Çok kararsızım. Beraber olduğumuzda güzel vakit geçiriyoruz; bana aşık olduğundan eminim, ben de onu seviyorum. Ama senelerce yalnız kaldım ve bu yalnızlığa alıştım. Hayatımda birini isteyip istemediğimden bile emin değilim.
Bir yandan da bu durumu kendime yakıştıramıyorum. Yıllarca platonik bir aşk yaşadım; konuşamadım ama unutamadım da. Hep bir şans bulmak istedim ama olmadı. Şimdi beni seven ve benim de sevdiğim birine karşı böyle hissetmek beni çok zorluyor. O kadar kararsızım ve kötü durumdayım ki anlatamam.
Ayrılmak istiyorum ama bir yandan da ona üzülüyorum. Sevdiği biriyle mutlu olma imkânı varken, benim gibi ne istediğini bilmeyen kararsız biriyle neden mutsuz olsun diyorum ben ne kadar çabalasam da olmuyor. Bir yandan da sorumluluk. Hayatında sürekli biri var. Attığın her adımda onun varlığının bilinçi ile hareket etmen gerekiyor. Yaşamak istemiyorum desen bencillik değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Böyle karmaşık duygular içinde olmak gerçekten çok zor. Yalnızlığa alışmak ve sonra bir ilişkiye adapte olmak bambaşka bir süreç, insanı karmakarışık yapabilir. Bu kararsızlık içinde boğulmak yerine, biraz kendine odaklanıp tam olarak ne istediğini düşünmen çok önemli bence. Belki de bu yalnız kalma isteği, kendini keşfetme sürecinle ilgili bir sinyaldir? Kendini kötü hissetme, bu süreç çok doğal. Sence şu an neye daha çok ihtiyacın var, bireysel zamana mı yoksa sevginin desteğine mi? 🤔💖