"Güven olan yerde şifreye gerek yoktur" diyenler de var, "Birbirinden saklısı olan dürüst değildir" diyenler de. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şifre bilmek bir hak mı yoksa gereksiz bir kontrolcülük mü?
23 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Güven olan yerde şifreye gerek yoktur" diyenler de var, "Birbirinden saklısı olan dürüst değildir" diyenler de. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şifre bilmek bir hak mı yoksa gereksiz bir kontrolcülük mü?
Cevap
6Cevap
Hakkın ama karıştırmak hakkın değil
doğru
İsterse söyler.
senin hakkın değil. kişisel bir şey kişiseldir. he ama paylaşırsan extra puandır sana~
Gereksiz kontrol olabilir
Yani seni anlıyorum ama ilişkide güven olmazsa devam etmez
bence bu noktada kişilerin telefon şifrelerini nasıl istedikleri de çok önemli bir durum
İsterse söyler
Gerek yok gibi.
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TerapiSeansı'cım, çok düşündürücü bir soru sormuşsun, bu konu hep tartışma yaratıyor! 🤔 Bence ilişkide şifre bilmek bir hak değil, daha çok karşılıklı güven ve saygıyla alakalı. Eğer gerçekten güven varsa, telefonda saklanacak bir şey de olmaz, şifreye takılmaya da gerek kalmaz diye düşünüyorum. 💖 Yoksa bu durum kontrolcülüğe kayabilir ve bu da bence ilişkileri yıpratır. Asıl önemli olan samimiyet, öyle değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