Gizli Üye(36-45)+1 yılInsani yas, din, meslegi, gorunusuyle degerlendirecek olgularda degilim..
Samimiyet onemli, yalan yanlis sahte konusmalardan haz etmiyorum.
Sohbet edipte, karsindakine "deger verdigini" soyleyip sonra onun sozlerini 1 saat gecmeden unutacak kadar olmasin, lutfen..
Soz dinlenmesini istiyorum, gercekten ama gercekten inanc varsa guven varsa, teslimiyet istiyorum. Sozume dusunceme fikirlerimin dinlenip, ortak fikirimiz olsun istoyorum. Kisacasi kadinima sahip cikmak istyorum.
Ozgur ve kendi halinde takilan insan istemiyorm zaten herkes ozgur. Biz de ozgur takilacaksak, birlesmenin manasi kalmiyor..
Hayatta para, is, kariyer, mal, araba kiuafet, eglenceden baska, sınırsız, sonsuz kavramlarinda farkinda, degerinde olmasini istyorum. Basit dunyevi ucuz eglencelerde kaybolmak istemiyorum.
Mesela. Ormanda saatlerce oturup dogayi koklayip, zihninde arinmayi hissetmek.
Sehirde milyor versen yapamayacagin meditasyona, zirveye ulasmak istyorum..
Cok sey istyorum ama zaten basit olsaydi da kiymeti olmazdi. Az basit arayan cok var zaten..
067 Yorumla- +1 yıl
Belki inanmayacaksın ama benim gibi düşünüyorsun. Bir erkek elbette sevdiği kadına sahip çıkmalı, onu korumalı. Ben gelmezsin zannediyordum, kırgınlığın geçti mi?
Cevap sahibi+1 yılHer insan hata yapar ve ne kotu ki bana yapilan ayiplari unutamiyorum..
Ders vermek, kardeşim almak degil maksadim, herkes hak ettigi gibi davranir.
Fakat bana yapilan ayip biyerjmde mutlaka durur.
Konusmak istemiyorum bunu..- +1 yıl
İnan ben senden daha fazla kim tutarım :d akrep burcu problems
- +1 yıl
Uzatmak istemiyorsan tamam
- +1 yıl
Bir insanı yaşına, dinine, mesleğine ve görünüşüne göre değerlendirmeyeceksen neye göre değerlendireceksin?
Cevap sahibi+1 yılDevaminda da biseyler yazdim galiba, orada bahsetmeye calistim
- +1 yıl
Tamam o zaman, benimle yazışmak istemenin sebebi bir gelecek kurmak için mi? Yoksa kendini motive etmek için mi?
- +1 yıl
Diyelim ki bir kadını beğendin, yazıştın onunla ama yüz güze geldiğinde istediğin gibi biri değil, ne yapacaksın o zaman?
- +1 yıl
(Mesela dedim yani ben kendimi çirkin bulmuyorum)
Cevap sahibi+1 yılAyse ilk cumlemde belirttigim sey ki insanlari gorunusuyle degerlendirmem.
Mesajlarimi okumuyorsun veya umursamiyorsun ama bunlari hep yazdim..
Yazdiklarimd aoldukca reel, samimi gedcek bir adamim. Insani karakteri, cumleleri, dusunceleriyle tanimak istyorum.
Kadinligini anlamak istykrum, ruhunu dinlemek istyorum..
Guzellik dsdigimiz fizik, yuz bir kazayla ters duz olacak veua cok degil uc bes yil sokra zaten degisip olgunlasacak.
Gecip giden basit hevesler adami olmaidgimi soylemistim ayni para gibi mal gibi zevkler gibi guzellik fizik gibi basir hesaplar beni ilgilendirmyoe.
Bunlara düskün insanlar da hakeza hos degil..- +1 yıl
Tamam o zaman, benimle yazışmak istemenin sebebi bir gelecek kurmak için mi? Yoksa kendini motive etmek için mi? Buna cevap ver o zaman
Cevap sahibi+1 yılGelecek kurmak ciddi bir konu.
Bunu konusmak dogru degil, vakti gelince biseuler olgunlasacaktir. Bugun daha mesajlarimi okumayan, yazdigim halde cevabi tekrar soran kizla evlilik konusamam heralde..
Sadece niyeti iyi, akli selim kalbi diyaloguyla bana hitap ettigini dusunuyorum. Onu dinleyip daha da anlamak istyorum. Hikayesini hayat yolculugunu anlamak istyorum.
