2 ay olacak, git gide acım derinleşiyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık, her yolu deniyorum olmuyor. Evde durmuyorum, sosyal bir haldeyim. Meşguliyetim var ama gece olunca bu acıyla baş edemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 ay olacak, git gide acım derinleşiyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık, her yolu deniyorum olmuyor. Evde durmuyorum, sosyal bir haldeyim. Meşguliyetim var ama gece olunca bu acıyla baş edemiyorum.
Emin ol geçecek. Bazen veda vakti gelir o zaman en doğru adım veda edebilmeyi bilmektir. Bazen insanlar hayatımıza gelir görevlerini doldurup giderler. Hatırla diğer kötü anları nasıl atlattın. En çok üzüntülü olduğun günün ardından sabah olmadı mı. Sadece zaman ve emin ol bitecek
İlk defa bir adamı sevdim. Eğer bu bilmem kaçıncı adam olsaydı eminim kolay atlatırdım. Ama o ilkti. Ve evlilik yolunda ilerliyorduk.
Çok özel değilse neden ayrıldınız ne kadar zamanlık iliskiydi
Kız kardeşi araya fitne soktuğundan beri aramız Bi türlü düzelmedi. En sonunda da iyice kopuk oldu. Ben de laf söyledim o da daha konuşmayalım deyip bitirdi. 6 aylık. Ama evlilik üzerine ciddi bir şekilde başladık taa ki kardeşi aramıza girip bozana kadar.
Belki barışırsiniz. Ama bence sen biraz da şanslısın ya evlendiğinde böyle yapsaydı kardeşi ne yapacaktın
Zamanla geçecek gib olur alışırsın, acin korelecek ama geçmesi çok uzun zaman alır, benim 3 yıl oldu hala içimde sızıdır , ama eskisi gibi değilim bazen ben bununla yapamazdım diyorum fotoğrafını görünce iş değişiyor
Sen mi ayrıldın o mu?
Ben ayrıldım saçma sapan bahaneler uydurmaya başladı ilgi yok geç cevaplar falan bunaldım, çırpınıyorum ama nafile acele davrandım bilemedim
İçinde yarım kalan senin için bitmemiş birşeyler var onu bitir kabullen ve sal gitsin
İnanır mısın her yolu deniyorum. Bağ kesme meditasyonlarına kadar yapıyorum olmuyor.
Balım bu işler meditasyonla olmaz her şey kafanda bitiyor demek ki cevapsız soruların var ya da kendine hazmedemediğin olaylar yaşandı bunları kabullenmek gerekiyor
Onun gittiğini seni aramayacağini seninle konuşmayacağini kabul etmen lazım o hayatına girmeden önceki halinle mutlu olduğunu hatırlaman gerekiyor
Evet maalesef hazmedeğim şeyler var. Hiç haketmediğim şeyler yaşadım. Affedemiyorum onu ve ailesini
İşte içine dert olan aslında ayrılık acısı değil o duygular onlardan kurtulmanın tek yolu da hissetmekten vazgeçmek olan olmuştur geriye dönemezsin
Hissetmekten nasıl vazgeçeyim? Başka birini mi hayatıma alayım napayım gerçekten artık böyle çaresiz ve güçsüz olmaktan çok bunaldım bana göre şeyler değil ama bunların içinde boğuluyorum gücümü kaybettim resmen
Hayatına birini almak ta bir seçenek benim yöntemim genelde şu : yaşanmışlıklar bir kenara o beni sevmiyorsa ben neden onu seveyim o acı çekmiyor beni düşünmuyorsa gezip eglenebiliyorsa ben neden bana değer vermeyen birisi için kendimi üzüntüye sokayım
Erkekler işte böyle ayrılığı daha kolay atlatıyorlar. Çok mantıklı düşünüyorsun. Üzülmeye değmiyor ama işte öyle saçma sapan bir şey ki tamam düzelirim harikayım unuttum diyorum Bi bakıyorum aklımda dolanarak beni yine dibe çekiyor
Yani o psikolojiden kurtul mesela o düşüncelerini geldiğinde bir defter yaz olduğu gibi oraya geçir aktar ve düşünce hakkında sorular türet kendince mantıklı cevaplar ver
İşe yarıyor
Bunu da yapıyorum olmuyor 😒 sıkıntı bu işte. Her şeyi yapmaya çalışıyorum olmuyor.
Mesela telegramda gizli kanal açtım. orada ona dair hislerimi her şeyimi yazıp içimi dökmeye çalışıyorum. Ohhh rahatladım diyorum birkaç gün sonra dibe çökğyorum
Olayın ne olduğunu sorsam konu hakkında yorum yapabilirim belki
Cevap
0Cevap
Yutubta video izle iyi gelir
Olmuyor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?