5 yıllık ilişkim bitti. Beni yeterince takmıyo umursamıyordu. Her dışarı çıktığında zorla mesaj atıyodu. Sürekli kavga ediyoduk bu konudan. Beni kısıtlıyor ama kendisi rahatça özgürce hareket ediyor. Ben çok yoruldum bunları çekmekten ama seviyorumda. Onun yüzünden çevremde tek bir arkadaşım bile kalmadı. şu an ayrılık acısını tek başıma atlatmaya çalışıyorum o dışarda geziyor nasıl böyle rahat olur insan. Ben nasıl atlatıcam bu ayrılığı 5 sene az değil birçok yaşanmışlık var çok zorlanıyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
merhaba, zor bir dönem geçiriyorsunuz fakat şunu belirtmek isterim ki ayrılmanız en iyisi olmuş. karşı tarafın bu kadar bencilce davranışı ile daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmeniz sizin için hiç sağlıklı olmazdı ki zaten bunca yıl sağlıklı bir ilişki geçirmişsiniz gibi görünmüyor. sizi bu denli kısıtlayan, sevgisini göstermeyen, ilgisiz bir insanla olan mutsuz yaşantıızı özlememelisiniz. unutmanız sizin için en iyisi olacaktır. biliyorum unutmak çok zor ama yeni ortamlara girerek yeni ve düzgün arkadaşlar edinerek kafanızı biraz daha dağıtabilirsiniz. size onu hatırlatacak şeyleri gözünüzün önünden kaldırın gitsin. hiç stalklamayın bir süre dizi izleyin kitap okuyun hatta belki sizi meşgul edecek hobiler edinin. emin olun bir süre sonra aklınıza dahi gelmemeye başlayacak. bundan 3-4 sene sonra inanın bana ben bu aptal için mi 5 senemi harcamışım ve üstelik o kadar ayrılık acısı çekmişim gerçekten diye düşüneceksiniz. canınızı sıkmayın , sonraki hayatınızda ve ilişkilerinizde umarım mutlu olursunuz :))
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, bende şu an benzer bir durumdayım, henüz karar veremedim. Ama bence yeni hobiler, yeni tanışacağın kişiler sana iyi gelecektir.
Kendine odaklan, kendini tanımaya, kişisel gelişime ayır bu süreyi.
Yegane tavsiyem kendini göstermek, iyi olduğunu görmesini sağlamak vs. gibi verilen tavsiyeleri dinleme. İlişki bitmiş, ileride ne olacağını asla bilemezsin. Bu durumda sürekli geçmişe yönelik değil geleceğe yönelik aksiyon almalısın.
Belki çok üzüleceksin, üzül içine atma, ağlamak istiyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır. İçindeki duyguları yaşa, yas tutmak istiyorsan tut ama hayatla bağını koparma. Duygularını göstermekten- yaşamaktan asla çekinme.
Belki ileride kaderleriniz kesişir, belki önüne daha iyi birisi, sana daha uygun olan birisi çıkar hiç beklemediğin bir anda. O yüzden kpılarını kapatma ve umutsuzluğa düşme sakın!
Her şeyi bir anda yaşayacaksın geçeceksin, sevgin bir anda bitecek diye bir şey yok, sonuçta o kadar yaşanmışlık, anılar hayaller bir anda yok olup gitmiyor. Ama sürekli onları düşünme kendini meşgul et, geçmişe değil geleceğe odaklan inan zamanla iyileştiğini hissedeceksin.
Ne yaptığını görme bilme, gerekirse çıkar sosyal medyadaki hesaplarından ya da istersen sen kapat bir süre sosyal medyanı. Kafanı dinle, kendini dinle, kendine odaklan.
Ne kendini ne de onu suçla, böyle olması gerekiyormuş olsun. İkinizde farklı yetişkin insanlarsınız bu durumu atlatmanız, süreciniz farklı olacak. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın daha rahat bir tip, bu yüzden ağlayıp sızladığını göstermez zaten ama bu üzülmediği anlamına da gelmiyor, unutma.
