Sevgilim benle evlenmek istiyor?

selam arkadaşlar sevgilim ve ben 2 seneden beri beraberiz uzak mesafe ilişkimiz var. Ben Amerika da yaşıyorum oda İstanbul. Ben her sene geliyorum 3 ay kalıyorum İstanbula. Ben okuyorum ve dişçi olmak istiyorum. Sevgilim ise yks de 206puan almış ve istediği mesleğe elde edemicek. Ne olmak istediğini bilmiyor puanı da yüksek değil. Ben ailem de okumamış birini istemiyor. Çalışıcam para toplamaya başlicam dedi. Amerika’ya gelicem dedi. Evlencicez dedi iş bulucam dedi sende dişçi olursan sende bana bakarsın dedi. Ne yalan gücume gitti. Bende yok diyor resmen dişçi olursun dedi kurtuluruz dedi. Beyfendi evde oturacak ben çalışıcam. Boyle bi dünya yok dedim umarım şaka yapıyorsun falan dedim. Şaka diyor bi şekilde eve para getircez diyor. Ben evlilik için erken dedim. Oda sen korkuyorsun dedi evlilikten. Ona söylemedim ama evet korkuyorum daha hayatının ne kadar zor olduğunu farkında değil. Duğun lazım değil dedi kına da yok dedi. Nikah direk dedi. Ben öyle bişey istemiyorum sonuçta insan bir kere evleniyor. Anlıyorum parası yok ama o zaman hayatını düzene sokana kadar evlilik yok dicem bende. Evet seviyorum her türlü varım ama boyle de olmaması gerek ne demek sen bana bakarsın ben kendim utandım onu bana söyleyince. Siz ne düşüyorsunuz bu konu hakında yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgilim benle evlenmek istiyor?