kapatamazsın canım benim sakın kötü düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla yatmayacaktın çok yanlış yapmışsın... ne kadar evlenicem dese de erkek bu.. benim sevgilim de sürekli birlikte olmaya zorluyo tek kelimeyle HAYIR diyorum konu kapanıyo. isterse bırakıp gitsin. giderse ciddi olmadığını anlarım ama sabreder de beni evlenince koynuna alırsa adam bu derim
06 Yorumla- +1 yıl
benim salklığım saflığım işte.. kandımm ona ilk çıktığım belki ondandır...
Cevap sahibi+1 yılsenin saflığından yararlanıp kullanmış ilerde ayrılmak isterse bahanesi basit özür dilerim ama sana o. deyip geçecek bana hemen atladın kim bilir başka kimlere atladın diyecek
- +1 yıl
diyor zaten bunları haklısın...
Cevap sahibi+1 yılbak iyi tanımışım demek ki.. sana bunları söylüyor ve senin bişey yapamayacağını biliyo çünkü tek kurtuluşun o :(( o zaman o lafları kendine yedirme tamam mı.. ayrıl ondan. seni istemeye gelenlere açık açık sor birisiyle oldun mu diye evet diyen kişiyle evlen. ya da evlenip ayrılmış biriyle..
- +1 yıl
ayrıldım bir kaç kere ama o hiç bir şey olmamış gibi bir iki saat sonra arayıp ne yapıyorsun gülüm diye konuşuyor anlamıyorum dalga mı geçiyor benle...
Cevap sahibi+1 yıldalga geçiyo.. numarasını englle bir de bitti mesajı çek.. kafan rahatlasın biraz
+1 yılo olmazsa başkası olmayacak demek. bakireliğik gitmis daha ne olsun o seni almazsa ortada kalacaksn hoc mi bunu düsünmedn? bir hadis var "zina eden kadın zina eden erkekle" evlenebilirndiye. o olmazsa tertemiz bir insanla evlenemezsn.. Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaEe hata sen de.. niye kizliginin oldugu yerde yapiyorsunuz ki. Normal öpüşme yetmiyo mu.. ahh bu erkek milleti.. izin vermiyecektin kizliginin bozulmasina..
00 YorumlaGünah yap sonrada allahım yardım et de başından düşünseydin güzel kardeşim varsa kaderınde onu yaşarsın yoksada isyan etmeyeceksin tövbe edip allaha yönel hersey ıstedıgın gıbı olur merak etme
00 Yorumla
+1 yılbir hata yapmışsın kendini çok sıkma, sevgilin senden ayrılırsa intihar etmene gerek yok. Günah işlemişsiz tövbe et intihar sadece günahlarının artmasına yardımcı olur. bakire değilsen bakir olmayan bir erkeğe durumu anlatır evlenirsin
014 Yorumla- +1 yıl
bu ilişkiden sonra başka asklara yelken acacamı düsün müyorumm...
- +1 yıl
herkes hata yapar , ama bu hatan yüzünden hayatını zindan etme kendine. bunu aşman için zamana ihtiyacın var. kaç yaşındasın _?
- +1 yıl
18 yaşındayım
- +1 yıl
daha küçüksün ya evlilik için zaman her şeyin ilacıdır
- +1 yıl
şimdi değil yani ilerde..
- +1 yıl
tamam da her gün kafana takarsan hasta olursun düşünmekten. tövbe et bol bol dua et zamanı gelince kısmetse olur. hatalar ders almak için
- +1 yıl
tövebe ediyorum inşahhal kabul eder allahım...
- +1 yıl
sen elinden geleni yap belki de evlenirsin sevgilinle, belki de çok daha iyi şeyler olur :)
- +1 yıl
inşallah...
- +1 yıl
kadınlarda daha önemli biliyorum, erkekler daha rahat bu konuda. yaşdığın olaylardan sonra daha çok yolunu kaybetme yeter ki
- +1 yıl
Allahın izniyle kybetmem bir daha öyle bir hataya dusmem insallah
- +1 yıl
Kızlar verilen sözlere daha çabuk inanıyorlar, ama erkek arkadaşın sırf seninle ilişki yaşamak için kandırmadıysa evlenir belli de olmaz
- +1 yıl
Senle evlencem diyor her zamn bana hanımın diye sesleniyor bir ara ayrıldık on on beş gün konuşmadık geri döndü özür diledi bide şu var biz ilişkimiziuzakta sürdürüyoruz o başka şehirde iki yıldır böyle yani ilişki için benle ciksydi bunu tost miydi sence?
