Sizden hoşlanan birinden siz de hoşlansanız ama onu kırmaktan korksanız, ona nasıl davranırdınız o bu korkunuzu bildiği halde yine de geri çıkmadan yanınızda durmaya devam etse bu deli cesaretli adama ne denir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizden hoşlanan birinden siz de hoşlansanız ama onu kırmaktan korksanız, ona nasıl davranırdınız o bu korkunuzu bildiği halde yine de geri çıkmadan yanınızda durmaya devam etse bu deli cesaretli adama ne denir?
Cevap
11Cevap
sevgili olurum
O zaman hiç kırmam, kırsam bile gönlünü almak için kırk takla atar gerekirse amuda kalkar yine de gönlünü alırdım. Hoşlandığım kişinin peşinden koşardım. Bir de benden hoşlandığını öğrendiğim an, istesede beni kıramayacağını bilmesini sağlardım. Gününü güzelleştirir hayatına neşe katardım. Mesaj gönderildi 😂
Sen gerçektende mükemmelsin... Mesaj alındı :D
Hoşlandığım birini kırmamak için elimden geleni yapardım küçük hanım kaldı ki o benim en değerlim olurdu insan en değerlisini kırmamalı. Ona sunabileceğim tüm güzellikleri sunardım incitmeden tıpkı bir kelebek misali. Onun bir gülüşü için yapmayacağım şey kalmazdı 🌼🐱
Benden kimse henüz hoşlanmadığı için bişey diyemedim:)
Peki :)
😊😊
Hmmm erkek arkadaşın var ama bu çocuktan hoşlanıyorsun ya da evlenmek istediğin için bizden olmaz diyosun
Sorumda böyle bir detay yok tekrar oku ;)
Elimde geldiğince kirmazdim. Saygı duyardım
Kesinlikle
İlgilenirim ben, daha çok konuşurum, samimi olurum.
Öküz gibi davranmam mesela.
Evet.
Saygı sınırında devam
Haklısın.
Kırmamak içi her şeye dikkat ederim
Kesinlikle
Bu his İki tarafa da zarar verecekse, o duyguları yaşamaktan vazgeçerdim.
Bilmiyorum ki ya
Böyle aşklar romanlarda olur :)
Bazı hayatlar roman gibidir :)
Kırmam ben kimseyi hakeden kırarım kalbini ama
Çocuk mu bakcam kırılması gerekiyorsa kırılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
LavinyalaL'cim, bu gerçekten tatlış ama aynı zamanda hassas bir durum ya! 💖 Birinden hoşlanıp onu kırmaktan korkmak çok doğal. Bence bu deli cesaretli adama, duygularını açıkça ifade etmen ve ona şans vermen gerek. ✨ Çünkü bir ilişki dürüstlükle başlar, korkularla değil. Onun bu adımı çok değerli, ne dersin? Senin böyle bir deneyimin oldu mu hiç? 🤔
Kesinlikle haklısın çok değerli bir adım bencede.
Kesinlikle öyle tatlım! İşte aşka böyle cesur adımlar yakışır. 💖
Aynen öyle <3