Yazı boykot ediyorum bu arada, artık kış insanıyım bu böyle biline ksjsj
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çıtır güzel de, kafa yoksa 2 güne bayıyor insan. olgun, iletişimi iyi, huzur veren biri her zaman daha iyi bence. o yüzden çıtır değil, karakteri güzel olsun yeter.
bu işin yaşı başı yok asıl mesele kalbinin ve ruhunun yaşı. Tamamen çıtır. biriyle olsan enerjin tavan yapar, eğlenirsin ama bazen çocukluklarıyla uğraşmaktan ömrün yiyilir. Tamamen olgun biriyle olsan bu sefer de fazla düz, monoton ve sıkıcı gelebiliyor.
O yüzden en güzeli karma koli olanı Ruhu, enerjisi, heyecanı kıpır kıpır (çıtır) olacak ama kafa yapısı, duruşu, olaylara bakışı da olaylar karşısında paniklemeyecek kadar olgun ve oturtmuş olacak. Yani dışı hayat dolu, içi taş gibi olgun bir kafa.
Beni tarif etmene gerek yoktu. ☺
Hiç yaşıtım ya da daha yaşlı bir sevgilim olmadı. Özellikle şu olacak diye tercih ettiğim bir yaş yok ama 30 un altı idealdir diye düşünüyorum. Lakin sadece yaşı görünümü vs vs değil isterse 18 yaşında olsun kafa yapısı olgun olmalı. Çok insan tanıdım 19-20 yaşında 35-40 yaşında ki kadından daha olgun...
Ben seçmem seçenler arasından seçerim falan diyormusum sajbfasjk
Ya bak 7 kıtadan sevgililerim oldu ama ben hiç kimseye açılmadı msaklfnaalk makaraya vuruyorum ama biraz oyle oluyor
Cxxxx belki yüzlerce tekliften işime gelene şans veriyorumdur :)) Bir de öyle düşün. D
Eminim bir kaç kez daha yorumlaşsak aklına gelirdi de işte. D
Olgun birinin ''beni kandıramazsın'' izlenimi vermek için olduğundan çok daha iyiymiş gibi görünme çabası beni yoruyor. Aynen sen bilirsin tabi, sen ne akıllısın sen, aynen benim bildiğim kadınlardan değilsin diye tasdik ederken yoruluyorum.
Halbuki o da benim gibi dümdüz biri
Aşko, bence aşkta çıtır ya da olgun olmasından ziyade kalplerin genç kalması ve ruh eşi olabilmek çok daha önemli! 💖 Benim sevgilimle aramızdaki enerji, uyum ve eğlence her şeyin üstünde. Birlikte gülmek, öğrenmek ve anılar biriktirmek gibisi yok! 😊 Sen de bu konuda benimle hemfikir misin? Kış insanı olma kararına da bayıldım bu arada, ben de battaniye moduna geçiyorum hemen! ☕️❄️
Cevap
122Cevap
Çıtır çıtır olsun hjssjsj
Olgun kadın severim 40 yaş cennet gibidir.
Yazı boykot ediyorsan küresel ısınmayı boykot et.. küresel ısınmaya katkı sağlayan büyük endüstri devlerini boykot edelim.. böyle bir hareket başlatalım #kureselisinmayiboykotet
Benden bir kaç yaş büyük olsun yeter amca veya dayı istmemem asla ya da küçük bir çocuk
Tabii ki de çıtır, ama yaşı küçük olan her kız çıtır değildir. Aynı zamanda güzellik de çok önemli.
Bu arada başlıkla içerik arasındaki bağlantıyı çözebilene herhangi bir ödül falan veriyor musun? 😂
Buradaki abazalar içeriği görmemiştir bile, direkt başlığı görüp onun için yorum yapıp geçmişlerdir. 😂
Olgun ama bunun için yaşımız geçiyor maalesef. Asıl zamanları erkeğin 20'li yaşların başında olduğu zamanlar.
Jelatini açılmamış birkac yas büyük sevgili isterim :))
Allah kerim bacım HWHXHEJEJC
çıtır sevgiliyi çatur çutur yeme konusunda çok iyi olabileceğimi düşünüyorum fakat hiç şans yüzüme gülmedi..