Kisisel motivasyon mu dedin, bunu anlamadim. Ama evlilik gibi bisey de bugun konusulamaz, bu dogru detil. Bunu bugunden konusanda zaten kendini bilmezdir.- +1 yıl
Evlilik? Benim istediğim bir şey değil. Gelecek kurmak sadece evlenmek değildir bence. Peki niye ben? Niye bu sitede onca insan varken ben?
- +1 yıl
Sana önem vermediğimi düşünüyorsan niye çabalıyorsun? Ne seni bana bağlıyor?
Cevap sahibi+1 yılŞans ve firsati iyi degerlendirmek gerekir.
Zengin olmak icin yuzlerce yol varken insanlar neden maasli is ile calisir?
Binlerce kadinin varligi, hepsini bana ait kilmiyor. Insani tanimak butundur, kolau degil.
Karsima "sans" ile cikan bir insani degerlendirdim.
Gordumki bu benim icin "firsat"ve kaybetmek istemedim, haftalardir bu firsati kacirmamak icin seni okuyorum..
Baskalarini da okuyabilridim.
Peki ayni anda 10 kizi okuyup, 3une yazip, 2siyle yatmak bana cinsel hazdan baska ne katacakti.
Basa donelim, benim hayatta aradigim sey zevk miydi?
Her insanin hata yapacagini biliyorum. Kimse peygamber degil. Mukemmeliyetci olsam da kendim boyle hatalar yapmayacak olsam da insanlar yapabiliyor. Goruyorum..
Zaman veya emekle bazi durumlar fix edilebilecegine inanmaktayim..
Iliski ve erkege bagliliktan bahsetmistim. Kadinin erkegin sozune ait olmasi, soz dinlemesi ve "ozgur kadin" roulunde degilde erkeginin kadini gibi olmasi burada kiymetli..
Erkegiyle bir olan kadin zaten sorun hata degil mutluluk yaratir. Kadinlar cicektir..
Bende cicegimi ozgurce herkese guzelligi gosterip koklatsin degil, ciceginin sahibine ait olmasini beklerim.- +1 yıl
Tamam, mükemmel yazmış ve ne yazabilirim bilmiyorum?
- +1 yıl
Şu an ben sana kendinden bahset desem mutlaka bana kızacaksın ama ben yine de sormuş gibi olayım.
Cevap sahibi+1 yılTavrlarjnla beni tanimaya basladigini goruyorum.
Memnun edici..
Bunlarla bana; koca memeli ince belli fizigi olan kadindan cok daha cekici gorundugunu bil.
Guzellik zahiri olamayacak kadar derindedir bence..
Yaklasik 10 gun kadar, tasinma dertlerimiz var. Yalan olmasin ama en gec 2 hafta sonra yanina gelecegim, haberin olsun.- +1 yıl
2 hafta sonra yanıma gelmek? Nerede yaşadığımı, nerede olduğumu bilmiyorsun?
- +1 yıl
Bunlar beni korkutuyor.
Cevap sahibi+1 yılKorkutmak? Pardon..
Ankara'da oldugunu biliyorum, zaten gelmeden evvel haberlesiriz.
Sozu ozu net, acik konsuan, her sozu yazdigi acik olan ona ragmen senin umursamayip kirmana ragmen iliskisine sahip cikan erkekle ne gibi korkularin oluyor mesela?- +1 yıl
Sürekli buluşmaktan söz ediyorsun ve bu korkutucu. Şu an bile bunu düşündükçe garip hissediyorum. 2 hafta sonra Ankara’da olmayacağım.
- +1 yıl
Bu kadar çabuk, erken yüzleşmeye hazır değilim. Sende kendini buna hazırlama çünkü çok erken.
Cevap sahibi+1 yılBulusmak.
Kahve icip, sohbet etmek..
Sen bunun altinda baska manalar mi ariyorsun acaba?
Ankara degil Hakkari de olsa senin icin gelecegim. Ama gorusmeyi istemek varken erkege karsi durup, boyle supheci anlamsiz soguk yaklasmani anlamlandiramadim.
Evet istiyorim gorusmek, ayip mi kaka mi. Bu konuda soguk tavrini da ben anlamiyorum.
Madem bu kadar vasatsa hersey, guven saygi diyalog aramizda olanlar hic ise, neden gozum seni ariyor, neden merak ediyor yaziyorum daha da sana
Cevap sahibi+1 yılNe yani, bu yaptigin amaci ne?
Neuse ya gece gece sinirlenmek istemiyorum.
Yazdiklarimi umursamadigini, okumadigini bildigim icjn tekrarlamak da yersiz, anlamsiz. Haklisin tabi...- +1 yıl
Altında farklı şeyler aramak değil. Kastettiğini anlıyorum ama öyle değil. Ben daha önce hiç bu tarz şeyler yaşamadım ve hiç tanımadığım seni karşımda görürsem ne yaparım bilmiyorum. 2 hafta diyorsun ve kendini buna alıştırmışsın ama benim alıştırmam kolay olmayacak.
