Sevgilimi seviyorum ama ayrılmak istiyorum?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 7 aydır birlikteyim. Ama şu ana kadar bana yeme içmeden başka bişey aldığını hiç görmedim, zaten lüks yerlere de gitmeyiz. Hatta yeri geldi ben ödedim 2 3 kere hesabı. Eskiden parası yoktu ailesi vermiyodu, doğum günümü bile 3 4 ucuz çikolatayla geçiştirdi. Yeri geldi ailesi çok yüksek paralar da verdi ama bana bu güne kadar bir gül aldığını görmedim. Bir yere giderdik cüzdanındaki paraları böyle çaktırmadan gösterirdi param var anlamında. Aramızda yakınlaşmalar da oldu sonuçta sıradan bir ilişkimiz yoktu. Geçenlerde söyledim ona bunu oda üzüldü, bana hiç değer vermiyosun insan 7 ayda bir ucuz yüzük ya da çiçek alır beni mutlu etmek için paranda vardı biliyorum dedim. Sonra kapandı konu onun doğum günü geldi ama içimden ona bişey almak gelmiyor. Çünkü oda bana hak ediceğim hiç bişey almadı. Sana şunu alıyım mı doğum günün için diyince de al aşkım demesini biliyor ama. Şu ana kadar ben ona hiç bişey için al demedim. Hala da bunca laftan sonra bir çiçek almadı. Seviyorum ama soğudum artık değer görmüyorum, sizce ne yapmalıyım?
Sevgilimi seviyorum ama ayrılmak istiyorum?