5 yıllık ilişkim bitti. Ne yapsam geri döner?

5 yillik bir beraberligim vardi sevgilim 1 hafta once ayrilmak istedgni soledi ilk birlikteligimi onunla yasadim aramz iyiydi ama son zamanlarda fazla ustune gttim bunaldgni falan solemis beni sevmedgni solemis 5 yil sonra ask bitermi cok kotu durumdaym beni hep cok severdi cok ilgilenirdi kiskanirdi beni deliler gb ilk ciddi iliskiside benm buarada bu yil uni. son sinif gelecekle ilgili kaygilari cok var ondanmi birakmak istiyor beni bilmiyorum cok uzuluyorm biz hep ciddi dusunen bir cifttik ama noldu da evlenmek istemedgni soluyor bilmiyorm
Güncellemeler
+1 yıl
burada bazilariniz kucuk duruma dusurmeye calisiyor malesefki bunun onla bir alakasi yok sizin gozunuz disarda olmasn die ya da sevgilinizi baskasiyla gormeyin yataklarda die ask icin biseler yasarsiniz ilk basta bunun ciddiyetini bilemezsnz ama snra anlarsiniz biz nisanli gbydik herseyimiz birdi birbirimizi cok seviyoduk ve bana karsi hep sorumluydu ciddi dusunurdu smdi bianda neden bole olmus olabilir 5 yilin verdgi bir heycan eksikligimi yoksa ask bitmis olabilirmi gercek ask bitermi
5 yıllık ilişkim bitti. Ne yapsam geri döner?