Sevgilim benimle evlenmek istiyor?

Sevgilimi seviyorum güveniyorum ama dönem dönem çok mutlu olmadığımız zamanlar oluyor tartışmalar falan 3 senedir sevgiliyiz 1 senedir birlikte yaşıyoruz biz 1 senedir sevgiliykende evlenmek istemişti. Daha erken demiştim yüzük vermişti. Sürekli daha ciddi olmak istiyor. Ama 3 senelik ilişkimizde beni ciddi anlamda üzdüğü anlarda oldu ama hiç büyük nedenlerle kavga etmedik. Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler hep. İlişkide güvenimiz çok iyi ben güzel bi kızım tıp okuyorum doktor olacağım ailemin maddi geliri falanda yüksek kendi arabam var sevgilimin yok mesela bazen acaba maddi olarak mı istiyor diye düşünüyorum dönem öyle bi zamanki aklıma herşey geliyor bugün konusunu açtı 1 sene daha bekleyelim daha 1 ay önce çok büyük kavga ettik az kalsın ayrılıyorduk daha ciddi kararlar almamız lazım dedim beni çok seviyor ama sevgilim egoist birisi yani bana karşı egosunu göstermez ama bazen hissettiriyor hoşuma gitmiyor. Herneyse muhteşem mutlu bi ilişkim var diyemem ama gelecek vaad eden birisi oda yazılım mühendisi bu sene bitiyor o işe başlayacak. Ama neden bu kadar evlilikte ısrarcı anlamıyorum. Ben çok hemen evleneyim kafasında bir kız değilim kariyere daha çok önem veriyorum. Ama tabiki onuda çok seviyorum. Ve anlamaya çalışıyorum zaten aynı evde yaşıyoruz evliden farkımız yok neden sürekli evlenmek istiyor anlamıyorum. Şimdi aşk falan demeyin çünkü biz birbirimizi sürekli görmeye alışmış 3 senedir sevgiliyiz ve çok yakınız yani aşktan çok arkadaş gibi olduk yeri gelince aşık yeri gelince arkadaşız kafam çok karışık yani ben evlilikten korkan bir insanım belkide önyargılarım var evli kimse mutlu değil gibi geliyor ve mutsuz bir hayatta istemiyorumbir erkek neden sürekli evlenmek ister? Baskı yapar? Çünkü genelde kızlar yapar anlamıyorum.
Sevgilim benimle evlenmek istiyor?