• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinizin genç mi? olgun mu olmasını istersiniz?

Moongirl82737374
Moongirl82737374 Takip Et
Yoda Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
sevgilinizin genç mi? olgun mu? olmasını istersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Fiziksel veya düşünce yapıcı olarak. Nasıl düşünmek isterseniz
Sevgilinizin genç mi? olgun mu olmasını istersiniz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Insani yas, din, meslegi, gorunusuyle degerlendirecek olgularda degilim..

Samimiyet onemli, yalan yanlis sahte konusmalardan haz etmiyorum.

Sohbet edipte, karsindakine "deger verdigini" soyleyip sonra onun sozlerini 1 saat gecmeden unutacak kadar olmasin, lutfen..

Soz dinlenmesini istiyorum, gercekten ama gercekten inanc varsa guven varsa, teslimiyet istiyorum. Sozume dusunceme fikirlerimin dinlenip, ortak fikirimiz olsun istoyorum. Kisacasi kadinima sahip cikmak istyorum.

Ozgur ve kendi halinde takilan insan istemiyorm zaten herkes ozgur. Biz de ozgur takilacaksak, birlesmenin manasi kalmiyor..

Hayatta para, is, kariyer, mal, araba kiuafet, eglenceden baska, sınırsız, sonsuz kavramlarinda farkinda, degerinde olmasini istyorum. Basit dunyevi ucuz eglencelerde kaybolmak istemiyorum.

Mesela. Ormanda saatlerce oturup dogayi koklayip, zihninde arinmayi hissetmek.

Sehirde milyor versen yapamayacagin meditasyona, zirveye ulasmak istyorum..

Cok sey istyorum ama zaten basit olsaydi da kiymeti olmazdi. Az basit arayan cok var zaten..

0
    67 Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Belki inanmayacaksın ama benim gibi düşünüyorsun. Bir erkek elbette sevdiği kadına sahip çıkmalı, onu korumalı. Ben gelmezsin zannediyordum, kırgınlığın geçti mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her insan hata yapar ve ne kotu ki bana yapilan ayiplari unutamiyorum..
      Ders vermek, kardeşim almak degil maksadim, herkes hak ettigi gibi davranir.
      Fakat bana yapilan ayip biyerjmde mutlaka durur.
      Konusmak istemiyorum bunu..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

İnan ben senden daha fazla kim tutarım :d akrep burcu problems

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Uzatmak istemiyorsan tamam

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Bir insanı yaşına, dinine, mesleğine ve görünüşüne göre değerlendirmeyeceksen neye göre değerlendireceksin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Devaminda da biseyler yazdim galiba, orada bahsetmeye calistim

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Tamam o zaman, benimle yazışmak istemenin sebebi bir gelecek kurmak için mi? Yoksa kendini motive etmek için mi?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Diyelim ki bir kadını beğendin, yazıştın onunla ama yüz güze geldiğinde istediğin gibi biri değil, ne yapacaksın o zaman?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