- +1 yıl
Okumadığımı mı? Yazdıklarını okumadığımı mı düşünüyorsun?
- +1 yıl
Sabahtan beri bir şey atmamak için kendimi zor tuttum ve attığımda da yazmanı bekledim ve hep bekledim. Cidden seni umursamasam bunları yapar mıydım? Ve daha fazlasını.
- +1 yıl
Beni anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYazdiklarimi okumayip, Şu an is aradigimi soyledigim halde 1 saat sonra ne is yaptigimi sordugun icjn, bana yaptigin ayiplari unutamadigim icin bazen yazdiklarimi okumadigini biliyorum, maalesef..
x x x
Seni nisbeten anliyorum. Benim gozum bu kisitli sohbeti sınırsizca, karsilikli, duygu, mimik ve seslerinle taclandirmak, bizi yukseltmek, sohbete ve bize deger katmak, seni daha da anlamak.
Ister 175 55 ol ister 155 80 kilo veya neyse ne. Ben bunlarda degilim..
Hazir olmak, ben sadece sana odaklandigim gozumde baska bir niuet olmadifi icin acikcasi tasinma isleri olmasaydi haftaya cikar gelirdim senin icin..
Sende bana karsi durmaktansa, tamam 2 hafta Ayse icin zor ama kendimi alistiracagim. Kiymetlisin, bu olmali ve onemli 15 gunde bende alisirim heralde deyip bize, mutlulugumuza konusabiliriz...
3 mesaj once kadin erkek diyalogu hakkinda bahsettigim,
" Kadinin erkegin sozune ait olmasi, soz dinlemesi ve "ozgur kadin" roulunde degilde erkeginin kadini gibi olmasi burada kiymetli..
Erkegiyle bir olan kadin zaten sorun hata degil mutluluk yaratir. Kadinlar cicektir.. "
Bu aslinda bizim hikayemiz olabilir, Cicek ile Bocek :):
Guzelligini hak edemeyecek kadar cirkin bir bocegim belki de, gormeyelim mi..
Neyse.
Laflari cok uzatiyorum seninle konusurken //
x x x
Evlilik dusunmedigini soyledin. Serbest bir iliski hayalin mi var gelecekte nasil bir hayat dusluyorsun mesela?- +1 yıl
Evlilik bana göre çok korkutucu ve gereksiz. Bazen ise bilmiyorum ama sevdiğim biri olursa evlenirim gibi geliyor. Ayrıca çocuk olayı da başıma başına çok büyük bir sorun, böyle bir dünyaya çocuk getirmek bence hiç mantıklı değil. Sen taşınma işlerine odaklan ve buluşma işini ertele, lütfen. Bana biraz değer veriyorsan bu aralar olmaz.
- +1 yıl
Ayrıca önceden bana yazdığın mesajları ne çabuk unuttun?
- +1 yıl
"Bir daha bana sormadan adım atmayacaksın" "sözümden geçen çıktın bak kıracağım bacaklarını, otur oturduğun yerde" ya da şu "ağzını topla elimde kalacaksın"
- +1 yıl
Bence bu konu hakkında söyleyecek bir şey bulamadın.
Cevap sahibi+1 yılOnceki mesajlarimda bugun gibi aleni, samimi yazdim. Dikkatimi cekiyordun ama bazi tavrlarina sinir olmustum.
Hatta o sekilde devam ettirmeye israrla devam etseydin zaten yazmazdim.
Sende ciddi kadin ruhu var. Soz dinlemek, guzel ferah bir kalp, anlayis ozveri var. Bunu gordum ve bu onemliydi.
Bunlari gordukten sonra zsten sensiz gitmektense artik sensiz adim atmayi istemiyor ruhum..
Bana karsi gelmene haz etmiyorum, seni anliyorum. Hak da veriyorum sen de şöyle anla, " o bir erkek ve bana sahip cikiyor, seni karsi degil yaninda gormek istyor".. fikir ayriliklari bile beni üzer.
Mumun atesini yaktiktan sonra o fitilin atesiyle mumu eritmesi gibi sonsuz bir bagi yasamak varken, ayri gayri ozgur kafada ciftler/iliskiler, " modern hayatlar/iliskiler olgusu bana ters..
x x x
Cocuk konusunda haklisin, manevi ve mental olarak makul devri onceki asirda biraktik.