İkiniz içinde daha güzel günler olur inşallah.20 Yorumla
+1 yılİlk önce bir gününü ayır düşün kabullen bazı şeyleri, gezecek arkadaşların varsa gez, eğee hiç arkadaşın kalmadıyaa ailen vardır o da yoksa film izle ama aksiyon heyacan olsun en azında 2 saat aklına gelmez, cok zor olur bilirim en cok ta gece olduğunda aklına gelir için daralır sanki herşey üstüne geliyormuş gibi gelir
Eski arkadaşlarınla tekrar iletişime gec ya da yeni birileriyle tanış kendine bakım yap evde eğer imkanın varsa cık alış veriş yap gez biryerlere git onun da bunu öğrenmesi seni gezmen onsuz hayatına devam ettiğini görmesi inan sana karşı tekrar bie ilgi duyacaktır tabi kesin diye bişey yok
şu an sevgilim var ve kıskanclık yüzünden venden ayrılmışdı bense hayatıma devam ettiğimi gösterdim ona bir gece mesaj attı geri bana ve artık anladı değerimi dikkat ediyor
İnşallah istediğim gibi olur tabi kafa dağıtacak şeyler bul arkadaşın varsa eve cağır beraber kalın tabi 1 gün kendine ayor kabullen olanları içine asla atma biri ile paylaş içine atarsan unutması imkansız gibi bir hale gelir ağlamaktan korkma ağla ama düşün sana yaptıklarını da00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
28Cevap
+1 yılBende dört senelik bir ilişkimde böyle şeyler yaşıyorum o cıkıp gezmiyor seninki gibi ama beni görmezden geliyor şu an dün bağıra cagıra kavga ettik beni anlamadıgını bu sekilde onh istemediğimi söyledim. Şu an o da beni gözden cıkartmış belli. Ama ben daha fazla gelemiyorum bu tür şeylere ve sürekli kendime söylediğim şey şu her gün mutsuz olmaktansa ayrılırım acımı cekerim sonra zamanla kendimi mutlu ederim. Ve biz ayrılmıştık beş ay ayrı kaldım kapımda flaan yattı bidaha barışmıştım o kadar ısrarlarından sonra resmen baya ugraştı bende dayanamamıştım. Barışırken anlaştık eskisi gibi olmasın diye ve yine aynı zamanla eski haline döndü. Şimdi bana istediğim gibi olacaksan kal olamayacaksan kapı orda falan yapıyor. Cidden uğraşmaya degmez dört seneyse dört sene ya. Sanki annemin karnından onunla mı dogdum? Evet bizde yeri gelince cok eğleniyoruz ama iyi şeyleri degil seni üzdüğü kırdıgı şeyleri de düşünmelisin. Başka türlü zor unutursun ben de şu an senle aynı durumdayım ama yapıcak bisey yok tek yapmam gereken uzak durmak.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle önce durumu kabullenmen lazım. Hayırlısı buydu deyip yoluna bakmalısın ben sürekli suçu kendimde onda arardım ama bu sadece işkence oluyor. Ha bu arada ben namazlarımı kılıyorum kuran okuyup anlamaya çalışıyorum dua ediyorum yalnız değilsin Allah seninle. O kadar için ferahlıyor ki. Yükün azalacaktır kendini ruhsal olarak iyi hissedeceğinin garantisini verebilirim bilmiyorum yapıyor musunda. Yani 5 yıldır sadık kalmışsın benimde ilişkim 4 yıllıktı baya uğraştım ama sürekli yazıyor arıyor ediyor bir kurtulamadım doğru düzgün. Yinede araya aylar girince artık geriye sadece alışkanlık kalıyor. Sürekli onu dşünüp takıntı edip üzülmektense yalnız olmak çok güzel. Yorumlara da sakın uyma kendi yolundan devam et. acını yşaman gerek acılar olgunlaştırır. Yaşa ve tecrübe öğren başkalarını sakın kullanma boş ver hiçbir işe yaramıyor. Bu tavsiyeyi verenler sevmeyenlerdir daldan dala koşanlardır.