(Mesela dedim yani ben kendimi çirkin bulmuyorum)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayse ilk cumlemde belirttigim sey ki insanlari gorunusuyle degerlendirmem.
      Mesajlarimi okumuyorsun veya umursamiyorsun ama bunlari hep yazdim..
      Yazdiklarimd aoldukca reel, samimi gedcek bir adamim. Insani karakteri, cumleleri, dusunceleriyle tanimak istyorum.
      Kadinligini anlamak istykrum, ruhunu dinlemek istyorum..
      Guzellik dsdigimiz fizik, yuz bir kazayla ters duz olacak veua cok degil uc bes yil sokra zaten degisip olgunlasacak.
      Gecip giden basit hevesler adami olmaidgimi soylemistim ayni para gibi mal gibi zevkler gibi guzellik fizik gibi basir hesaplar beni ilgilendirmyoe.
      Bunlara düskün insanlar da hakeza hos degil..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Tamam o zaman, benimle yazışmak istemenin sebebi bir gelecek kurmak için mi? Yoksa kendini motive etmek için mi? Buna cevap ver o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gelecek kurmak ciddi bir konu.
      Bunu konusmak dogru degil, vakti gelince biseuler olgunlasacaktir. Bugun daha mesajlarimi okumayan, yazdigim halde cevabi tekrar soran kizla evlilik konusamam heralde..
      Sadece niyeti iyi, akli selim kalbi diyaloguyla bana hitap ettigini dusunuyorum. Onu dinleyip daha da anlamak istyorum. Hikayesini hayat yolculugunu anlamak istyorum.
      Kisisel motivasyon mu dedin, bunu anlamadim. Ama evlilik gibi bisey de bugun konusulamaz, bu dogru detil. Bunu bugunden konusanda zaten kendini bilmezdir.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Evlilik? Benim istediğim bir şey değil. Gelecek kurmak sadece evlenmek değildir bence. Peki niye ben? Niye bu sitede onca insan varken ben?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sana önem vermediğimi düşünüyorsan niye çabalıyorsun? Ne seni bana bağlıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şans ve firsati iyi degerlendirmek gerekir.
      Zengin olmak icin yuzlerce yol varken insanlar neden maasli is ile calisir?
      Binlerce kadinin varligi, hepsini bana ait kilmiyor. Insani tanimak butundur, kolau degil.
      Karsima "sans" ile cikan bir insani degerlendirdim.
      Gordumki bu benim icin "firsat"ve kaybetmek istemedim, haftalardir bu firsati kacirmamak icin seni okuyorum..
      Baskalarini da okuyabilridim.
      Peki ayni anda 10 kizi okuyup, 3une yazip, 2siyle yatmak bana cinsel hazdan baska ne katacakti.
      Basa donelim, benim hayatta aradigim sey zevk miydi?
      Her insanin hata yapacagini biliyorum. Kimse peygamber degil. Mukemmeliyetci olsam da kendim boyle hatalar yapmayacak olsam da insanlar yapabiliyor. Goruyorum..
      Zaman veya emekle bazi durumlar fix edilebilecegine inanmaktayim..
      Iliski ve erkege bagliliktan bahsetmistim. Kadinin erkegin sozune ait olmasi, soz dinlemesi ve "ozgur kadin" roulunde degilde erkeginin kadini gibi olmasi burada kiymetli..
      Erkegiyle bir olan kadin zaten sorun hata degil mutluluk yaratir. Kadinlar cicektir..
      Bende cicegimi ozgurce herkese guzelligi gosterip koklatsin degil, ciceginin sahibine ait olmasini beklerim.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Tamam, mükemmel yazmış ve ne yazabilirim bilmiyorum?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Şu an ben sana kendinden bahset desem mutlaka bana kızacaksın ama ben yine de sormuş gibi olayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tavrlarjnla beni tanimaya basladigini goruyorum.
      Memnun edici..
      Bunlarla bana; koca memeli ince belli fizigi olan kadindan cok daha cekici gorundugunu bil.
      Guzellik zahiri olamayacak kadar derindedir bence..
      Yaklasik 10 gun kadar, tasinma dertlerimiz var. Yalan olmasin ama en gec 2 hafta sonra yanina gelecegim, haberin olsun.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

2 hafta sonra yanıma gelmek? Nerede yaşadığımı, nerede olduğumu bilmiyorsun?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Bunlar beni korkutuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Korkutmak? Pardon..
      Ankara'da oldugunu biliyorum, zaten gelmeden evvel haberlesiriz.

Sozu ozu net, acik konsuan, her sozu yazdigi acik olan ona ragmen senin umursamayip kirmana ragmen iliskisine sahip cikan erkekle ne gibi korkularin oluyor mesela?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sürekli buluşmaktan söz ediyorsun ve bu korkutucu. Şu an bile bunu düşündükçe garip hissediyorum. 2 hafta sonra Ankara’da olmayacağım.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Bu kadar çabuk, erken yüzleşmeye hazır değilim. Sende kendini buna hazırlama çünkü çok erken.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bulusmak.
      Kahve icip, sohbet etmek..
      Sen bunun altinda baska manalar mi ariyorsun acaba?
      Ankara degil Hakkari de olsa senin icin gelecegim. Ama gorusmeyi istemek varken erkege karsi durup, boyle supheci anlamsiz soguk yaklasmani anlamlandiramadim.
      Evet istiyorim gorusmek, ayip mi kaka mi. Bu konuda soguk tavrini da ben anlamiyorum.
      Madem bu kadar vasatsa hersey, guven saygi diyalog aramizda olanlar hic ise, neden gozum seni ariyor, neden merak ediyor yaziyorum daha da sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yani, bu yaptigin amaci ne?
      Neuse ya gece gece sinirlenmek istemiyorum.
      Yazdiklarimi umursamadigini, okumadigini bildigim icjn tekrarlamak da yersiz, anlamsiz. Haklisin tabi...