Benim cocugum sen, senin cocugun da minnos bir kedi olabilir pekala. Seni cocugum, kardesim, arkadasim, kadinim her halinle, her ihtiyacinda yaninda olacak kadar sahiplenecrgime emin ol..
x x x
Sorunlarin ve son durumun..
Hayatinda neler oluyor bugunlerde?- +1 yıl
Hayatımda ne mi oluyor? Normal, sıradan bir hayat gibi. Bugün en sevdiğim yemeklerden birini yedim ama söylemesem sağlığına zararlı diyebileceğin için söylemeyeceğim. Kedim doğurdu, 4 tane yavrusu oldu. Kedileri çok severim, çok ama çok insanlardan daha çok. Dün duygusal patlama yaşadım ve hıçkıra hıçkıra ağladım ama insanların hayatında böyle dönemler olabilir.
- +1 yıl
Söylesem*
Cevap sahibi+1 yılO mesajlardan korkuyor muydun.. Cevaplarin simarik ve umursamazdi, bana cok sacma geliyordu. Bende sacmaladim, cok iyi hatrlyorum yazdiklarimi..
Benim gercekte o tavrda insan olmadigimi zaten biliyorsun.
Mesajini simdi okudugim icin gec cevapladim bunun da altinda bisey arama lutfen- +1 yıl
Korkmak değil ama biraz ürkmüştüm. Bu tarz insanlar gerçek hayatta hep ters olurlar ama sen şu an öyle olmadığını söyledin. Bunu zamanla anlayacağım ama şimdi merak ediyorum konuyla alakasız kaç kardeşsin.
- +1 yıl
Soru işareti olacaktı, evet
- +1 yıl
Burada mesajlaştıklarımızı diğerlerinin görmesinden korkmuyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBunu zamanla mi anlayacaksin.
Gecmiste yaptigin sacma tavrlarina, boyle olgun duramadim cunku seni tanimiyordum. Ama yine de sabir edip pesinden giden bendim ki bugun yaziyoruz..
O umursamaz , agzin bozuk, kotu davrandigin zamanlarda susup gidebilirdimde.
Bence dune bugune bakip, herkes boyun olcusunu almali, pna gore davranmali..
Ders cikarmak onemli bu hayatta, herkes icin.
x x x
Duygu patlama. Haklisin, oluyor benimde farkli metotlarla rahatladigim oluyor ruhen..
Umarim daha iyisindir ama duygularinda uçlari, sebeplerini de dinlemek istyorum.
x x x
1 kardesim 24 yasinda. Siz kac kardessiniz?
x x x
Annem kedi sahiplenmeyi cok istyor. Yavrularin fotografini bu siteye yukleyip linki atar misin bana?
https://www.hizliresim.com/- +1 yıl
Niye sürekli tavırlarımı saçma olarak algılıyorsun ki? İleride de o yönümü ortaya çıkarsam ne yapacaksın? Eğlenceli ve ciddi olarak iki yanım var belki de daha fazladır
Cevap sahibi+1 yılEglenceyle sana eslik edecegimi bil.
Fakat gecmis zamanlarda bana karsi ve sert tavrlarin vardi, uslubun agzin hos degildi. Ve de guzel degildi yani. Hos olmayan seye guzel diyemem Ayse..
Herseye sacma demiyorum, alinganlik yapma..
Bu sitede veya herhangi brseyi degil sadece seni umursuyorum. Kiymet gosterdigim deger sensin, oyle kalacaksin.
Baskalarinin ne dedigi bir "Uye Hesabimi Sil" butonu kadar basit. Basimi agritirlarsa Aysemi de alir giderim..- +1 yıl
Sen beni alıp gitmeden ben gidiyorum. Herkes uyudu ve bende uyumak istiyorum. Bugünü de güzelce bitirdiysek Tamamdır benim için
- +1 yıl
Bu arada kediler yanımda değil.
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et, iyi geceler
- +1 yıl
Sana da, iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılVay be..
- +1 yıl
Omggggggggggg
Cevap sahibi+1 yılGorende hatrliyorsun sanacak..
- +1 yıl
Neyi
- +1 yıl
ay gözümde canlanır koskoca mazi
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrildik peki
- +1 yıl
Sen terk ettin
- +1 yıl
İnsanlar değişiyor işte ne yapabiliriz ki
Cevap sahibi+1 yılBi o kadar da yalansin ya..
Ne oldu hani sevgiljn vardi da benimle dalga gscmistin.- +1 yıl
yalandı
- +1 yıl
hayatı yanlışlıklarıyla dolu bir kızım ben, sen bana onları söyleyince bende altta kalmak istemedim ve yalan söyledim.
Cevap sahibi+1 yılSeninle aylar suren diyalogum oldu.
