Şimdilerde hiçbir şekilde yeni birini tanımadım, bu kadar mıydı insanlar hayatımdaki bi 3 5 kişiyle olmuyor ya, birinin seni merak etmesi lazım
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdilerde hiçbir şekilde yeni birini tanımadım, bu kadar mıydı insanlar hayatımdaki bi 3 5 kişiyle olmuyor ya, birinin seni merak etmesi lazım
Cevap
0Cevap
İğrençsiniz
Ne diyon aw mal mısın arkadaş edinmek istemenin nesi iğrenç gerçi böyle beyni olmayanlarla konuşulmaz az zekisi lazım insanında
Eğer mal değilsen 5 6 sene önce birileriyle tanışıp arkadaş olduğumu ve bunun uzun zaman önce olduğu için artık eskisi gibi onlarla sohbet etmediğimi (kimisi evlendi kimisinin sevgilisi var gibi olaylar olunca) haliyle yeni biriyle tanışmak istememi anlardın eğer mal değilsen malsan burdaki çoğu insan gibi zihniyetsizce cevap yazarsin.
Önyargının anasini belleyip sonra bi yerden tutunamayınca üsluba dönmek acınası... nasıl arkadaş istediğimi sana soracak değilim ben iyi bir kız arkadaş istiyorum tabi senin gibi biriyle asla olmamda herşeyi geçtim tanısan arkadaş olmayı sen istersin ben değil çünkü şu zamanda art niyeti olmayan kendi halinde çok az insan var ki 7 yıldır hayatımda arkadaşım var sevgilisi var gidince buluşuruz gezeriz beni bildiği için gibi ama ben nezaketen eskisi gibi yazmiyorum aramıyorum çünkü sevgilisi var anlayacak kapasiten varsa anla yoksa daha uzatmayalım
Sence ekler miyim
Şu tavırlardan sonra senle oturup kahve mi iççez hani iğrençtim
Neyse saygılar sjkx alttan tire xx33
Öteye gider misin bu ne ya belki yemek yiyorum sorsan iğrenç biriyim aynı şehirde olsak akşam dondurma yemeye gidelim dicek
Benim var ben yerken izlersin fhdhdh
Yaşadığın şehiri söylesene merak ettim belki ısmarlarım sjfjsjfj
Noldu bi geri vites sjfjjsjr kesin Ayni şehirdeyizsijfjsfjsjjf
İnstadan ekleşçez mi sonra öyle yalandan arkadaş istemem baştan diyimm
Dondurmayı bana kitlicen sonra Instagram bile vermicen olduuu pişşşiiikkk sifjsjfj
Ohoo 3 3 tü profil şimdi 4 5 olmuş hemen bulmuşsun kendine git ya
Valla geçen bi arkadaşımın yanına gittim 10bin param gitti yedik içtik10 numara gün geçti valla yeterki iyi insan olsun bana
Eklemek sorun değilde yavrun muyum şimdi o önemli oldu bi skfhskfjskfjskfj
Başka hitap kabul etmem tamam diyosun ekliyorum anlaştık mi 🙃🤣🙃
Al al zorla aldı beni sofusjjt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın bu konuda bazen yeni insanlarla tanışmak eskisi kadar kolay olmuyor gibi geliyor insana, hele de o eski güzel zamanları hatırlayınca! 🤔 Ama bence önemli olan doğru anı ve doğru kişileri yakalamak için biraz çaba göstermek! ✨ Belki de yeni mekanlar keşfetmeli ya da farklı ilgi alanlarına yönelmelisin. Kim bilir, aradığın o meraklı kişi hemen köşeyi dönünce seni bekliyordur! 😊 Sen neler yapıyorsun peki yeni insanlarla tanışmak için?