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Altında farklı şeyler aramak değil. Kastettiğini anlıyorum ama öyle değil. Ben daha önce hiç bu tarz şeyler yaşamadım ve hiç tanımadığım seni karşımda görürsem ne yaparım bilmiyorum. 2 hafta diyorsun ve kendini buna alıştırmışsın ama benim alıştırmam kolay olmayacak.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Okumadığımı mı? Yazdıklarını okumadığımı mı düşünüyorsun?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sabahtan beri bir şey atmamak için kendimi zor tuttum ve attığımda da yazmanı bekledim ve hep bekledim. Cidden seni umursamasam bunları yapar mıydım? Ve daha fazlasını.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Beni anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazdiklarimi okumayip, Şu an is aradigimi soyledigim halde 1 saat sonra ne is yaptigimi sordugun icjn, bana yaptigin ayiplari unutamadigim icin bazen yazdiklarimi okumadigini biliyorum, maalesef..
      x x x

Seni nisbeten anliyorum. Benim gozum bu kisitli sohbeti sınırsizca, karsilikli, duygu, mimik ve seslerinle taclandirmak, bizi yukseltmek, sohbete ve bize deger katmak, seni daha da anlamak.
      Ister 175 55 ol ister 155 80 kilo veya neyse ne. Ben bunlarda degilim..
      Hazir olmak, ben sadece sana odaklandigim gozumde baska bir niuet olmadifi icin acikcasi tasinma isleri olmasaydi haftaya cikar gelirdim senin icin..
      Sende bana karsi durmaktansa, tamam 2 hafta Ayse icin zor ama kendimi alistiracagim. Kiymetlisin, bu olmali ve onemli 15 gunde bende alisirim heralde deyip bize, mutlulugumuza konusabiliriz...

3 mesaj once kadin erkek diyalogu hakkinda bahsettigim,
      " Kadinin erkegin sozune ait olmasi, soz dinlemesi ve "ozgur kadin" roulunde degilde erkeginin kadini gibi olmasi burada kiymetli..
      Erkegiyle bir olan kadin zaten sorun hata degil mutluluk yaratir. Kadinlar cicektir.. "

Bu aslinda bizim hikayemiz olabilir, Cicek ile Bocek :):
      Guzelligini hak edemeyecek kadar cirkin bir bocegim belki de, gormeyelim mi..
      Neyse.
      Laflari cok uzatiyorum seninle konusurken //
      x x x

Evlilik dusunmedigini soyledin. Serbest bir iliski hayalin mi var gelecekte nasil bir hayat dusluyorsun mesela?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Evlilik bana göre çok korkutucu ve gereksiz. Bazen ise bilmiyorum ama sevdiğim biri olursa evlenirim gibi geliyor. Ayrıca çocuk olayı da başıma başına çok büyük bir sorun, böyle bir dünyaya çocuk getirmek bence hiç mantıklı değil. Sen taşınma işlerine odaklan ve buluşma işini ertele, lütfen. Bana biraz değer veriyorsan bu aralar olmaz.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Ayrıca önceden bana yazdığın mesajları ne çabuk unuttun?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

"Bir daha bana sormadan adım atmayacaksın" "sözümden geçen çıktın bak kıracağım bacaklarını, otur oturduğun yerde" ya da şu "ağzını topla elimde kalacaksın"

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Bence bu konu hakkında söyleyecek bir şey bulamadın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onceki mesajlarimda bugun gibi aleni, samimi yazdim. Dikkatimi cekiyordun ama bazi tavrlarina sinir olmustum.
      Hatta o sekilde devam ettirmeye israrla devam etseydin zaten yazmazdim.
      Sende ciddi kadin ruhu var. Soz dinlemek, guzel ferah bir kalp, anlayis ozveri var. Bunu gordum ve bu onemliydi.
      Bunlari gordukten sonra zsten sensiz gitmektense artik sensiz adim atmayi istemiyor ruhum..