Ben yaşıtımdan yanayım. Çıtırlar bana göre değil. Hiç yalan söyleyemicem, cin gibiler, parmağında oynatırlar beni
Kış her daim en güzel mevsim de değerini bilmiyorsunuz. Krakeri de çıtır severim ben.
Benimle yaşıt olsun 3 yaş altı üstü olabilir büyükler çekilmiyor
Dedim ya büyüklerle olmuyor
Denedik gördük hep ben onları yaşadım ben bunları biliyorum havaları sürekli eskiyle kıyaslama eskiyi anlatma
Ha en onemisi gençsin diye kaygı her an genç birine gidecem diye korkuyorlar ve böyle yaşanmıyor
Şu çıtır tabirinden hiç hoşlanmıyorum çok çirkin...
Olgun olsun ne istediğini bilsin isterim çoluk çocuk büyütecek akıl fikir vereceğim birini istemem kendini yerini davranmasını nasıl neyi yapacağını net şekilde bilmesi gerek öyle kendini kontrol etmeyi yonetemedigi hallerini huyları olsun istemem
Olgun dolgun popolu hatun çok güzel bir şey yok, klavyenin ortasındaki kelimelere rastgele tıklayınca çıkan cümleye bak bu teknoloji sapık kız valla
Çıtır genç güzel kızlar Favorim bayılırım onlara Huri gibiler çoğu
Çıtır daha iyidir ama bazen çok çekici Olgun kadınlar da olabiliyor tabi
Ben ikisinin arasını isterim valla, şöyle 30-35 yaş arası, kafa dengi biri de olursa ne ala :)
Çok çıtır olunca sağa sola dökülüyor ortalık batıyor
Ben çıtırcıyım. onlarda benden memnun geçinip gidiyoruz :D
Ne istediğini bilen kafa yapısı olarak olgunlaşmış insan iyi olur
Hem çıtır hem olgun kaptım bi tane
Olgun agir kendini bilen biri
Kendini birilerine yamama pesindesin sen de, citir varken neden olgun desin milelt
Kendi yaşıtım olsa daha iyi
Çıtır zaten hep kış insanıydim dogru karar vermişsin 😅
ciddi ilişki için olgun, takılmak için çıtır.
Çıtır sevgili nedir ve ikisinin arasındaki fark hangi özelliklerle belli olur?
44 yaşımdayım max 23 yaş ilgimi çekiyor. 18-23 arası hep sevgililerim
Düşünce yapısı olarak olgun insan iyidir.
Fark etmez herşeyden önce karakter önemli erkeklerde olgunluk yaş ile gelir iddiasına asla hak vermiyorum
Olgun isterim
Olgun 🫠
Olgun olsun benim olsun
28 yaşındayım 35 yaş ve üstü ilgimi çekiyor
37 yaşındayım öyle bi yaştayım ki olgun da olur çıtır da 😂
İkisinin de gıcık olani var tadindan yenmeyinede ikisi birden hayal tabi:)
Eti etime yaşı yaşıma uygun olsun, ne çıtıra kaldıracak kadar sübyancıyım, nede yaşlıyı mutlu edecek kadar merhametliyim...
En fazla beş yaş küçük en fazla üç yaş büyük olsun dibine dibine vurayım.
Çıtır olsun hatta fark etmez kız olsun nefes alsın yeter
Erik sevilir... Olgun şeftali de sevilebilir ama çoook yumuşamış şeftali sevilmez...
Çıtırken olgun istiyordum, olgunlaştım çıtır istiyorum
Hiçbiri kimsenin mız mızıyla nazıyla uğraşmıyorum parasını veriyorum basıp geçiyorum
ben de çok istekli ve olgun olduğum için çıtır severim.
Olgun ama benden 4 5 yaş büyük olgun
Sen kaçsın
29 um
Nerdensn
kafa dengi diyelim
Citir her zaman iyi degilmi?
Eşim benden büyük
Olgun
Cips paketi mı çıtır olsun.
Çıtır olsun ben gibi
Benden 6/8 yaş küçük olmalı
Farketmiyor ama çıtır bir adım önde