10 Yorumla
+1 yılDürüst olmak gerekirse aşıksan geçmiyor, hafifliyor ama hep aklının bir köşesinde duruyor. Patlamaya müsait bir bomba gibi fırsat kollar ve üzüntülü stresli özellikle onu hatırlatan anılarda kokularda manzaralarda tekrar aklına gelir. Bununla yaşamayı öğreniyorsun. Ben de benzer bir ayrılık yaşadım hatta daha da kötüsü geçen gün onu yolda başka bir erkekle el ele, parmaklarında yüzüklerle gördüm ve biteli yıllar olmuştu. O anki çaresizlik ve boşluk hissi tarif bile edilemez. Lakin azalıyor, hafifliyor. Bununla yaşamayı öğreniyorsun, hayat bir şekilde devam ediyor. Hobilerine, işine gücüne ufaktan kendini vermeye çalış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tecrübe Konuşuyor
Atlatacaksın ama tamamen unutamayacaksın sadece acın hafifleyecek ve o acıyla yasamaya alışacaksın iliskin ve birikmiş anıların ne kadar fazla ver derinse o kadar zor alışabilirsin burada tamamiyle unutup hayatında hiç öyle bir olay yaşanmamış gibi devam edemeyeceğini bilmen lazım ara sıra aklına gelecek nadirde olsa atlatman için özgüvenini toparlaman lazım bu iş bir şeyler başararak oluyor erkekler vücut çalışıp özgüven kazanıyorlarken bayanlar arkadaş çevreleriyle sürekli haşır neşir olarak alişveriş gezme sosyal aktiviteler yapıyorlar
En sağlam yöntem ise dine yaklaşmak
Kalpler allahı zikrederek huzur bulur 👌👋00 Yorumla
+1 yılMerak etme, biz erkekler ilk günler öyle özgürce gezer sonra kuyruğu kıstırır bin pişman oluruz, umursamıyor ve değer vermeyip sürekli kavga ediyorsa zaten bitmesi de hayırlı olmuştur, senin ki sevmekten ziyade alışkanlık olmuş, sigara tiryakiliği gibi zararlı olduğunu bile bile onsuz yapamamak içmeye devam etmek gibi, boş ver bence yeni arkadaşlar yeni aşklara yelken aç, hiç kimse için hiç kimseden vazgeçme (Sevgilin için arkadaşlarından / Arkadaşların için Sevgilinden / Ailen için bir başkasından vs ) sadece sen istemiyorsan vazgeç çevrendekilerden, ne olursa olsun sen mutlu ol, hayat kısa ama yinede çok güzel
20 YorumlaAcını çek, ağla, bağır çağır. Derler ya ayrılık da sevdaya dahil diye, doğru. Ama bir yere kadar. Bu acıya kendini köle etme. İlk zamanlar onunla olan kötü anıları vs. düşün. Kendini rahatlatmaya çalış niye ayrıldığını falan düşün. Zaten ister istemez bir süre sonra unutacaksın bu sonsuzsa kadar sürmeyecek.
10 YorumlaÖncelıkle hayat cok kısa bu kadar basıt seylerı dert etme daha onunde cok uzun seneler. Ikıncısı sana deger vermeyene deger vermek cok anlamsız. Senle ılgılenmıyor aramıyor sormuyor vs vs bu işi yurutmenın anlamı yokkı seven deger veren ınsan mutaka fırsat bulur.40 yıllık evlılkler bıtıyor olmadıysa olmuyor demek. Yeryuzundekı tek erkek o degıl. Sana deger vermeyenler ıle vaktını harcama ılerıde o kaybettıgın yıllara cok yanarsın. Ver yolu gıtsın
10 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin sana bir faydası olmayacak iş kendinde bitiyor öncelikle ilişkinizi el al ve olanları düşün sonrasında hataların ve onun yaptıklarını düşün ve böyle devam etseydi seni kısıtlamaya devam edip kendi özgürce yaşamaya devam etse daha mı hoş olacaktı. Bir bakıma daha iyi olmuş. Seviyorsun elbette ama sevgi de bir yere kadar. Onun için hayatın devam ediyor. Ve İnan bana daha karşına ne kadar çok insan çıkacak ve umarım bir gün doğru insanı bulursun
00 YorumlaBak benim de iki senelik ilişkim bitti o da aynısını yapıyordu kendisi çok özgürdü beni kısıtlıyordu, ayrıldıktan sonra kendime daha çok değer vermeyi öğrendim. Biz aslında ipleri karşı tarafa çok veriyoruz ve onlar da kendisini birşey sanıyor. Ayrıca umursamaz o seni çünkü erkeklere göre hava hoş örneğin bugün güzel bir kiz görse ve beğense bir ay sonra onunla evlenedebilir seninle tüm yaşadıklarını unutup.. erkekler böyle varlıklar umurlarında olmaz. Emin ol o rahatlığı ondan. Artık seni kusura bakma ama bir yerlerine takmadığı ortada. Unutmaya bak derim.