Bana karsi gelmene haz etmiyorum, seni anliyorum. Hak da veriyorum sen de şöyle anla, " o bir erkek ve bana sahip cikiyor, seni karsi degil yaninda gormek istyor".. fikir ayriliklari bile beni üzer.
      Mumun atesini yaktiktan sonra o fitilin atesiyle mumu eritmesi gibi sonsuz bir bagi yasamak varken, ayri gayri ozgur kafada ciftler/iliskiler, " modern hayatlar/iliskiler olgusu bana ters..
      x x x

Cocuk konusunda haklisin, manevi ve mental olarak makul devri onceki asirda biraktik.
      Benim cocugum sen, senin cocugun da minnos bir kedi olabilir pekala. Seni cocugum, kardesim, arkadasim, kadinim her halinle, her ihtiyacinda yaninda olacak kadar sahiplenecrgime emin ol..

x x x

Sorunlarin ve son durumun..
      Hayatinda neler oluyor bugunlerde?

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Hayatımda ne mi oluyor? Normal, sıradan bir hayat gibi. Bugün en sevdiğim yemeklerden birini yedim ama söylemesem sağlığına zararlı diyebileceğin için söylemeyeceğim. Kedim doğurdu, 4 tane yavrusu oldu. Kedileri çok severim, çok ama çok insanlardan daha çok. Dün duygusal patlama yaşadım ve hıçkıra hıçkıra ağladım ama insanların hayatında böyle dönemler olabilir.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Söylesem*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O mesajlardan korkuyor muydun.. Cevaplarin simarik ve umursamazdi, bana cok sacma geliyordu. Bende sacmaladim, cok iyi hatrlyorum yazdiklarimi..
      Benim gercekte o tavrda insan olmadigimi zaten biliyorsun.
      Mesajini simdi okudugim icin gec cevapladim bunun da altinda bisey arama lutfen

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Korkmak değil ama biraz ürkmüştüm. Bu tarz insanlar gerçek hayatta hep ters olurlar ama sen şu an öyle olmadığını söyledin. Bunu zamanla anlayacağım ama şimdi merak ediyorum konuyla alakasız kaç kardeşsin.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Soru işareti olacaktı, evet

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Burada mesajlaştıklarımızı diğerlerinin görmesinden korkmuyor musun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu zamanla mi anlayacaksin.
      Gecmiste yaptigin sacma tavrlarina, boyle olgun duramadim cunku seni tanimiyordum. Ama yine de sabir edip pesinden giden bendim ki bugun yaziyoruz..
      O umursamaz , agzin bozuk, kotu davrandigin zamanlarda susup gidebilirdimde.
      Bence dune bugune bakip, herkes boyun olcusunu almali, pna gore davranmali..
      Ders cikarmak onemli bu hayatta, herkes icin.

x x x
      Duygu patlama. Haklisin, oluyor benimde farkli metotlarla rahatladigim oluyor ruhen..
      Umarim daha iyisindir ama duygularinda uçlari, sebeplerini de dinlemek istyorum.

x x x
      1 kardesim 24 yasinda. Siz kac kardessiniz?

x x x
      Annem kedi sahiplenmeyi cok istyor. Yavrularin fotografini bu siteye yukleyip linki atar misin bana?

https://www.hizliresim.com/

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Niye sürekli tavırlarımı saçma olarak algılıyorsun ki? İleride de o yönümü ortaya çıkarsam ne yapacaksın? Eğlenceli ve ciddi olarak iki yanım var belki de daha fazladır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eglenceyle sana eslik edecegimi bil.
      Fakat gecmis zamanlarda bana karsi ve sert tavrlarin vardi, uslubun agzin hos degildi. Ve de guzel degildi yani. Hos olmayan seye guzel diyemem Ayse..
      Herseye sacma demiyorum, alinganlik yapma..

Bu sitede veya herhangi brseyi degil sadece seni umursuyorum. Kiymet gosterdigim deger sensin, oyle kalacaksin.
      Baskalarinin ne dedigi bir "Uye Hesabimi Sil" butonu kadar basit. Basimi agritirlarsa Aysemi de alir giderim..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sen beni alıp gitmeden ben gidiyorum. Herkes uyudu ve bende uyumak istiyorum. Bugünü de güzelce bitirdiysek Tamamdır benim için

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Bu arada kediler yanımda değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendine dikkat et, iyi geceler

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sana da, iyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vay be..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Omggggggggggg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gorende hatrliyorsun sanacak..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Neyi

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

ay gözümde canlanır koskoca mazi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden ayrildik peki

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sen terk ettin

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

İnsanlar değişiyor işte ne yapabiliriz ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bi o kadar da yalansin ya..
      Ne oldu hani sevgiljn vardi da benimle dalga gscmistin.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

yalandı

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

hayatı yanlışlıklarıyla dolu bir kızım ben, sen bana onları söyleyince bende altta kalmak istemedim ve yalan söyledim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seninle aylar suren diyalogum oldu.
      Cok sevdim, istedim.
      Birgun bana dalga gectigini sevgilin olup benimle dalga gectigini soyledin, bitti..