- +1 yıl
sen daha iyi tanırsın onu başka kızlara da aynı şekilde yaklaşıyor mu
- 20 Yorumla
keske böyle bir hata ypmasaydın ama yapmıssın bir kere intihara kalkısma insallah evlenirsiniz ama evlenmezse de seninle evlenecek biri illa ki çıkar
00 Yorumlaevlenmezse de kendi bilir.. böyle şeyler yaşıyorsanız arkasında durmalısınız kimse seni ayıplayamaz lakin güçlü olmalısın
02 Yorumla- +1 yıl
Ama o kadar basit değil ışte hayatım söz konusu...
+1 yılo kadar şerefsiz değildir seeni ortada bırakmaz inşAllah
00 YorumlaBöyle hataları tekrarlamazsan seninle evlenecek birisini bulursun yoksa yollu olmaya devam edersin.
12 Yorumla- +1 yıl
haklısınnn..
Gizli Üye(36-45)+1 yılUla sizin gibiler yüzünden kimseye güvenim kalmadı inşallah evlenir evlenmese de ileride başkasıyla evlenmeye kalkarsan bu durumu anlat seni öyle kabul etsin kızlığını diktirip kandırmaya kalkma sakın...
01 Yorumla- +1 yıl
diktirmem asla kimseyi kandıramam ben
Zina yapmissn af dileyip Alllaha yalvaricana intihat et bide cehennem den kombine biletin garanti olsun. Hata hata ike kapanmaz. ! Sigir kendine gel
00 Yorumla
+1 yılUlan evlenmese ne olur * salakmisin seni öyle kabul eden çıkar illa ki aptallasma ne kadar cahil bir toplumuz ya.
00 Yorumlabu kızlık zarı diktirme olayı nasıl oluyor düşünddünmü hiç?
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum düşünmedimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden yaparsan böyle şeyler böyle g*t olur arada kalırsın... evlenmesenizde kıyma canına falan.. yazık sana.. git o şerefsizi vur bari suç sende değil o pezevekteee
04 Yorumla- +1 yıl
allaha havale ediyorum ben bite doğum gümde yaptı bu iğrençliği
Cevap sahibi+1 yılallah seniiii.. sen sakın kendine zarar verme.. çok yanlış yapıyor bu kızlar ama yaa
- +1 yıl
saflığımdan faydalandıı...
Cevap sahibi+1 yılne diiim işin harbiden zor... senin yaşın kaç onun yaşı kaç hemen evlenecek sankiii..
+1 yılUlan o kötü yorumları yazanlara sesleniyorum biraz empati kurun burda derdini size anltmiş kız
Abla ne oldu son durumun nedir acaba sakın kendine kıyma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatmakla nolucak yav saçmalama sevdiğin insanla yapman doğal zaten yoksa kimle yapıcaksın intihar etmene değmez olmadı diktirirsin
06 Yorumla- +1 yıl
hayır olmaz diktiremem ben kimseye yalan söylleyemem...
Cevap sahibi+1 yılama hayatından vazgeçmeye değmez
- +1 yıl
değer namusun olamzsa sen bir hiçsin kız deilsin anlayamazsın...
Cevap sahibi+1 yılçok abartıyorsun hayatından daha önemli değil namus zarda değil beyinde
- +1 yıl
keşke herkez senin gibi düşünse..
Cevap sahibi+1 yılbenim gibi düşünen bulursun rahat ol
+1 yılBence ailene soyle ya da ona ailene soyleyecegini daha fazla bu gunahla yasayamayacagini söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha kiyamam saf kız. Girmeseydin sende ilişkiye. Tekmeyi yiyince görürsün :d
10 Yorumla
+1 yılBiz nası bilelim? Müneccim miyiz kuzu?
24 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorsan yorum yapma...
- +1 yıl
Hahah :D gerçekten komik bir yorumdu
- +1 yıl
He burdakiler evlenir diyince evlencek o hemen dimi. l*n ne boş insanlarsız...
- +1 yıl
hayır kimseye anlatamıym ondan...
Bu kadar bağlama olayı buna.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmez %100 garanti veriyorum.
20 YorumlaAkil okuyamiyorum kusura bakma...
10 Yorumlaevlenemezse kendi bilir
00 Yorumla
+1 yılsasırma ya ne intiaharı
00 Yorumla
+1 yılSon durumun ne evlendin mi
00 Yorumlaİnsallah diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCarsamba giriceZ biz de. Evlenebilmek için
00 Yorumla
+1 yılKizliginimo aldi :(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermeseydin keşke