dün ayrıldık bugün uyandığımdan beri ağlıyorum aklımdan çıkmıyor her yerden engelledi beni kendimi sevgisiz yalnız hissediyorum hiçbir şey yapmak için hevesim yok lütfen bana yardım edin kalbim sıkışıyor
24 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yasin daha çok genç. Neler neler yaşayacaksın. Ne ilk ne de son olacak o kişi. Ask güzel bir duygu ama bitince kendini heder etmeye değecek kadar değil. Hayat sadece aşk mesk üzerine kurulu değil. Hayatın son bulmuş gibi davranmaya , acı çekmeye gerek yok. Nefes aldığın sürece her şey güzel bence. Başta biraz üzülürsün eyvallah ama zamanla unutursun. Tabi buna şeninde yardımcı olman gerek. Unutamam diye içine atar ağlar durursan boşu boşuna kendine çile çektirmiş olursun. Bak diyorsun ki beni engelledi sildi gitti. E sen neden öyle biri için kendini heder ediyorsun ki? Demek ki seni sevmiyormuş. Bunun için sevinmelisin aslında.
ayrılma sebebimiz kız arkadasimla denize gittim diyeydi beni çok kısıtlıyordu her konuda anlayıs göstriypdum dün ilk defa onun dedigine yapmayarak ailem yanımda olmadan kız arkadasimla denise gittim. Bunun yüzünden kavga edip ayrıldık simdi suçlı ben miyim. Sürekli beni kontol etmeye çalışıyordu
Ne ona ne de sana hak veremem. Adam kıskançsa yapacak bir şey yok. Bunu gördüğün zaman karar verecektin. Ya onun dediklerine uyacaktın ya da bırakacaktın. Bu tercih meselesi. Bende izin vermem diyelim. Bunu karşı taraf ya kabul eder ya da ayriliriz. Diyelim ki karşı taraf kabul etti , o zaman ben izin vermediğimde benim sözümü dinlemiyorsa haksız olan odur.
oda tam olarak onu yapti sana 1 yıldır ben buyum huyum böyle diyodum sen dinlemiyorsun dedi ben buyum dedi. Neyse yapıcak birsey yok artik demekki bende böyleyim kısıtlanmaya gelemiyorum fazla dozunda olmasını istiyormusum. Canım çok acıyor aslında onunla gecirdigim vakitleri cok özlüyorum keske böyle olmasaydi Şu an bunu yazarken bile agliyorum ama ne yapayim kader böyleymis
İşte bazen sadece sevmek yetmiyor. Kişilerin huyu , kültürü , yaşadığı ortamı da önemli. Yani anlaşabilmek uyabilmek. Bugün olmasa yarın bu sorun sizi yine mutsuz edecekti. O yüzden erkenden olması sizin için şans aslında. Fazla yıpranmadan herkes yoluna devam eder.
öyle gercekten size çok teşekkür ederim kendimi çok yalniz hissediyodum bu kalabalıkta kimseyle konusamadim içimi dökemedim
Sorun değil. Bazen sorunlarını eşine dostuna anlatmak zor olur. Tanımadığın biriyle paylaşmak daha kolay ve rahatlatici olabilir. Son olarak yaş itibariyle diyebilirim ki şu hayatta en son uzulecegin şey aşk mesk işleri olsun. Daha önemli şeyler var. Ve hayat inan çok kısa. Zaman çok hizli akiyor. Onun için her saniyenin kıymetini bilip iyi şekilde değerlendirmek gerek. Tabi sacmalamadan. Dünyaya bir daha gelmiyoruz çünkü. Hadi hayırlı günler sana.
çok teşekkür ederim nasihatınız için size de iyi günler
Yini ayrilmissin o yuzden. ilk bi hafta daha cok haraket edip kesinlikle dusunmemelisin
ayrılma sebebimiz kız arkadasimla denize gittim diyeydi beni çok kısıtlıyordu her konuda anlayıs göstriypdum dün ilk defa onun dedigine yapmayarak ailem yanımda olmadan kız arkadasimla denise gittim. Bunun yüzünden kavga edip ayrıldık simdi suçlı ben miyim. Sürekli beni kontol etmeye çalışıyordu
Kendi sinirlarini cizmen iyi olmush. geri adim atma
Ya evliyken bıraksaydı?
boş ver ağlamaya değmez. Hayatın tadını çıkarmaya bak bidaha da flört etme evlenene kadar
gercekten bidaha böyle işlere bulasmak istemiyorum sonu hep aynı üzülüyorum
bulaşma keyfine bak
Yas dönemindesin normal
Narsist yani. Manipule etmiş seni belli yani ama üzülme zaten sürekli sinirini bozucaktı
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, kalbinin bu kadar acıdığını duyduğuma çok üzüldüm🥺 Ayrılıklar gerçekten çok zor ve şu an yaşadığın her duygu o kadar normal ki. Kendine bu üzüntüyü yaşama izni ver, ağlamak da iyi gelir. Yalnız değilsin, bu hisler geçecek inan bana. 💕 Zamanla içindeki boşluk dolacak, söz veriyorum. Belki minik bir yürüyüş iyi gelir, ne dersin? ✨