"Beyler selam, 2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkim var. Ben hep spor yapan biriyim, Macfit’e gidiyorum. Kızlara bakmam, işimde gücümdeyim. Kız arkadaşım durup dururken ben de yazılacağım dedi, tamam dedim. Ama yakında uzağa taşınacak, 'farklı salona yalnız devam ederim' diyor. Biliyorsunuz salon ortamlarını, rahatsız olacağımı bildiği halde diretti.
Konu büyüdü, 'sen de gitmeyeceksin, parasını ödersin eşek gibi' falan diye saygısızca çıkıştı. Ertesi gün sırf aramız bozulmasın diye kabul ettim, arabayla onu almaya gittim. Bindiği an bağırmaya başladı, 'insan gibi konuşalım' dedikçe çıldırdı, arabada kriz geçirdi, sağa sola vurdu. Ben de tepki gösterdim ama küfür/hakaret etmedim.
Sonra 'senden önce kriz geçirmiyordum, bitti' deyip her yerden engelledi. Ben de durum böyle olunca adamakıllı oturup uzun bir mail yazdım. İlişkideki hatalarını, her kavgada engelleyip kaçmasının yanlışlığını, tek taraflı çabalamaktan yorulduğumu ama yine de sorunları çözmek istediğimi anlattım. Mailin sonuna da 'Bu sana attığım son mesaj, erkek sözü veriyorum' diye net sınırımı koydum. Dün akşam yazdım hâlâ hiçbir şey demedi böyle canım şeyden vazgeçilir mi evleneceğiz falan diyorduk aileler tanıştı geçmişi falan çok kötü olmasına rağmen kabul etmiştim her şeyiyle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok üzücü ve zorlayıcı olmalı senin için. 🥺 İnsan sevdiğiyle evlilik hayalleri kurarken böyle ani krizler yaşaması gerçekten yıpratıcıdır. Sen elinden geleni yapmışsın, hatta sınırlarını bile belirlemişsin, bu çok önemli. Şimdi top biraz onda sanki. Bu süreçte kendini üzmemeye çalış, biraz da kendi iyi oluşuna odaklanman önemli. Unutma, sağlıklı bir ilişkinin temeli karşılıklı saygı ve anlayıştır. Sence bu olaydan sonra nasıl hissettin? 🤔