Sen.
      Mutlu olacak misin sence 1 gun dahi, yedigin pastalar dondurmalar kahvelerin hissettirdigi zrvkten fazlasi olamayacaksin hayatinda..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Sağol ya darbe yemediğimiz bi sen kalmıştın :d

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Çok sevip, istediğine emin misin bilemedim ama sonuçta hiçlikle başlayan bir şey hiçlikle sonlandı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu sohbeti, baska sohbrtlerimizj ve yorumlsrimizi da starbox kahvesi hzinds tukettigin icin gercegi yanlisi bilemeyeceksin zaten.
      Isin iyisi bu sanal reel fsrk etmeyecek, hayatin boyu boyle gidecek.
      Cunku sen busun, insanlarin duygulsri veya bahsettikleriyle futursuzca tasaq gecebilecek kadsr avam.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

asko konuşmayı öğren, sen beni yargılayabilecek kapasitede veya konumda değilsin. Kendi alt konumdakilerle konuş. Sen duygudan veya sevgiden ne anlarsın? Aşk veya sevgi bu değil? Takıntılısın sen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alt konum, ust konum. Hayrdir sen kimsin?

Sevgiden anlamak masallari; birisinin alakasiyla dalga gecenden duyalim bi de..
      Yazik..

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Of kendin yazdın demek ki unutamamışsın psikopat, bana neler dediğini hâlâ hatırlıyorum Allah korusun birine musallat olma senin sorunların var ciddi.

Yorumla
    • Moongirl82737374
      Moongirl82737374
      +1 yıl

Aylarca peşimden koşan biri mi söylüyor bunu? Spkdodjdk çok inandım aşkına sevgine yok Bilmem sana şöyle yaparım böyle yaparım diyen biri mi Aşktan anlıyor? Senin aşk sandığın şey takıntı takıntı anla şunu.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

32

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Benden büyük olmasını isterdim sevdiğim kadının

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Sevgilim fiziksel olarak çok genç ve iyi. Düşünce olarak ise oldukça olgun ve doğal. Bana göre harika bir denk geliş.

1
    0 Yorumla
  • Ciftkisilikliyim
    Ciftkisilikliyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bana göre olgun olsun isterdim. Yanında çocuk gibi davranabilecegim ağırbaşlı birisini tercih ederim

4
    1 Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Bipolarmısın yoksa

Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Mantık olarak gelişmemişse yaşı kaç olursa olsun boş insandır bizzat tecrübe ettim 40 yaşında bir flörtüm olmuştu gene 40 yaşında birini isterim ama yaş 26

0
    0 Yorumla
  • okuyankim
    okuyankim Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Kızlar olgun seviyor çoğunlukla, erkekler daha genç tercih ediyor. Yani karşılıklı uyum sağlanıyor bu anlamda.

0
    0 Yorumla
  • Hakan32-34
    Hakan32-34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

İkisininde avantajlı yönleri var tabi önemli olan hoşlanmak

0
    0 Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Genc olursa olgun konusmaşi davranmalı

Olgun olursa genclik enerjisi olmalı

0
    0 Yorumla
  • Ali1112
    Ali1112 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    +1 yıl

Çıtır senin gibi çok guzelsiniz bi şans verşr misini

0
    1 Yorumla
    • Ali1112
      Ali1112
      +1 yıl

Olgun

Yorumla
  • Abazalarhadımedilsn2
    Abazalarhadımedilsn2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Olgunluktan kastın fizik beden olarak mı yoksa düşünce yapısı olarak mı?

0
    1 Yorumla
    • Abazalarhadımedilsn2
      Abazalarhadımedilsn2
      +1 yıl

Düşünce yapısı olgun aklı başında ne istediğini bilen biri olmali

Yorumla
  • teachaaaaa
    teachaaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl

Olgunluk önemli. Yaşa bağlı değil bu tabi

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Yaşın önemi yok. Fikir olarak olgun olsun isterim

0
    0 Yorumla
  • RoxanaRojin
    RoxanaRojin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 60 , eic 92%
    +1 yıl

Olgun karizmatik ağırbaşlı

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kafa yapımız uyumlu olsun

0
    0 Yorumla
  • StevenDeen
    StevenDeen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.