Cok sevdim, istedim.
Birgun bana dalga gectigini sevgilin olup benimle dalga gectigini soyledin, bitti..
Sen.
Mutlu olacak misin sence 1 gun dahi, yedigin pastalar dondurmalar kahvelerin hissettirdigi zrvkten fazlasi olamayacaksin hayatinda..- +1 yıl
Sağol ya darbe yemediğimiz bi sen kalmıştın :d
- +1 yıl
Çok sevip, istediğine emin misin bilemedim ama sonuçta hiçlikle başlayan bir şey hiçlikle sonlandı
Cevap sahibi+1 yılBu sohbeti, baska sohbrtlerimizj ve yorumlsrimizi da starbox kahvesi hzinds tukettigin icin gercegi yanlisi bilemeyeceksin zaten.
Isin iyisi bu sanal reel fsrk etmeyecek, hayatin boyu boyle gidecek.
Cunku sen busun, insanlarin duygulsri veya bahsettikleriyle futursuzca tasaq gecebilecek kadsr avam.- +1 yıl
asko konuşmayı öğren, sen beni yargılayabilecek kapasitede veya konumda değilsin. Kendi alt konumdakilerle konuş. Sen duygudan veya sevgiden ne anlarsın? Aşk veya sevgi bu değil? Takıntılısın sen.
Cevap sahibi+1 yılAlt konum, ust konum. Hayrdir sen kimsin?
Sevgiden anlamak masallari; birisinin alakasiyla dalga gecenden duyalim bi de..
Yazik..- +1 yıl
Of kendin yazdın demek ki unutamamışsın psikopat, bana neler dediğini hâlâ hatırlıyorum Allah korusun birine musallat olma senin sorunların var ciddi.
- +1 yıl
Aylarca peşimden koşan biri mi söylüyor bunu? Spkdodjdk çok inandım aşkına sevgine yok Bilmem sana şöyle yaparım böyle yaparım diyen biri mi Aşktan anlıyor? Senin aşk sandığın şey takıntı takıntı anla şunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenden büyük olmasını isterdim sevdiğim kadının
00 Yorumla Sevgilim fiziksel olarak çok genç ve iyi. Düşünce olarak ise oldukça olgun ve doğal. Bana göre harika bir denk geliş.
10 Yorumla
+1 yılBana göre olgun olsun isterdim. Yanında çocuk gibi davranabilecegim ağırbaşlı birisini tercih ederim
41 Yorumla- +1 yıl
Bipolarmısın yoksa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMantık olarak gelişmemişse yaşı kaç olursa olsun boş insandır bizzat tecrübe ettim 40 yaşında bir flörtüm olmuştu gene 40 yaşında birini isterim ama yaş 26
00 Yorumla Kızlar olgun seviyor çoğunlukla, erkekler daha genç tercih ediyor. Yani karşılıklı uyum sağlanıyor bu anlamda.
00 Yorumla
+1 yılİkisininde avantajlı yönleri var tabi önemli olan hoşlanmak
00 YorumlaGenc olursa olgun konusmaşi davranmalı
Olgun olursa genclik enerjisi olmalı
00 YorumlaÇıtır senin gibi çok guzelsiniz bi şans verşr misini
01 Yorumla
+1 yılOlgunluktan kastın fizik beden olarak mı yoksa düşünce yapısı olarak mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Düşünce yapısı olgun aklı başında ne istediğini bilen biri olmali
+1 yılOlgunluk önemli. Yaşa bağlı değil bu tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yaşın önemi yok. Fikir olarak olgun olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılOlgun karizmatik ağırbaşlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kafa yapımız uyumlu olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun istiyorum. 30 üstü özellikle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olgun olmasını isterim
00 Yorumla
+1 yılGenç olmasını tabi ki
00 Yorumla
+1 yılÇıtır tercihim ama kati kurallarim da yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaş takıntım yok ama benden büyük olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisininde tadi baska
02 Yorumla- +1 yıl
@M_johsnon dimi😄🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı 25 30 arası kafa yapısı olgun olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside yenir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun isterim daima
00 Yorumla Ne olgun nede genç tam orta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. olgun?
00 Yorumla
+1 yılOlgun 30 35 arasi
01 Yorumla- +1 yıl
35. 39 arasi
+1 yılGenc seviyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenç.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel olmasını
00 Yorumla
+1 yılYaşlı
00 Yorumla
+1 yılolgun olsun isterimm
00 Yorumla
+1 yılgenç
00 Yorumla
+1 yılgenc ama olgun
26 Yorumla- +1 yıl
yani yasi genc ama karakter olarak olgun
- +1 yıl