Sevgilimle evlenir miyim?

Bir kız var ve 2 seneden fazla süredir hayatımda. 25 yaşındayım oda 24 ve ikimiz de üni mezunu olduktan sonra çalışıyoruz. Konuşmamız çok ciddi farklı şehirlerdeyiz ama 2 senede 50 60 kez buluşmuşuzdur. Evli gibi yaşadık hemen hemen her şeyi yaşadık. Ben bu güne kadar hiç ayrılmadım ama o benden defalarca ayrıldı çok sürmeden geri geliyordu. Defalarca açığını yakaladım ama bırakamadım hiçbirinde. Benim için birçok şeyin ilki olan bir kız. Onu gerçekten çok seviyorum. İlk tanıştığımızda geçmiş konusu açılırken bir tane geçmişte sevgilisi olduğunu söylemişti onun da evlendiğini demişti. Zaman geçtikçe geçmişte bir sürü sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ben geçmişi kurcalamak istemedikce onun geçmişi sürekli önüme geldi. Hatta geçmişten bir sevgilisini uyardım bizden uzak dur diye ama kız arkadaşım bu duruma sinirlendi. Bu kişi ortak konuşma yapalım kız kimi seçiyor demişti onu seçmişti her yerden engelledim ama bir şekilde geri yazdı sana sinirlendiğim için öyle yaptım kimseyle diyaloğa girme seninle evleneceğim görmüyor musun diyordu. Ara ara tartışmalı ilişki içindeyim haklı olduğum yerlerde de beni haksız çıkarma peşinde. Erkek arkadaşlarıma bir şey yazma sakın onlar benim sadece arkadaşım kimseyi basima bela etme diye beni uyardı her zaman. Yeri geldiğinde çok sevdiğini söylüyor az bir zaman kaldı dayan diyor evlenmemize. Bazen durduk yere ayrıldığında sebep yok işte sevemiyorum ısınamıyorum sana diyor. Ben hiçbir dediğini ikiletmedim onun için her şeyi yaptım eksiksiz. Maddi ve manevi her konuda yanındaydım. Sürekli manipüle ederek beni suçlu konumuna sokma çabası nedir. Beni gerçekten sevmese her yerden tamamen engelleyip umut vermemesi gerekmez miydi. Bazı tartışmalarımızda çok sinirlenirse ağzına geleni söylüyor ve o an peşinden gitmek yerine birkaç saat veya gün yazmamı söylüyor sonra kendisi yazarmis. Bu ilişki toksik mi toksikse neden çıkamıyoruz ikimiz de. Benimle sadece özel anlar olarak veya kendi menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda mı konuşuyor. Bir evlenicez diyor bazen de sıkıldım beni ne zaman bırakacaksın diyor git başka kızlara bak tek ben mi kaldım bu dünyada gibisinden şeyler diyor. Bazen aşırı kıskanıyor beni. Bu kız duygu karmaşası içinde mi çok kişiliğe mi sahip. Bir türlü ben de kopamıyorum. Çok muttlu değilim ama seviyorum da birçok şeyin ilkini yaşadım. Çok fazla anılar var fazla özlüyorum ama bu gelgitli insan beni yoruyor. 2 yılda çok yıprandım her anlamda. Onsuz da yapamıyorum karşıma başka biri çıksa onun gibi etki bırakamayacağını düşünüyorum. Ben hiç bırakmadım ama bırakır gibi olunca peşimden geliyor evlenicez merak etme az kaldı dayan diye diye iki sene geçti. Seni sevmesem evlenmek istemesem seninle o özel anları yaşamazdım diyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor 2 hafta mis gibi gidiyoruz sonra birkaç gün boyunca sogukluk basliyor bu kızda sonra geri düzeliyor. Evlenince benim dediğim olacak sevgiliyken kötü olayları basıma kalkma her şeyi kıskanma gibisinden. Sizce bu kızla evlenir miyim. Bu kız nasıl kişilik

Sevgilimle evlenir miyim?