00 Yorumla
+1 yılSende gez dışarılarda biliyorum çok zor biliyorum mutlu olamayacaksın ama zorla değilse de zorbadır güzellik onu unut bir kere kararını vermişsin o sana geri döndüğünde artık sevmiyor olacaksın uzun bir ilişkiniz varmış evet zor ama seninleyken senin değerini bilmeyen adamı napacaksin ki? Sana şimdi dünyada bir o varmış gibi geliyor olabilir başkasını sevemeyecekmissin gibi ama öyle değil güzel kardeşim biraz kendinle ilgilen sosyal çevre edin edin ama herkese de güvenme öyle sadece zamanını doldur göreceksin bak herşey geçecek
00 YorumlaEmin ol sonradan üzülmektense şimdi üzülmek sana zamanla daha mantıklı gelecek. Kişisel gelişimine odaklan aklını başka işlerle meşgul et. Belki bu durum seni ilişkilerden soğutabilir. Kendini gerçekten hazır hissettiğin zaman kalbini yeni birilerine açmalısın. Ama gerçekten dediğim gibi kendine odaklan ve kendini sev. Asla kendini suçlama.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Allah kimseye yasatmasin.. Muzik dinle icki ic sigara ic vs.. dememe gerek yok zaten acindan yaparsin... Onceki yazdiklarimi sil bosver... Al arabani git sehirdisina.. Taa moralim duzelene kadar ve kendini toparlayana kadar donme
00 YorumlaO ne yapıyor atlatmak için? ya da hayatına olduğu gibi devam ediyor mu?
50 YorumlaMerhaba dostum atlatmak kolay değil o yüzden boş yöntemleri deneyip kendine zarar verme kendinde taviz verme ama şu kafaya gir kendi kaybetti sen ona 5 yıl sadık kalmışsın bu zamanda en zor şeyi yapmışsın daha ne verebilirsin ki çooook uzun zamanla geçer bu sorun kendine seveceğin bir iş bul onunla uğraş onunla çok samimi olan herkesede hafif mesafe koy kendi yolunu çiz seni o görünce desin ki helal be nerelere gelmiş.
10 YorumlaDaha yaşın çok genç ve başındasın yeni arkadaşlar edinebilirsin tekrar, yeni hayatın da olabilir, yeniden daha bir çok kez de sevebilirsin. kendine meşgale bul unuturmusun bence alışırsın bu duruma kısa sürmeyecektir belki ama geçecek. çok zor bir durum falan deyip seni umutsuzluğa sürüklemek manasız imkansız birşey yoktur, sadece zaman alır. akışına bırak farklı hobiler yeni aktiviteler edin. :)
00 Yorumlasana biseyh soyleyimm gercek ten zorr 10 yillik ama tek care eyerr ondan intikamini almak istersen tek caren guzell giyi gezz dolas gununu gun et onunn kulana giderse derkii benden ayrilldii ama bitmmemiss dicektirr ozaman bu senii dahada kamcilicakk cabuk unutursun
00 YorumlaHızlıca bir kaç flört edinmelisin. Yalnız geçirmemelisin. Yalnız geçen ayrılık travma yaratır hemen yapman gerekiyor bunu!
04 Yorumlaseni iplemeyeni düşünmek, üzülmek de ayrı bir saçmalık!
Milyonlarca erkek var, işine bak.30 Yorumla
+1 yılSelaam bir kaç gün sonra unutursun onu sen takma kafana ben zaten eski paçozu sevmiyodum sonra unuttum gitti
10 Yorumlagecmez dedigin hersey geciyor. Acini yasa ama abartma ve yoluna devamkeee
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılık acısı mı kaldı ya? Dünyanın sonu geliyor bir bak bakalım kendin için evren için ne yapmışsın şimdiye kadar bir adamın peşinde salya sümük ağlamak dışında. Yazık.
10 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker yeni birini bukursann acı falan kalmaz
10 Yorumla
+1 yılYaşayarak. Ben ağlamıştım sabretmiştim, dua çok etkili oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşta böyle bağlılığa dayalı eksiklik hissedersin ama gün geçtikçe kendini daha güçlü daha özgür hissedeceksin kendine güvenin yerine gelecek
10 YorumlaCanını yakan şarkılardan uzak dur. Arkadaş çevreni yenile, dışarı çık gezebildiğin kadar gez. Ailenle zaman geçir. Ve hiçbir zaman hiçbir şeyin seni yıkmasına izin verme. Unutma herkes kendine yetebilir 🤩
00 YorumlaBen de 4 yıllık bir ilişkiden 2 ay önce çıktım kolay kolay düşüncesi geçmiyor tabi ama bir yerden sonra fark etmeden aklınızdan çıkmış oluyor şahsen bende öyle oldu
10 YorumlaBende 2 yıllık ilişkimi bitirdim bir şekilde unuttum ama 5 yıl be abiiiiğğğ. Zor olacak sadece düşünmemeye anıları , hatıraları gözünün önüne getirmemeye çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki emek harcamak üzecektir ama böyle bir zihniyetten ayrılmanız daha iyi olmuş. Kendinizi üzmeyin önünüze bakın sonuçta hayat devam ediyor size değer verecek birini bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.. sn kendini toparla o geri dönüp hayatının içine eder.