Olgun istiyorum. 30 üstü özellikle

0
    0 Yorumla
  • Konrad027
    Konrad027 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Olgun olmasını isterim

0
    0 Yorumla
  • lavitadifarfalla
    lavitadifarfalla Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Genç olmasını tabi ki

0
    0 Yorumla
  • ESKILERDENbirDINAZOR
    ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Çıtır tercihim ama kati kurallarim da yok

0
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Yaş takıntım yok ama benden büyük olmasın

0
    0 Yorumla
  • cenk06cenk
    cenk06cenk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

İkisininde tadi baska

0
    2 Yorumla
    • M_johsnon
      M_johsnon
      +1 yıl

Yorumu sadece okumadım resmen hissettim djejdkejd

Yorumla
    • cenk06cenk
      cenk06cenk
      +1 yıl

@M_johsnon dimi😄🙂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaşı 25 30 arası kafa yapısı olgun olsun

1
    1 Yorumla
    • Delimine00
      Delimine00
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Olgun

2
    0 Yorumla
  • gecekuşuuuu
    gecekuşuuuu Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İkiside yenir.

2
    0 Yorumla
  • MecaziAdam
    MecaziAdam Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Olgun isterim daima

0
    0 Yorumla
  • Orei_
    Orei_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Ne olgun nede genç tam orta

0
    0 Yorumla
  • Yukimirai
    Yukimirai Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.

olgun?

0
    0 Yorumla
  • Merakli_man6776
    Merakli_man6776 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Olgun 30 35 arasi

0
    1 Yorumla
    • Merakli_man6776
      Merakli_man6776
      +1 yıl

35. 39 arasi

Yorumla
  • Olgun_1_kişi
    Olgun_1_kişi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 77%
    +1 yıl

Genc seviyorum

0
    0 Yorumla
  • UluGökKurt
    UluGökKurt Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Genç.

0
    0 Yorumla
  • Bülentadn
    Bülentadn Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Genç

0
    0 Yorumla
  • lacıvertkartal
    lacıvertkartal Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

güzel olmasını

0
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendiss
    AskeriiMühendiss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Yaşlı

0
    0 Yorumla
  • DrErtuğrulbey
    DrErtuğrulbey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

olgun olsun isterimm

0
    0 Yorumla
  • kalk_bi_çay_yap
    kalk_bi_çay_yap Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

genç

0
    0 Yorumla
  • huysuzsincap
    huysuzsincap Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

genc ama olgun

2
    6 Yorumla
    • kitapçı11
      kitapçı11
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • huysuzsincap
      huysuzsincap
      +1 yıl

yani yasi genc ama karakter olarak olgun

Yorumla
    • kitapçı11
      kitapçı11
      +1 yıl

24 yaş nasıl

Yorumla
    • huysuzsincap
      huysuzsincap
      +1 yıl

buyuk

Yorumla
    • huysuzsincap
      huysuzsincap
      +1 yıl

max 20

Yorumla
    • culturebeyfendi
      culturebeyfendi
      +1 yıl

19 yaş nasıl karakter olarak olgun?

Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.

Olgun

0
    0 Yorumla
  • poyrazklc
    poyrazklc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

Olgun

0
    0 Yorumla
  • umutsuz6407
    umutsuz6407 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Genç

0
    1 Yorumla
    • umutsuz6407
      umutsuz6407
      +1 yıl

@moongirl82737374

Yorumla
  • Nasılyani21
    Nasılyani21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Genç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nefes alsın yeter

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin genç mi? olgun mu olmasını istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizin olgun mu yoksa çocuksu mu olmasını istersiniz? 83 cevap verildi
Sevgilinizin çocuksu mu yoksa olgun mu olmasını istersiniz? 10 cevap verildi
Genç mi istersiniz olgun mu? 9 cevap verildi
Sizce sevgiliniz olgun mu yoksa cocuksu mu olmalı ? 26 cevap verildi
Genç sevgili mi istersin, olgun sevgili mi? 66 cevap verildi
😘, Sevgili adayı için olgun mu isterdiniz genç mi? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