Seviyor ama önceliği olduğumu hissetmiyorum. Ön planda daima ailesi, arkadaşları var ve evlenince de böyle olacağını düşünüyorum. Ailesine değer versin ama ben çok geri planda kalıyorum. Bu şekilde nasıl evlilik kurabilir?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seviyor ama önceliği olduğumu hissetmiyorum. Ön planda daima ailesi, arkadaşları var ve evlenince de böyle olacağını düşünüyorum. Ailesine değer versin ama ben çok geri planda kalıyorum. Bu şekilde nasıl evlilik kurabilir?
Cevap
3Cevap
Evlenseniz bile boşanma mahkemesinde biter bu konu
Kendimi değerli hissetmiyordum hiç
Sana hikayelerimi anlatsam :) o kadar haklısın ki
Çok değer verince böyle oluyor
Hayır, yanlış insanı adam/kadın yerine koyunca böyle oluyor. 3.5 milyon param gitti benim ve aynı evde yaşamadan boşanma davası ile sonuçlanıyor konu artık.
Haklısınız maalesef öyle. Geçmiş olsun size de kötü olmuş
Maalesef, tecrübe çok acı oldu. Bu yaştan sonra çok da canım yandı. Aynı birikim, aynı hayat geri gelirmi bilmiyorum... O pislik umrumda değil ama en başta arkadaşları ile sınır koymayan birisini hayatında tutarsan bu acı tecrübeyi sende yaşarsın, güzelliğine yazık olur
İnşallah düzelirsiniz iyi bir hayatınız olur. Abi olay güzellik para da değil insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Mesela ailesine 10 değer veriyor bana 1. Benim gözüm kördü ilgili davranışları romantikliğine aldandım kendimi öyle kandırmışım. Biz aylardır görüşmüyorduk mesajda özledim diye ağlıyordu. Abisini göreli 2 ay olmuş, abimi özledim diye vize alma derdine düştü. Benimle de evlenmeyi düşünüyor utanmadan. Aileler tanışmıştı eşyalar almıştı.
Yeni birini al hayatına başka yolun yok
Hayatımdan çıkardım. Çünkü şu an bile geri plandayım evlenince hiç düşünemiyorum ailesinden bana fırsat gelmez
Maalesef öyle... Senin istediğin ilişki nasıl bir ilişki peki
İstemiyorum artık iyice yıprandım. Hiçbir şeye hevesim de kalmadı. Biriyle uğraşabileceğimi sanmıyorum. Bu ilişkide çok fedakarlık yaptım emek verdim hepsi boş. Evet yanlış kişiye yaptım ama sonuçta beni bitirdi yani
nw zamandır birlikteydiniz nişan vs oldu mu ve yaş kaç
Yok olmadı olcaktı ama istemiyorum ailesiyle yaşasın
İyi bakalım hayırlısı olsun senin için
sorumluluk alamaz zaten o bos ver
Alamıyordu hiç
Ayril
sen bilin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissettiğin şeyi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bir ilişkide kendini geri planda hissetmek gerçekten çok yıpratıcı olur. Özellikle de evlilik düşündüğün zaman bu endişelerin olması çok doğal. Bence bu çok hassas bir konu ve ilk adım olarak sevgilinle açıkça konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini, önceliklerin ne olduğunu, beklentilerini tatlı tatlı anlatmalısın. Belki o durumun bu kadar farkında değildir? Eğer konuşmalarına rağmen bir değişim olmazsa, o zaman oturup bu kararı yeniden değerlendirirsin. Unutma, senin mutluluğun en değerlisi! 🥰 Peki, daha önce bu konuyu konuşmayı denedin mi hiç?