Hele ki 5 yıllık bir ilişki ise10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim Pp me bak ortak sayılırız hiç bı şey gelmiyor böyle insalar bizi hayattan sovuttular ne istedilerse yaptık oysa 1 dedikleri iki olmadı ama sevilmeyen yine biziz
10 Yorumla
+1 yılZaman her şeyin ilacı ama fazlasi intihar yani fazla zaman verirsen belki gelir diye o zaman ölüm
00 YorumlaYandın sen eski ilişkimden sonra ben de böyle olmuştum
00 Yorumlahaha ne ezıksın ya tekmeyı basmış sana :D kahkaha atayım da boşa gıtmesın
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum öncelikle. Bence bir süre gezin dolaşın hoşunuza giden şeyler yapın
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorum yazmışsın ya zaten bence sevmeyen biri acı çekemez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 5 yillik ilişkim bitti 8 ay oldu. Şimdi iyiyim ara ara geliyor ama aklima acıtmıyor ama.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada beni en çok zorlayan şey hayatimin merkezine onu almışım ve şu an hiç arkadaşım yok. Zorlayan bu oldu
+1 yılUnut gitsin bir insana taparcasına sevme
00 Yorumla
+1 yıltatlıe cık tek basına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde 6 senem bitti 5 ay oldu
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyeni yeni kendime geliyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an yaptığım seçimden mutluyum. Artık beni mutsuz edeb biri yok hayatımda. yavaş yavaş içindeki zehir boşalıyor normale dönğyorum. buda beni mutlu etmeye başladı
Cevap sahibi+1 yılzor olacak ama yapmazsan o zorluğu sürekli yaşayacaksın. hergün öleceğine bir gün öl
Cevap sahibi+1 yılhayır senin tavsiyen yanlış. her tanıştığı kişide eskini arayacak ve psikolojisi yerle bir olacak. Kimseyi hayatına almaması gerekiyor uzun bir süre
Cevap sahibi+1 yıliz bırakanlar asla unutulmaz. Kadın erkek farketmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman ver kendine unutursun.
00 YorumlaYenisini bulunca gecer
00 Yorumla
+1 yılOnunla doğmadın sonuçta yerini doldururlar
20 Yorumla
+1 yılanılari unutmalisin hayat devam ediyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor durum.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme yeter ki sen daha değerlisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. zamanla gecer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka limanlara yelken aç
00 Yorumla
+1 yılGez dolaş eğlen
00 Yorumlabosver kiz
10 Yorumlabaşka birini bularak
00 YorumlaEğlen gez dolaş
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Zor bir durumda kalmışsınız. Sevdiğiniz kişi tarafından önemsenmediğinizi düşünmek, arkadaşlarınızı kaybetmek, üstelik 5 yıllık bir ilişkinin kaybı oldukça zor gözüküyor.
Ayrılık zamanlarında destek sistemlerimizi kurmak ve bu destek sistemlerinden faydalanmak çok önemlidir.
Kimileri zaten vardır, kimileri de olamıyorsa biz oluşturabiliriz.
Olabiliyorsa ailemiz arkadaşlarımızdan destek almak bize iyi gelir fakat hali hazırda olamıyorsa profesyonel destek almak, yeni bir çevre yaratabilecek ortamlara girmek spora, yogaya, meditasyona başlamak ya da varsa bir hobiniz onunla ilgili bir kursa yazılmak size iyi gelecektir.
Gidip geldikçe yeni bir çevre edinmek, yeni insanlarla tanışmak ve dikkatinizi biraz yaşadıklarından uzaklaştırabileceğiniz alanlar yaratmak sizi daha güçlü hissettirecektir.
Fakat unutmamak gerekir ki, dile kolay 5 senelik bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Birlikte geçen günler, eğlenceler, hayaller. Şu anda sadece ilişkinin değil, bu hayallerin ve gelecek düşlerinin de kaybı var. Alışkanlıklar kısmından ise hiç bahsetmiyorum.
Dolayısıyla kaybın acısının geçmesi vakit alacaktır ve normaldir de. Fakat bu sırada kendinize destek sistemleri kurmak, hali hazırda varsa bu sistemleri kullanmak acınızı hafifletmede ve kendinizi daha güçlü hissetmenizde yardımcı olacaktır.
Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgilerimle.